Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Berousik @Tůmička však to byla spíš taková věcná otázka, asi bude hodně pravdy na tvrzení, že to přibírání v těhotenství člověk téměř neovlivní, pokud se necpe jako prase, to je jasný ![]()
no moje mamka moc velká kojná nebyla
mě a ségru kojila pokaždé max. do třetího měsíce, brášku něco málo přes půl roku, no však se to ukáže ![]()
@Šalvějka u nás mamka kojila bráchu asi půl roku a mě jen asi dva měsíce - došlo mlíko. Tak se uvidí…ale brácha byl žravej tak se jí to mlíko dělalo…já jíst nechtěla, tak se ztratilo. No a při obou nabrala 25 kilo. To po ní nemám, mlíko se uvidí a ty porody kdy si pořádně ani nevšimla, že z ní vypadlo dítě
tak ty bych zdědila FAKT ráda ![]()
@Berousik no clovek fungovat musi, ikdyby nechtel, ze jo
ale diky! jsem rada, ze to vse zvladas taky s optimismem ![]()
Tak jsme se teď v rátili a musím říct žadna hitparáda teda!!Jsem uplně vyřizena a to jsme oběhli jen baumax a albert. Rychle nakoupili a šup domů. K tomu mi volali z ppl že sedačku mi dovezou až zítra a ti blbci mi ji nevynesou do patra takže ji budu muset nechat dole pod schodama. A to se bojím, že ji někdo něco udělá litaji tady psi a navíc se u nás nezamyká. Takže na ni asi budu celej den sedět ![]()
Čau holky moje!
Já na Vás nezapoměla
Jen nějak je toho hodně ![]()
Elísek už má nějaký denní režim, takže dopoledne chce pozornost-nespíme. Pak pádíme ven.Pak dojde taťka-to jsme rády, že ho vidíme (to je na dýl).Potom nějaké ty návštěvy. Já se začala věnovat sama sobě-nehty, ksichtík, vlasy. A když se chci mrknout na emimino, za váma, tak je čas krmení nebo musím něco předvést v domácnosti ![]()
Kdyby jste měly dotazy, tak do vzkazů
Ráda vám písnu! A kdyby ani ne do vzkazů, tak na email Talunka@seznam.cz
Jaksik nejni čas číst o čem si písáte
Ale já se polepším ![]()
Přidávám foto z Velikonoc. Eliška bude prostě pivařka-jako mamka! ![]()
No to je hrůza s váma. Po dlouhé době na netu a tady nikdo! A to mám dneska narozky-naposledy si píšu věk s dvoujkou
Od příštího roku už to bude trojkou! ![]()
Ahoj holky, tak to me mrzi,,ze jsem nasla tuhle diskuzy tak pozde, mate Ji uz pekne rozepsanou. Precetla jsem prvnich par stran a muzu rict, tohle je presne moje krevni skupina. Je pravda, ze plno tehulek, co se zaradi do diskuzi docela plasi a maji strach z kazdeho pichnuti, kde co si prectou a pak se strachujou. Ja ted cekam treti po deviti letech. Moje prvni tehotenstvi bylo uplne v poho jasne, ze obcas jsou nejaky problemy, ale to k tehu samozrejme patri.
No jinak tam pisete na zacatku a nejakych masazis hraza
co to proboha je
to slysim prvne
no a zkouset to urcite nehodlam
tak se mejte krasne devcata ![]()
@Talunka píše:
No to je hrůza s váma. Po dlouhé době na netu a tady nikdo! A to mám dneska narozky-naposledy si píšu věk s dvoujkouOd příštího roku už to bude trojkou!
Tak to vsechno nejlepsiiiiii
to ja uz budu mit letos s trojkou po treti
hele rikej si od pristiho roku, ze nad tricet jsou nejlepsi leta zivota ![]()
@Michaela99 píše:
@Šalvějka Krásné ráno, tak to jsem na to velice zvědavá. Já zase vím že nejdříve tvrdil že to bude holka a nakonec se z toho vyklubal Peťánek
Mam stejnou zkusenost, rekli mi na 100% holka a narodil se Davidek ![]()
Dobré ranko ženy. Tak noc hrůza. Já husa si dala kafe navečer a pak jsem lítala na zachod a nemohla spát. K tomu mala byla taky hyper super takže jsme nespali ani jedna. Dneska mi dovezou tu sedačku a jen se modlím aby mi prošla dveřma. Jinak u nás prší takže taky moc fajn.Byla jsem s psikama a přišli jsme jak zmokly slepice všichni 3.
Tak mě přepadla depka jako prase
Chlapovi přišel zase nějakej dopis.Jeho hříchy ještě když jsme nebyli spolu a to jsou vždycky nějaky jobovky. K tomu je tady hnusně takže doufám, že mi tu sedačku hodi apsoň za dveře aby nezmokla. A když jsem toho miho prosila aby přijel jen aby to vynesli tak mě poslal někam. Takže to asi budu tahat sama. K tomu je mi pořád do breku tak jsem se vrhla na generální uklid komory a ani to mi nejde od ruky.No to bude zase den.
Nazdárek ženy
test cukrovky mám za sebou, byla to těžká lehárna
Moc milá sestřička mi vzala krev, vyšetřila, řekla, že výsledky jsou super a že se nemám čeho bát, nicméně test se udělá. Tak mi dala ten utrejch, já ho vyzunkla, bylo to moc dobrý, chutnalo to jako rozpuštěný hroznový cukr a ten já ráda
, pak jsem si dvě hoďky četla v čekárně a bylo hotovo
Když jsem byla tak rozdováděná, tak jsem to vzala rovnou přes EKG, to mám taky v pohodě, koupila jsem si zmrzlinu a jela dom
Teda nechápu ty účastný pohledy sestry, doktora…vždyť to byla mňamka, dala bych si ještě
Jen mě z toho začala zase pálit žáha, ale ta sestřička mi říkala, že jí taky nezabíraly renie a soda a tak…že jí pomáhala smetana. Tak jsem si koupila smetanu 31%, dala si loka a zatím fakt dobrý
@Talunka ááááááááá Poličské pivo je nejlepší
Polička je od nás 8 km ![]()
Eliška je krásná, takový bobeček
nádherná
Užívej!!!