Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
16.4.13 10:38

@Tůmička No já už se nadopovala vitaminama tak snad to poleví za chvilku jdu k doktorovi tak snad mi něco napíše aby to přešlo. A z toho si nic nedělej já mám v kuchyni jak po atomovce, včera vařil Lubka nemám vyluxováno a je mi to dneska jedno. Vubec se mi nechce nic dělat. jen sedím a čumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
16.4.13 10:39

@katehon to je fakt nápad na Nobelovku, dát patenty na záda. Na panence bych to pochopila, ale na živý mimino… :lol: :lol: Asi předpokládaj, že bude od narození sedět, aby to šlo dobře pozapínat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
16.4.13 10:41

@Mimise prď na to, bordel počká :) Ma kašel je dobrá cibule s cukrem. Ta šťáva z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
16.4.13 11:02

@Berousik To je, ale mě je z toho na zvracení :lol: :lol: jen když to vidím takže zatím mám jitrocelovej sirup.Joo s tím spaním to je něco na mě. V noci nespím a přez den to dospávám, ale jak je ted hezky tak je líto spát tak chodím jak mrtvola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
16.4.13 11:12

@Mimise to věřím, že to musí být protivný v noci nespat…naštěstí se spánkem jsem problémy nikdy neměla :) Jenom když jsem byla hodně unavená, když jsem měla v práci nějakou nárazovku a byla jsem pomalu na dně sil, tak to jsem pak nespala, z únavy. Ale jinak spím jako pařez odjakživa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
16.4.13 11:15

Já jsem jak mrtvola dneska. V noci jsem nespala a teď jak jsem zabrala, tak mi volala ta paní, tak mě vzbudila. No dneska mi ani neni líto, že je venku tak hezky. Fakt se cítím nějak pod psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
16.4.13 11:16

@Berousik Joo, já taky nikdy neměla problém se spánkem. Byla jsem schopná usnout kdekoli. A mám teda občas dost problémy. Fakt jakože dost. Zrovna dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
16.4.13 11:17

@Tůmička a co ten kočár?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
16.4.13 11:17

@Tůmička máš velký bříško, to je jasný… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
16.4.13 11:41

Já tak miluju když mě volaji z pplka už v pul 8 že přijedou v 11 a ted tady čekám jak kretén až se urači přijet!!!Sakra tak maji říct že přijedou později. Už jsem mohla být jinde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
16.4.13 12:15

ČAu holky.
Jak se daří, těhulky?
NAše Éliška dělá pokroky. Už si sama brouká a i když to ona sama ještě neví, tak se krásně směje :) A dostala od babičky kočičkové ponožky, které hrkají. Takže neustále kope nožkama :)
Jinak vám teda musím říc, že to mateřství je vcelku náročné :) I když se člověk vyspí, tak si připadá pořád unavený. A docela se stává den ode dne sterotypní. Musím něco vymyslet, abych se nezačala nudit :) Zítra jdeme na ortopedii, tak čekám dobré zprávy, jiné ani slyšet nechci :| Chjo, hlavně myslet pozitivně ;)
Jo a pořiďte si hodně látkových plenek, pokud nechcete furt prát-docela se blinká, slintá a teče mlíčko po bradě :lol:

Přeji hezký den. Jdeme s Elis na procházku :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
16.4.13 13:38

@Berousik Pani volala včera večer, jestli by mi nevadilo, že by přijela až ve středu, protože dneska sice do úl jede, ale je po noční a tak jede jen na otočku, aby se vyspala. Takže přijede zítra odpoledne. A to je fajn, protože to by mohl přijít i chlap z práce na moment.

Jinak holky, co si myslíte o tomhle - výtah sice máme, ale z výtahu budu muset nosit kočárek ještě jedno patro do bytu (takové ty schody s tím mezipatrem, takže vlastně skoro dvoje schody) a sklep máme jedny delší schody dolu. A mě napadlo, když by se kočár nevešel do výtahu - jako že se nejspíš asi nevejde, tak bych dávala kočár do sklepa. Malýho bych si dolu nosila buď na ruce, nebo v autosedačce, kterou bych pak nechala ve sklepě a zase bych si ho v ní odnesla nahoru. Podle mě je totiž úplně jedno, jestli mám ten kočár tahat patro nahoru, nebo patro dolu. Já mám totiž blbej pocit, že se mi ten kočár do výtahu nevleze, tak se snažím najít alternativu pro to, abych si ho mohla i tak koupit. A ještě jedna technická - doma budeme už jeden kočár mít (budu mít dva na střídání, když tenhle koupíme), takže by druhý stejně asi muset být ve sklepě. Jde mi o to, že lidi co nemají výtah to přeci taky nějak musejí dělat. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
16.4.13 13:45

@Tůmička K nošení kočáru asi tolik, že já ho nosit jedny schody (cca 30 schodů) budu a nevidím v tom žádnej problém. Nevím, jak máte velký byt, ale dva kočáry zaberou dost místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
16.4.13 13:46

Tak nám kontrola dopadla dobře. naše mala má 2200g a jinak s epořád neotočila takže to vypada na cisař. No uvidime co bude dál. Pak doktor už říkal ať se začnu pomale balit do porodky že to muže přijit klidně i dřív s tím jak pořád lítám a něco dělám…takže asi začnu příští tyden pomale balit tašku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
16.4.13 13:49

@Tůmička Já kočárek nosit budu taky. Nechci ho nechávat ve sklepě protože tam máme myši to zaprvé a za druhé se tady krade a nechci aby mi ho někdo ukradl. Takže to budu dělat tak, že korbičku vycvaknu a donesu ji nahoru a spodek kočárku nechám ve sklepě nebo v kočárkárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí