Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
12.4.13 08:41

@Tůmička my naštěstí máme ložnici docela velkou takže se mi všechno vleze.No my jsme kvuli tomu aby se Luboš kdyžtak vyspal koupili větší sedačku. Měli jsme malou a na te by se nevyspal kdyby nahodou. Takže teď se na ni válím já a po porodu bude on. Jinak jaky mate počasí? u nás prší a prší. a to jsem si říkala že bych mohla jít na prochajdu a podívat se u nás k větvím a koupit si ještě noční košili do porodky. a pujdu leda tak do…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.4.13 08:52

Bré ránko vespolek :D Noc byla…ani nevím jaká :-) Usnula jsem v 8 u knížky, kolem desáté mě budil Míla ať se převléknu, no musel mi pomoct páč jsem prý byla jako hadrová panenka :mrgreen: a spala jsem až doteď. Včera jsem lítala, tak asi z toho. Byla jsem ve městě, pak s kamarádem u jeho rodičů, to bylo dost náročný, jeho maminka když mě viděla, tak zaplála babičkovským žárem a cpala do mě co doma našla :lol: :lol: naštěstí jsme měli naplánováno jít do kina, tak jsme se rychle zdekovali :-) Pak jsem dojela domů, Míla už tu byl i s truhlíkama co nám zaměřovali šatnu no a najednou byl večer a já jsem vytuhla :lol: Dneska odpol jedem do Brna, koupit plovoučku a taky do Ikei, chci nějaký lampičky a garnyže a závěsy a tááááááák všechno co uvidím, Míla se mi směje, že ještě, že máme velký dům, to moje „hnízdění“ je prý prostorově náročný. Taky to tak máte, že chcete mít všechno najednou úplně nový, hezký a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.4.13 08:54

@Mimise jojo tady taky leje. Tma a leje. Takový počásko zalézt s knížkou do pelechu :pankac: :pankac:
Ale je TEPLO a NESNĚŽÍ :mrgreen: Tak to už je dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
12.4.13 09:02

@Berousik No hlavně, že nesněží :lol: Já dneska budu uklízet a vařit. Zítra se nahlasila na návštěvu opět tchyně takže sobota bude zabitá. ženy včera jsme normálně měla chuť i olizovat zdi.Na netu jsem se dočetla, že mi asi chybí vápník jak mala roste tak ho nemám pro nás obě dost. Takže do sebe teď cpu tvaroh v tom je ho hodně a pujdu do lekarny pro nějakej vitamín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.4.13 09:22

Cukrovka dopadla dobře, už mám výsledky. EKG taky dobrý, takže mi zbývá ještě urologie. Co tam dělaj? To se tam jenom vyčůrám a zase půjdu domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
12.4.13 09:59

@Berousik Já na urologii nebyla, bohužel ti neporadím. Jinak je moc dobře, že Ti dopadla dobře cukrovka a ekg :potlesk: Hnízdění mám taky, když jsme se tu radostnou (a velmi neplánovanou a tudíž nečekanou) novinku dozvěděli, vyměnili jsme dokonce byt a přestěhovali se do domu naproti našemu původnímu. A teď se tu salašíme, máme zahradu a tak pěstujeme jak Mičurini :) Včera jsme kontrolovali funkčnost všech mých nových elektronických krávovinek typu ohřívač lahviček, sterilizátor dudlíků a tak a tlemili jsme se u toho jak telátka. Největší sranda byla, jak zapnout kolotoč nad postýlku. Dva inženýři a deset čudlíků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.4.13 10:12

@katehon :mrgreen: :mrgreen: naprosto chápu. My jsme elektronický věci jako ten sterilizátor atd. zatím nechali u ledu, nemám odvahu :-)) Dneska jsem dosáhla vrcholu když jsem dala dokupy takový to přenosný lehátko a včera jsem zase maturovala u fontálny pro kočky, nebyl u ní českej návod. Jako dala jsem to do kupy a i funguje…ale potřebovala bych se setkávat jen s věcma na mé momentální mentální úrovni. A to nemluvím o tom, že potřebuju pracovat do práce, hoří mi termíny, šéfstvo se dotazuje a mě jde všechno tak hrozně stěží, dlouho a tak se trápím než dám něco dokupy…je to těhotenstvím nebo stárnu??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.4.13 10:13

@katehon na tu urologii vláčej asi jen třicátnice a vejš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
12.4.13 10:22

@Berousik těhotenstvím, zatím káždá těhotná kterou znám byla s prominutím úplně vyhrabaná, to přejde neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.4.13 10:23

@Berousik tak já na urologii nebyla, to slyším prvně..

Holky jak já vám závidím to zařizování vlastního. Já bych taky strašně chtěla, jenže si ještě počkám.
Jako my máme velikou sedacku, je i rozkládací, a spí se na ní dobře, ale jak zavírám e na noc kočku do obýváku, tak s ní by se asi nevyspal.

Ty jo, takový věci jako ohřívač lahví, sterilizator a podobně vůbec nemame. Nebudu to kupovat. Zatim. Stačí vařící voda. Budu kdyžtak vyvaret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.4.13 10:27

@Zezulína :mrgreen: :mrgreen: doufám že to přejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
12.4.13 10:29

@Berousik Je to těhotenstvím! Taky mívám ataky demence. Třeba včera večer na babinci v kavárně jsem se snažila popsat cestu do jedné ulice a moje vyjadřovací schopnosti? Zmizely, mrchy jedny! Vymáčknout ze sebe kloudný věcný popis bylo v tu chvíli nad mé možnosti. Na práci se snažím soustředit, co to jde. Dá mi to víc práce, to je pravda, ale zjišťuju, že jsem vyrovnanějši, míň se rozčiluju a míň křičim (jinak můj velký problém).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.4.13 10:31

@Tůmička To je jasný, to jsou věci navíc a nejsou nutně potřeba ;) Však se taky domečku dočkáš, neboj :D
Ta urologie - fakt asi po třicítce. I když nechápu, proč. Psala jsem si teď s kolegyní a ta na tom byla. Prý se tam jen vyčůrám a půjdu, nic víc. Jako fakt nechápu, proč tam musím kvůli tomu jít, proč nemůžu nechat moč v poradně, když ji tam stejně nosím a proč si to nepošlou :nevim: :nevim:
Možná se na mě u toho chtějí koukat a sledovat sílu proudu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
12.4.13 10:36

@Tůmička Vůbec se tím nestresuj, to jsou věci navíc, bez kterých může každej normálně fungovat. A s tím bydlením - jste hodně mladá rodinka, tak bych to taky neřešila. Není na tom nic špatného :hug: Naše situace je zase vykoupená jinými strastmi, které třeba vy s Tomem neprožíváte. Zahraniční služební cesty, příšerná zodpovědnost za každý uprdnutí/rozhodnuti ve firmě, vysoká stresovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.4.13 10:45

Já vím, že jednou taky budeme zarizovat. Teď na to peníze nemáme, ale za to mám Toma každý odpoledne a víkend doma. Jediný pomocník, kterého mám, je vibrační lehátko. Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí