Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@luckaa85 to by mel mit tak ve trech mesicich
mu ho koupil nastávající tatinek
@Tůmička tak to budete mít fajn akorát na léto
dneska byl nějakej špatnej tlak, celej den mi bylo divně, no myslím že si v těhotenství užiju jestli mi bude blbě ![]()
@Tůmička no to taky koukám, že mi ho dal. no mě ho dal kvůli stabilizaci tlaku, občas mívám malinko vyšší, ale stále v normě, a to magnézko ho prý takhle udrží a neměl by stoupat, prý pro jistotu, ale zas si říkám, že třeba do toho 15.6. díky tomu vydržíme ![]()
a joo, ty tríča jsou super, budete hezky ladit ![]()
Čau holky.
TAk Lindi žije
Mají se super a zvládají to.Ale jak jsme se s Lindou shodly, tak jsou i náročné dny
Začala cvičit a opět se vrátila k nehtařině ![]()
Jo a jak tady píšete o tom magnésku-nemá se to náhodou tak 3 týdny před porodem vysadit? Skrz svaly-prý to ovlivňuje kontrakce a tak ![]()
My včera měli takový den na pipku. ZAčíná se oteplovat, takže změna tlaku a tak.Jojo,mimča jsou jak malé barometry
Takže jsem to včera zalomila s malou v devět. Chlap byl teda naštvaný, protože prý zanedbávám své manželské povinnosti.No co, bych chtěla vidět jeho.On taky, když dojde ze sportu je mrtvý a nemůžu po něm nic chtít-tak to je skoro stejný. Já ten sport mám celý den
![]()
PS:Dala jsem žádost adminovi o založení uzavřené skupiny, takže kdo nebude můj kámo-tak má smůlu
A už mám i název - Maminky „Harpie“.Je to jakože navázání na Normální těhotnění-jakože nejsme maminky, co se řídí literaturou a těma kravinama na netu a berou mimča jakou součást života a ne jako něco, co se musí opečovávat jako kytka ve skleníku ![]()
@katehon Ahoj, helejť když chodíš plavat, bereš si nějaký tampon nebo něco, nebo chodíš navostro?
Chci si jít dnes zaplavat a mám trochu strach z infekce.
@Talunka Ahoj
super název, to sedí
Je super, že užíváš a že je lindii v pohodě
Ono pak není moc času, je mi to jasný. My co máme miminka v bříškách tady můžeme vesele krafat, ale pak to bude jiné
Pak ten odvar z makovic, aby maminka mohla aspoň chvíli!!! 5-6 hodinek chatovat no
![]()
Krásné slunečné ráno ženy! Dneska ráno jsem se narvala do plavek, když jsem vyndala kostice, tak to jde. Trochu dýchat můžu a neprobodnu se
Manžel byl normálně úplně naměkko když jsem se vorvanila kolem zrcadla, pořád mi sahal na bříško a objímal a pusinkoval a povídal, jak jsem krásná a úplně se pobláznil. I do práce odjel pozdě. Tak asi fakt nejsem tak hnusná jak si myslím
![]()
Už jsem vysmejčila celej barák, vyluxovala a utřela prach a vytřela schody a vyklepala rohože a prostě je tu krásně uklizeno, teď jsem zasedla k práci, musím toho porvat co nejvíc, do po obědě jedu do města zkusit plavat, jestli se unesu nad vodou
a pak do květinářství pro bylinky, už se těším. Potřebuju ještě majoránku, libeček a celer a budu mít všechno, zasadím a budu si zase užívat své bylinkové zahrádky. Oregano mi přezimovalo a vyrostlo do mega rozměrů, že jsem ho dnes ráno natrhala celou igelitku a dala manželovi, ať podělí v práci kolegyně hospodyňky. Je toho fakt moc. O mátě ani nemluvím, ta se zbláznila, budu ji muset vyrvat a trochu zkulturnit, mohla bych pořádat mochito festivaly
Tymián taky valí, natrhala jsem si a udělám si k obědu francouzskou cibulačku ach na to jsem se těšila celou zimu
![]()
@katehon To je moc dobře, že se tam cítíš fajn. To je fakt důležitý ![]()
@Berousik Myslím, že to, že vaginální bakteriální infekce/mykóza je z bazénu (marně přemýšlím, jak by v té vodě přežila), je taky pěkná urban legend. Podle mě se ty ženský pak neusušej a zapařej a pak nadávaj na hygienu v bazénu
A nějaký bylinky sem můžeš poslat taky ![]()
Krásné slunečné ráno u nás provázela hádka (tři až pět dobře mířených vět na obou stranách) a pak mlčení, bez rozloučení odchod do práce…naposled to bylo na podzim, tak byl asi potřeba vyčistit vzduch. Jsem zvědavá, jak dlouho spolu nebudem mluvit, minule to pár dní bylo. Nebýt vorvaň, už jsem někde v odjezdové hale. Ale tentokrát si to musím přežít tady.
@katehon nevím nevíííím ale asi máš pravdu. Asi je riziko třeba fakt jenom v rybníku, aby tam nezaplavala nějaká nakažená ryba nebo tak
![]()
Tak já vyrazím navostro
Se těším. Ale do páry asi radši ne viď… ![]()
@Talunka Maminky Harpie mě dost baví, už se moc těšim
Včera jsem tomu našemu nebožátku koupila první ponožky a punčochy, aby nenastydla od nohou ![]()
@katehon Někdy je fakt potřeba vyčistit vzduch…A co si odpolko promluvit a vyříkat, ať není dusno několik dní?