Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
30.4.13 22:02

Ahoj holky, vezmu to tak nějak dohromady, dočítala jsem to teď všechno najednou.
@Tůmička: čím dýl tam bude, tím líp. O tom žádná. Tady se žádné „být za hrdinku“ nevyplatí. Někdo tu napsal, že to v dnešní době inkubátorů je vlastně fuk, jestli 33tt nebo 40tt. To je taková blbost! Jsem moc ráda, že máš zodpovědný a zdravý přístup. Lékařská péče je v Tvém případě nenahraditelná. Až Tě příště napadne otázka, jestli jet nebo nejet, tak neváhej a jeď. To by sis asi neodpustila, kdyby jsi něco zanedbala. Držím palce, ať to zvládneš. Jinak jestli jdou přijmout sázky, tak podle mě porodíš na termín :) @Berousik Prádlo pro kojící jsem si chtěla koupit u nás v Le Chaton, kde mají profi obsluhu a asistentka mě poslala domů, ať přijdu na nákup až mě pustí z porodnice domů a bude jasno, jakou potřebuji. Křišťálovou kouli prý nemá. Řekla mi, ať si do porodnice vezmu své obvyklé prádlo z konce těhotenství a jednorázové vložly do podprsenky (mám značku Chicco, jsou jednotlivě balené).

Kočárek mám doma ale bez matrace neb si nechávám dělat na zakázku jinou, ta původní mi neseděla. Nevím, proč tam dávají z výroby takový měkký šunt.

Zvedání rukou nad hlavu vliv na obtočení pupečníku kolem nějaké části těla nemá. Plod se pohybuje bez vztahu k pohybům matky.
Vliv na zdraví plodu ale má aktivní život matky v těhotenství tedy sport. Rychlejším tepem při vyšší srdeční frekvenci se zrychluje okysličování krve přiváděné mimo jiné i do placenty, zvyšuje se tak i srdeční aktivita plodu a roste trénované silné srdíčko. Pohyb se stává pro jedince přirozený. Významně se pak snižuje riziko infarktu a dalších srdečních onemocnění.

To jsem zase sepsala elaborát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
1.5.13 18:27

@Tůmička však já vím, ale tak aspoň každej den navíc vcelku je úspěch, al ezase je pravda, že miminku k donošení chybí už jen dva týdny, nechci to zlehčovat, ale každý týden je pak znát, důležité je, že už teď je samo životaschopné, samozřejmě za pomoci v nemocnici:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
1.5.13 19:09

Ahoj ženy, tak já jsem dneska sváteční den proležela :-( něco na mě leze, mám rýmu a celkově jsem bolavá, takový to jak bolí nohy a ruce a klouby a vlasy a oči a táááák, virózka. Na zítra jsem dokonce zrušila masáž a to je co říct :-) Míla si mě dneska jenom odvedl na líbačku pod naši třešeň a jinak jsem ležela :-) Sledovala jsem z okna pohyb pod tou naší třešní, její větve čouhají přes plot na silnici a docela frekvence. Skoro každý pár co šel se zastavil na pusu a nejhezčí byl děda s babičkou co venčili pejska, tak se taky zastavili na pusu, pak ji děda pohladil po tváři a šli dál to bylo fakt moc hezký a už moc na moje hormony, slzička mi utekla :-) Láska je hezká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
2.5.13 06:51

Nazdarek ženy. Tak já se dneska vyspala nadherně. Za posledních 7 měsícu jsem dneska spala jako devo. Vzbudila jsem se jen jednou. Chtěla jsem, že pojedu do města, ale když vidím to počasí tak se mi nikam moc nechce. Luboš chytl nějakou vyrozů takže chudák sedí pořád na záchodě. Včera večer mě mala silně nakopala takže jsem zvědava co nám řekne doktor příští tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
2.5.13 06:57

@Mimise Ahojky.. já jdu dneska bez objednání k dr. Radši sebou beru tašku do porodnice, kdyby mě zase náhodou hnala, tak ať zase nemusím domu. Nějak mě to bříško dost zlobí. Dneska je to teda úplně v klidu, ale večer jsem zase myslela, že vyletím z kůže. Mám už fakt hnusný ty poslíčky.

A jsem naštvaná. Myslela jsem, že na chodbě budeme sami. Abyste rozuměli. Bydlíme v 5. patře, kde jsou pouze dva byty naproti sobě, jinak jich je na patře 4-6 (Záleží na patře). No a teď už jsme od letních prázdnin nahoře úplně sami. Je to paráda. Máme pro sebe celou chodbu, takže bych tam chtěla dávat kočárek - hlavně v zimě, nebo když bude pršet, abych si nenosila ten bordel domů, s tím, že bych ho přikurtovala zámečkem k zábradlí. Jenže to zábradlí je jakoby u jejich bytu. Do teď jsme tam měli pár věcí a tom hned iniciativně, když zjsitil, že se budou stěhovat, tak aby tam měli místo, že jim to vyklidíme. Jenže co když oni si tam pak dají svoje krámy… zase budeme musest mít ten kočár doma :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
2.5.13 07:24

@Tůmička No to raději bež. Raději ať tě 10× pošle domu než aby si jednou nešla a něco se stalo.No to znám. My jsem na patře 3 byty a vedle nás bydlí duchodci a to je na zabiti strčí si na chodbu velkej botník a pak maji boty až před našima dveřma a takhle bych mohla pokračovat až do aleluja co s nima máme. Jen jim neuhybejte.Byli jste tam první a když něco budou chtít tak si přijdou říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.5.13 08:36

Dobré ráno ženy, dnes jsem měla DOST živý sen včetně všech podrobností a v tom snu jsem kojila Illianku, naši nejmladší kočičku. Mlíko teklo a stříkalo!! všude, byla jsem celá špinavá a nešlo to zastavit, no mléčnej horor jako :roll: :roll: jsem z toho lehce v šoku, co ten můj mozek nevyprodukuje.
Jinak je mi furt blbějc, skočila jsem si ráno dokonce k mému obvoďákovi. Je to dlouholetý kamarád, zažili jsme spolu pár dětských táborů a vodáckých táborů on coby zdravotník a já coby vedoucí, takže mi nekecá bo ví, že to poznám :lol: Můžu paralen s klidným svědomím, můžu vitamíny mulťáky i samotný céčko v libovolným množství a neměla bych se potit pod peřinou jako normální pacienti, neměla bych malou přehřívat. Tak začnu těma vitamínama a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
2.5.13 11:05

@Berousik Mě pomohlo hodně to cečko a zinek jsem jedla.PaK když bylo nejhůř tak paralen a hlavně čaj s citronem. Vubec ti to nezavidím. A ten sen…Mě se včera zdalo že jsem rodila cisařem a že mě nechtěli zašít tak jsem litala po nemocnici s rozvaleným pupkem. Takže jsem z toho ráno taky byla hotová :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.5.13 11:50

@Mimise :mrgreen: :mrgreen: hele koukám už nám z toho těhotnění začíná solidně hrabat :lol: Taky dobrej sen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
2.5.13 11:59

@Tůmička jojo utíkej, při nejhorším si zase poležíš v nemocnici, i když to není zrovna příjemný.

@Berousik @Mimise ženy vy máte sny :D, mě už se dlouho nic nezdálo, měla jsem chvíli období plný těchlech nesmyslnejch snů a teď nic :) jsem čekala že čím blíž je porod, tím víc se mi budou tyhle hověziny zdát :) jo, paralen je v klídku, taky jsem ho brala, to jsem byla ještě v prvním trimestru, ale snažila jsem se brát po půlkách, byla to jen viróza takže to za pár dní bylo oukej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.5.13 12:18

@Tůmička Tak jaká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
2.5.13 12:19

@Berousik No já si říkala, že už mi z toho hrabe. čím víc se blíží porod tím víc mi z toho hrabe :lol: Já z toho ráno byla uplně hotová ten sen byl tak skutečnej že jsem si zkontrolovala břicho jestli tam mala ještě je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudie 3838
2.5.13 16:26

Ahoj holky, udĕlala jsem si test a ukazalo my že tĕhotna nejsem a už mam spoždĕni 8 dní tak vubec co to je, jestlyy to třeba nebylo brzo vubec nevim??

• Citovat
  • Upravit
26716
2.5.13 17:08
@Klaudie 3838 píše:
Ahoj holky, udĕlala jsem si test a ukazalo my že tĕhotna nejsem a už mam spoždĕni 8 dní tak vubec co to je, jestlyy to třeba nebylo brzo vubec nevim??

Tak zkus doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.5.13 17:10

@Mimise Jo to chápu, že jsi byla ráno vykulená :-) Hele já se taky celej den dívám na Illianku divně…když jsem ji odkojila… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí