Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
25.4.13 06:34

Ahoj holčiny! :) tak dneska čekám už konečně pořádný teplíčko.
tý jo, taky už bych ráda aby se ten náš mrňous nějak ustálil, nejlépe hlavou dolů…mám tedy podezření, že včera tak byl, když mě kopal, tak mi málem skákaly prsa, tak si říkám, že to asi byly nožky, doufám :D u dr. před týdnem byl zase napříč, tak buď tam dělá psí kusy a umí i hlavou dolů, nebo vážně netušíím.
@Berousik jo, močák je naprostej luxus, mě už tam teda dlouho nekopal, ale občas tam tlačí bůh ví čím, nejvíc když jdem na procházku, kolikrát se musím zastavit a chvíli počkat, protože mám pocit, že se počůrám a je to i mírně bolestivé :)
@Talunka Ahojky, no Eliška, ta už musela už docela vyrůst za ty skoro dva měsíce, ty děti se tak mění takhle na začátku, už se na to úplně těším :) a ráda čtu, že taťka je víc taťka, že se víc zapojuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.4.13 07:40

@katehon Ahoj nojo letí to. Jako blázen. Jsem už pomalu v sedmým měsíci a přijde mi to jako včera, kdy jsem si udělala pozitivní těhotenský test a s protáhlým ksichtem schovala toho lahváče do lednice :mrgreen: srandu si dělám :mrgreen: skoro :mrgreen: :mrgreen: S tím kopáním - jak říkáš. Moji kolegyni to taky nebolelo, je to asi fakt na citlivosti té či oné okopávané osoby :lol: Dneska jdu zase na masáž, tak se těším, to je vždycky taková paráda :palec: A pak tradičně do práce, dneska mám schůzku se šéfem, prý má pro mě překvapení. Takže další práci :lol: :lol: Nevím, asi má pocit, že jsem ho za těch 10 let ještě neprokoukla.
Včera jsme byli taky celý den na zahradě. Míla sázel smrčky co máme místo živého plotu a já jsem okopávala a upravovala bylinkovou zahrádku. Tak jsem se u toho tak různě válela po zemi, že jsem vypadala jak ten chlap ve Slavnostech sněženek, jak ležel v tom záhoně a žral ty jahody :-) ale mám hotovo. Docela mě překvapilo, že mi přezimovala levandule a tymián, máme tu dost zimu, přece jen skoro Vysočina. Dobrý no :lol: Ženy dneska je zase tak krásně!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.4.13 07:47

Jo a ještě jedna vtipnost. Naši si koupili nový auto. A včera si ho měli ve městě vyzvedávat. A aby si tu hogo fogo první jízdu vychutnali a mohli jet spolu, tak mě požádali, abych je tam hodila. Naše máma je fakt neuvěřitelná :lol: :lol: koupili citroena berlingo, kdo neví, tak to je taková skoro až polododávka, zvýšený auto. Hrozně ho chtěla, že ji bolí záda a potřebuje zvýšený sedačky atd…přijedem do toho salonu a tam na parkovišti stálo taky nový auto bez značek, ale takovej nějakej prcek. Ale barvu mělo stejnou jako maj naši toho berlinga, zlatavou. A máma: no to je krása! Táto!! (Homolková) Dívej, to je brouček! No u nás se budeš mít dobře autíčko naše!! :mrgreen: :mrgreen: Jsme se s tátou tak na sebe podívali jako jestli to myslí vážně…musela jsem se hrozně řehtat fakt. Objela jsem parkoviště a za rohem stálo berlingo, auto jak kráva :mrgreen: A máti zase: aha!! Tady je brouček… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.4.13 08:50

Nazdarek ženy. Tak včerejšek byl super. Uklidila jsme si doma navařila. A Luboš přijel brzo takže jsem si sedla za barák a kafíčkem a smáli jsme se našim psům co dokažou vymyslet.Pak jsme šli na prochajdu nasbírat kameny na zahrádku. No přišli jsme v 9 a byli jsme oba uplně mrtví.
K tomu že to těhu letí to máte pravdu. Mě to nepřijde vubec jako 9 měsiců. Teď pujdu taky k doktorovi a pak už si mě převezmou v porodce. Vubec si neuvědomuju že už jsem ve 33tt a že za chvilku budu rodit. Pořád mi přijde, že to bylo nějaky krátky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.4.13 10:45

Tak jsem měla to sezení se šéfem a překvapil mě, povídal, že teď jede na nějaký čas do JAR a že kdyby ho tam něco sežralo a nevrátil se na mou rozlučku, tak má pro mě dárek na rozloučenou a dostala jsem v obálce 10 tisíc na miminko, to potěší je hodnej. Ale práci jsem dostala taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.4.13 10:46

@Mimise To sluníčko úplně nabíjí dobrou náladou a aktivitou že? to je fakt super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.4.13 11:42

Opět jsem objevila poklad :mrgreen: :mrgreen:
https://www.emimino.cz/…risu-148487/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.4.13 11:53

@Berousik to nabíjí to máš pravdu.To já teď koukala do schránky a Lubčovi vrátili daně skoro 10 000 takže taky milé překvapení. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
25.4.13 13:26

ČAu holky.
TAk mám v albu pár nových fotek, tak mrknite ;)
Jinak teda máme rýmu a kašel jako blázen :( V noci nespíme ani jedna, ale přes den to doháníme. Uvidíme, co dneska, snad kapky zaberou :|
Hezký den, matky a těhulky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
25.4.13 13:27

@Berousik To je mooooc hezký příspěvek od šéfa, to se veeeelice hodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.4.13 19:46

@Berousik To s tím klitorisem snad ani není pravda :) Jinak jsem moc ráda, že si ti taky daří tak skvěle :hug:

U pana doktora dnes super: prdka má 2600g, všechny měřené hodnoty krásně odpovídají :) Zdrbli jsme matky „…a faktor fňxy mám 345,7 a tak se nesmím hnout, takže mi, muži, dej ještě jeden polštář pod nohy…“, vyplnili jsme lejstra a za odměnu jsem šla vedle do zahradnictví a naložila si plnou kárku balkónovek :) Musím se nějak odměnit, jak jsem vzorná, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.4.13 19:49

@Talunka Táni, ta je tak strašně krásná! Máš boží dceru, k zulíbání! Přeju, ať se rýmy brzy zbaví a je jí lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.4.13 21:02

Ahoj holčiny, tak se hlásim skoro po třech týdnech, který jsem strávila v porodnici, pač mi 7.4 praskla voda :mrgreen: ale jsme oba v pořádku a konečně už doma… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.4.13 21:05

@LadyAndy Pááááááááni, já si říkala, že už asi rodíš :) mockrát gratuluju, uka nám prdelku. Ale stejně je to zvláštní :) jsi to vůbec nečekala viď? Vždyť jsi byla úplně v pořádku. Kolik jsi byla? Kolik měl malý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.4.13 22:04

@LadyAndy Ahoj, tak vítej zpět a malému vzdušnou pusu na čelo! Držím palce, ať se vše dobře vyvíjí a hezky roste. Jak Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí