Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
9.4.13 17:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
9.4.13 18:00

@Berousik @Tůmička však to byla spíš taková věcná otázka, asi bude hodně pravdy na tvrzení, že to přibírání v těhotenství člověk téměř neovlivní, pokud se necpe jako prase, to je jasný :)
no moje mamka moc velká kojná nebyla :think: mě a ségru kojila pokaždé max. do třetího měsíce, brášku něco málo přes půl roku, no však se to ukáže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
9.4.13 18:05

@Šalvějka u nás mamka kojila bráchu asi půl roku a mě jen asi dva měsíce - došlo mlíko. Tak se uvidí…ale brácha byl žravej tak se jí to mlíko dělalo…já jíst nechtěla, tak se ztratilo. No a při obou nabrala 25 kilo. To po ní nemám, mlíko se uvidí a ty porody kdy si pořádně ani nevšimla, že z ní vypadlo dítě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak ty bych zdědila FAKT ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
9.4.13 18:26

@Berousik no clovek fungovat musi, ikdyby nechtel, ze jo :))))) ale diky! jsem rada, ze to vse zvladas taky s optimismem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.4.13 20:22

Tak jsme se teď v rátili a musím říct žadna hitparáda teda!!Jsem uplně vyřizena a to jsme oběhli jen baumax a albert. Rychle nakoupili a šup domů. K tomu mi volali z ppl že sedačku mi dovezou až zítra a ti blbci mi ji nevynesou do patra takže ji budu muset nechat dole pod schodama. A to se bojím, že ji někdo něco udělá litaji tady psi a navíc se u nás nezamyká. Takže na ni asi budu celej den sedět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
9.4.13 22:02

Čau holky moje!
Já na Vás nezapoměla :kytka: Jen nějak je toho hodně :|
Elísek už má nějaký denní režim, takže dopoledne chce pozornost-nespíme. Pak pádíme ven.Pak dojde taťka-to jsme rády, že ho vidíme (to je na dýl).Potom nějaké ty návštěvy. Já se začala věnovat sama sobě-nehty, ksichtík, vlasy. A když se chci mrknout na emimino, za váma, tak je čas krmení nebo musím něco předvést v domácnosti :think:
Kdyby jste měly dotazy, tak do vzkazů :) Ráda vám písnu! A kdyby ani ne do vzkazů, tak na email Talunka@seznam.cz
Jaksik nejni čas číst o čem si písáte :( Ale já se polepším :kytka:

Přidávám foto z Velikonoc. Eliška bude prostě pivařka-jako mamka! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
9.4.13 22:27

No to je hrůza s váma. Po dlouhé době na netu a tady nikdo! A to mám dneska narozky-naposledy si píšu věk s dvoujkou :) Od příštího roku už to bude trojkou! :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
10.4.13 01:14

Ahoj holky, tak to me mrzi,,ze jsem nasla tuhle diskuzy tak pozde, mate Ji uz pekne rozepsanou. Precetla jsem prvnich par stran a muzu rict, tohle je presne moje krevni skupina. Je pravda, ze plno tehulek, co se zaradi do diskuzi docela plasi a maji strach z kazdeho pichnuti, kde co si prectou a pak se strachujou. Ja ted cekam treti po deviti letech. Moje prvni tehotenstvi bylo uplne v poho jasne, ze obcas jsou nejaky problemy, ale to k tehu samozrejme patri.

No jinak tam pisete na zacatku a nejakych masazis hraza :roll: co to proboha je :roll: 8o to slysim prvne :))) no a zkouset to urcite nehodlam :)))) tak se mejte krasne devcata :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
10.4.13 01:17
@Talunka píše:
No to je hrůza s váma. Po dlouhé době na netu a tady nikdo! A to mám dneska narozky-naposledy si píšu věk s dvoujkou :) Od příštího roku už to bude trojkou! :|

Tak to vsechno nejlepsiiiiii :kytka: to ja uz budu mit letos s trojkou po treti :)))) hele rikej si od pristiho roku, ze nad tricet jsou nejlepsi leta zivota :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
10.4.13 01:28
@Michaela99 píše:
@Šalvějka Krásné ráno, tak to jsem na to velice zvědavá. Já zase vím že nejdříve tvrdil že to bude holka a nakonec se z toho vyklubal Peťánek :D

Mam stejnou zkusenost, rekli mi na 100% holka a narodil se Davidek :)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
10.4.13 06:42

Dobré ranko ženy. Tak noc hrůza. Já husa si dala kafe navečer a pak jsem lítala na zachod a nemohla spát. K tomu mala byla taky hyper super takže jsme nespali ani jedna. Dneska mi dovezou tu sedačku a jen se modlím aby mi prošla dveřma. Jinak u nás prší takže taky moc fajn.Byla jsem s psikama a přišli jsme jak zmokly slepice všichni 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
10.4.13 10:01

Tak mě přepadla depka jako prase :zed: Chlapovi přišel zase nějakej dopis.Jeho hříchy ještě když jsme nebyli spolu a to jsou vždycky nějaky jobovky. K tomu je tady hnusně takže doufám, že mi tu sedačku hodi apsoň za dveře aby nezmokla. A když jsem toho miho prosila aby přijel jen aby to vynesli tak mě poslal někam. Takže to asi budu tahat sama. K tomu je mi pořád do breku tak jsem se vrhla na generální uklid komory a ani to mi nejde od ruky.No to bude zase den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.4.13 11:30

Nazdárek ženy :mavam: test cukrovky mám za sebou, byla to těžká lehárna :-) Moc milá sestřička mi vzala krev, vyšetřila, řekla, že výsledky jsou super a že se nemám čeho bát, nicméně test se udělá. Tak mi dala ten utrejch, já ho vyzunkla, bylo to moc dobrý, chutnalo to jako rozpuštěný hroznový cukr a ten já ráda :mrgreen:, pak jsem si dvě hoďky četla v čekárně a bylo hotovo :mrgreen: Když jsem byla tak rozdováděná, tak jsem to vzala rovnou přes EKG, to mám taky v pohodě, koupila jsem si zmrzlinu a jela dom :lol: Teda nechápu ty účastný pohledy sestry, doktora…vždyť to byla mňamka, dala bych si ještě :mrgreen: :mrgreen: Jen mě z toho začala zase pálit žáha, ale ta sestřička mi říkala, že jí taky nezabíraly renie a soda a tak…že jí pomáhala smetana. Tak jsem si koupila smetanu 31%, dala si loka a zatím fakt dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.4.13 11:34

@Talunka ááááááááá Poličské pivo je nejlepší :-) Polička je od nás 8 km :-)))
Eliška je krásná, takový bobeček :lol: :lol: nádherná :-) Užívej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.4.13 11:35

@Talunka Gratuluji k narozeninám!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie