Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii já jsem zase zvědavá na toho našeho chlapáka, jestli je pravda, že kluci bejvaj po mamince
jinak u mě vše stále defakto při starým, máme se dobře, dle dr. nám nic nechybí a hrozně se mi líbí že teď ke konci už budu jezdit jen na ty monitory a popovídání si s doktorem, píšu popovídání, protože mi řekl, že už se takhle na konci těhu nijak prohmatem nevyšetřuje a poloha už snad zůstane stabilní, stále je hlavou dolů
![]()
@Lindiiahoj já jsem tu nová, a chci ti jen říct že malá je moc pěkná ![]()
jinak holky co to čtu? já když sem občas chodila nakukovat dřív než jsem se přidala tak se mi tahle diskuze moc líbila, byly jste mi sympatický-všechny, tak asi taky proto mě mrzí že to tady takhle dopadá.
nevím nerozumím tomu, nejsem ještě ani těhotná, takže naprosto nemohu posoudit, ale přijde mi to malicherní a jak se píše výš, prostě někdy se topochopí jinak než je myšleno.
jinak jí sem v práci, tentokrát se docela nudím a tak jsme se s kolefou rozhodly že si za chvíli zapneme hokej, ted jsme mrkly na USA rusko a bylo to docela zajímavý.
Co si tu maminky vjizdite do vlasu:D každému probíhá těhotenství individuálně někdo snáší těh. hůř někdo lepe..Ja mám 3 dny do termínu a jak se těším uz abych to měla za sebou..Posuzováni ostatních je hloupost! A kdybych měla přenášet, to byste koukaly jak googluju další babske rady jak mimi popostrcit na svět! ![]()
@luckaa85
no jo, to se stane, já bych z toho nedělala dál vědu, musíme si umět ukázat lásku i jinak
no hokej radši zapínat nebudu, já mám pak nervy
chodím se průběžně dívat na net jaký je skóre. ![]()
@Šalvějka právě v úterý jsem se taky dívala až po skončení jaký je skore a málem mě to porazilo s těma Norama 7:0 ![]()
jo jasně, nebudu to dál rozebírat ![]()
@Esetu a nejlepší je, zjištění, že mimi si prý stejně určí samo, kdy přijde, prý hormonálně dá povel…už jsem slyšela o tolika případech kdy se zkoušelo vše možné i nemožné a pokud mimčo nechtělo tak prostě smolík
co je mi hodně proti srsti je vyhánění drsnýma metodama, jako je třeba to pití ricinovýho koktejlu, o tom mi stačilo si tady na emiminu přečíst a to jsem vážně nechápala, co jsou ženský schopný udělat ![]()
@luckaa85 7:0 to bylo hustéé, manžel na to šel do hospody, já to slyšela v rádiu, když jsem zrovna v kuchyni dělala oběd na druhý den
to byla poslední naděje snad shůry poslaná, jestli to dneska po*erou
![]()
@Mimise no a to jsem právě vůbec nechtěla. Napsala jsem jen svůj názor, že se mi to nelíbí, že s tím nesouhlasím. A protože se tenhle přístup nelíbí mě, tak já to nebudu číst a ušetřím si nervy. Vůbec ne, aby ses urazila či přestala chodit. Můžeme se tu přece vyjádřit, od toho diskuse je ![]()
@Esetu To je snad trochu přehnaný, vjíždíme do vlasů…ono napsat jde všechno, ale bez toho když vidíš druhou stranu, těžko odhadneš jak to vyzní. Nicméně ohledně přenášení ani půl slova, o tom jsem vůbec nepsala. Pokud budu přenášet, nebudu se bezpečným babským radám vůůůbec bránit
Já jsem reagovala na to vyhánění nedonošených dětí. To mě nadzvedlo. Pokud jsem to špatně pochopila, tak se omlouvám. Ale nemyslím, že bych byla nějak ostrá, prostě názor. Přece si tu nebudeme zas až tak brát ubrousky, když nám něco vadí…
@Šalvějka Já jsem spěchala z města abych to stihla. A stihla
Zapínám telku a jestli prohrajou, tak je tam zajedu seřvat osobně
![]()
Asi by bylo vhodne se k.tomu vyjadrit. V deset vecer se mi opet rozjely bolesti, po peti minitach, do porodky jsme jeli kolem jedne.. Do osmi do rana bolesti, silily ale ja se neotevirala tak jsem dostala injekci proti bolestem. Uz jsem. unavena a vyrizena.. Co bych dala za klasicky problemy. Litam po nemocnicich jak blazen.. Nezda se mi fer me soudit.. Jestli to berete takhle, tak je mi lito, ale asi se rohloucim..
@Tůmička bože růžo tak si znova přečti, co jsem napsala a konkrétně o Tobě. Já Ti naprosto věřím, že jsi už hotová, taky máš právo být hotová, máš za toho za sebou víc než dost. Ale i tak bych to prostě nepokoušela a snažila bych se udělat první poslední aby tam malý ještě vydržel. To si myslím. Tak snad tady můžeme říct, co si myslíme bez vztahování a bez urážení. Všechny. Baby jedny ![]()
@Berousik neee vis co, ja jsem unavena, podrazdena a mam strach o malyho protoze nema zrovna ukazkovy monitor a psk tu ctu tyhle veci, tak me to mrzi vis.. Cetla jsm co jsi psala
ale stejne toho nazoru, ze mimino vyleze, jak bude chtit a zadny donucovaci ptostredky ho nevyzenou
@Šalvějka jj mne uz ke konci taky neprohlizel, jen mi ohmatal bricho a sla sem zas do haje
cili tohle je ok a vubec, ja ten konec nemela hroznej, jen mne bolela ta panev no, ale to k tomu patri, tesim se, az das fotecku ![]()