Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
5.4.13 09:05

@Berousik díky bohu mi to řekli dříve než na porodním sále :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
5.4.13 09:13

Nazdárek ženy. Tak jaka byla noc? u mě jako vždy katastrofa. Navíc máme nemocnyho psa takže jsem s ním do pul 3 do rána byla vzhuru, protože zvracel a pořád jsme litali ven.Tak jsem teď do něj nasilim nalila žaludeční čaj a narvala endiaron tak snad už to bude dobrý. Mě není zrovna taky hej a to musíme jet k doktorovi a pak po obchodech. Vubec se mi dneska nechce. A to se určitě ozve slavná tchyně a bude chtít přijet podívat se na tu plovoučku. To zase bude zelena zavistí že my máme něco a ona ne. Takže nám to dá zase sežrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
5.4.13 19:24

Ahoj holky :) tak jak jsem se chvástala, že mě nepálí žáha, tak v tom špitále trpím. Pořád se tu něčím cpu, tak se ani nedivím. Jsem zvědavá, kolik jsem za tu dobu tady nabrala :D jinak to vypadá, že zítra nebo v neděli bych mohla domů :) už se hrozně těším. Je to tu dlouhé. Ale Tom chodí každý den. Krom včera, to byl dlouho v práci. A co vy těhule a maminy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.4.13 20:32

@Tůmička Ahojky, tak u doktora vše oukej, váhový odhad máme 1700 gramů :) prý naprosto v normě, jediná abnormalita je poloha, leží napříč celým břichem, záda má opřený o mojí bránici a kouká mi do pochvy :lol: takhle mi to řekl doktor :) ale ta poloha je samozřejmě věc velmi proměnná takže není důvod se kvůli tomu zneklidňovat, jen že standardně jsou mimina v tomhle týdnu ve svislé poloze.
no pak jsme šli s manželem na obídek, a stavili jsme se ještě v krámku, kde máme zamluvený kočár, ho zkusit dát do kufru naší krátké felicie a změřit rozteč kol, na netu pokaždý píšou něco jinýho u toho Atlanticu, jednou 65 cm, pak 67 cm, jinde zas 60 cm, tak aby jsme projeli dole dveřma ven, každopádně obojí naprosto v klídku, rozteč maj 60cm :)
to je paráda, že už půjdeš domů, a nemyslím si že by nějak uškodilo trochu přibrat, aspoň tě třeba to tvrdnutí přestane trápit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.4.13 20:34

@Mimise ahojky, no tak noc jako obvykle, 4×-5× vzhůru, dneska jsem se o tom zmínila u doktora, říkal že to asi bude nejspíš formonálního důvodu, že si nás ženský příroda takhle školí, aby jsme pak v pohodě zvládaly noční vstávání k miminku :D tak třeba budu dooobře připravená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
6.4.13 08:01

Nazdárek holky.Tak dnešní noc katastrofa. Já bez toho rennie nedám ani ránu a včera jsme si je zapoměla koupit a podle toho to taky vypadalo. žáha mě pálila jako čert. No hrůza. Máme budujíci náladu takže dneska se bude pracovat. Vymyslela jsme obložení do chodby, protože naši miláčcci když jsou sami doma tak mi škrabou zdi. A dělali jsme plovoučku a ty odřezky co nám zbyly nalipíme na zeď. Tak až to bude tak vám to vyfotím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
7.4.13 12:44

Ahoj holky, tak já jsem v noci taky v jednom kuse vzhůru, že by teda nějaká příprava pak ke stavání k miminku? i jsem strašně ráda spávala na břiše a tak spím i teď pač bříško ještě nemám spíš jen nafouklé d střev tak tak ležím ale v noci asi intuitivně se převalím na bok a to jsem nikdy nedělaa, a líp se mi spí na pravým boku než na levým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.4.13 13:03

Ahoj holky.. já jsem pořád tak strašně unavená. V noci se potím jak čuně. Jsem zahrabaná pod dekou (jako obvykle), ale normálně se probudím úplně mokrá. Takže jsem se musela dopoledne znova sprchovat. Už to mě strašně zmohlo. Teď jsem si jen ohřála oběd a mohla bych jít zase spát. Jo a jinak jako jsem v té nemocnici zhubla 8o :cert: sice jen půl kila, ale teď by to mělo jít nahoru přeci. Jsem z toho taková nesvá. Mám docela strach. Fakt už bych si strašně přála mít miminko u sebe. Vím, že malý je sice v pořádku, ale já jsem z toho stejně na palici. Ale jsem ráda, že jsem doma. Už mi začalo i noční běhání na záchod. Sice zatím jen třeba dvakrát, ale i tak je to průďo. Začínají mě pořádně bolet záda, nemůžu se uvelebit :zed: @Mimise Rennie mi taky včera jel Tom koupit. Jak jsem se dušovala, že nevím, co je žáha, tak teď už vím. Jak si lehnu, tak mi jdou šťávy nahoru, mám naleptaný krk, všechno mě v něm pálí… chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.4.13 13:04

@LadyAndy Ahojky, už jsi se dlouho neozvala, jak se daří? :) něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.4.13 16:29

@Tůmička Jojo jak si lehnu tak začne pálit je to hnus.Ty brdo ty si teda uživáš ja si nedovedu představit, že bych to měla takhle sice jsme unavená atd ale naštěstí žadny problémy nejsou.
Ale ted jsem smutná, volala mi moje máma že by mi chtěla něco koupit a že mi koupi sedačku tak jsem si ji vybrala a že se na ni pojedem s Lubošem podivat a ten mi řekne že je lepší když bude rozkladaci atd.No už jsme se těšila že budu mít novou pohovku a ne tu co máme a on najednou jde ven s klukama a já jsme mu ukradená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.4.13 16:31

Jinak opět jsem naštvaná na chlapa. Už týden měl naplánovaný výlet na poslední lyže tenhle rok na dnešek. Nechtěla jsem vyvádět, že mě včera pustili z nemocnice, tak jsem neřekla ani slovo, že pojede.. říkal, že tam určitě nebudou celý den, když mě má doma. Odjel v půl devátý a myslíte, že už je doma??? Ne :! lyžování je do čtyř. Teď mi volal, že právě vyjíždějí. To jsem mohla zůstat v nemocnici. Mě se tak stýskalo a on si jede na celý den pryč, jen co mě pustí. Fakt jsem naštvaná. A mrzí mě to. Bulím tu jak kráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.4.13 16:33

@Mimise Jo, tak nápodobně.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.4.13 20:11

@Tůmička nic si z toho nedělej můj taky šel za klukama. A ja se tak naštvala že jsem zase sama doma sedla do auta a jela si koupit sedačku sama. Teď dorazil a samozřejmě v dvojkou v krvi takže taky báječny večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.4.13 21:00

Tak ženy už na to prdím pořád se ohlížet na ostatní. Teď už budu dělat co chci já. Takže jsme si objednala sedačku v utery si jedu koupit šrouby do postylky atd. A ten můj drahy šel se psama ven no a po hodině mu pišu kde je a on že je u kamarada!!!Bych ho zabila.Cely vikend mě nechal samotnou. Kdyby mi bylo špatně nebo něco tak je mu to asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
8.4.13 08:57

Dobré ráno. Nějak nám to tu ochablo koukám. Jinak v noci jsem se konečně vyspala docela dobře. U nás sviti sluníčko tak je to hned hezčí. Trošku poklidím umyju nádobí atd. A pak se budu válet.
Ten můj blbec měl ráno kocovinu jak z praku. A to šel do práce. @Tůmička A co ty jak jste včera dopadli kdy tvuj drahy přijel? Mě přišel v pul 10 a ještě jak byl nalitej tak začal utirat nadobí tak jsem ho nechala a šla spát. proslov ho čeká až dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí