Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vsetin
2.4.13 09:41

Ahoj holky tak dneska 28+2..už se to krátí :) co delate cele dny kdyz je tam pul metru snehu? :D ja asi zblaznim… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
26716
2.4.13 10:33

@Šalvějka My právě kinoví taky nejsme, naposledy jsme byli na 2Bobulích když jsme byli na víkendu v Praze, mám tam k dispozici firemní byt a to je už pár let :-) Na posledním víkendu v Praze jsme chtěli jít na Signál, ale nějak jsme se zasekli v baru a do kina nedošli :lol: :lol: Takže jsme to včera rozjeli na nás nečekaně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 10:34

@Šalvějka jojo, stojí to kolem 50-60 korun a to je dobrý, máš v tom i polívku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
2.4.13 10:44

Ahoj kocicky, dnesni noc hruza, mala nechtela spat a ja se probudila se zimnici a hle 37,6 teplota… :zed: se jen modlim, aby to nic nebylo, hlavne, aby to nechytla mala, bych se zblaznila, pocasi sileny uz!!A to zitra musim jit vyridit rodicak :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 10:47

@Lindii chjo…třeba to máš k únavě…snad to nebude nějaká viróza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
2.4.13 12:05

S tím jídlem to není špatný nápad. Na těch pár týdnu by se to dalo. A hlavně bych si určitě nemusela nechávat vozit na každý den, protože nejsem moc jedlil. My do kina chodíme rádi, jen je to u nás trošku drahá zábava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
2.4.13 12:06

@Lindii ty jo, snad to nic nebude. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
2.4.13 12:19

@Tůmička tak ty jis na tom podstatne hur, tak co si budu stezovat ze jo..a jak ti je? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
2.4.13 12:21

@Berousik snad ne..mozna unavou a laktaci..ikdyz mymu taky neni nejak dobre.tak se osprchuju a pujdu to jeste zalomit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
2.4.13 12:22

Ted tu shanim info o vyrizovani rodicaku..by se jeden pos :zed: proc u nas nejde nic jednoduse? Vsude se pise neco jinyho a ja mam tak cas litat nekde po uradech, kdyz mam kojence..fakt na to mam „naladu“ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 12:29

@Lindii Tak na úřad zavolej, ať Ti podají informace co, kam a kde máš vyřizovat. Když se s Tebou baba nebude chtít bavit a bude protivná, nech si přepojit její nadřízenou. Jsou protivný, ale jsou za to placený a to i po telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 12:29

@Tůmička no jasný, když to budou velký porce, máš to na dva dny :palec: Nebo jeden den hlavní jídlo a druhej den polívku s chlebem, pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 12:30

Taky si půjdu lehnout, už práci pro dnešek balím, padla. Sedím u toho od 7 od rána :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 15:09

Ženy jaký máte názor na monitor dechu? Zrovna to tady studuju, byli jsme v pátek v obchodě s dětskýma věcma, nakoupili jsme kočár, autosedačku, kolíbku, odsávačku na mlíko, sterilizátor na lahve…všechno možný. Asi je brzo, ale já mám ráda věci připravený. No a Míla šupnul do vozíku i monitor dechu a prosadil si to, já jsem z toho trochu nejistá. Máte to někdo? Nebo zkušenost? abych z toho pak nebyla zbytečně nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 15:20

Protože jak tak čtu v diskusích, často si stěžují na falešné poplachy. Je to z důvodu, že jim dítko cestuje po postýlce. Já jsem ale měla za to, že ten monitor je třeba jen v dobách úplného mimča, jen prvních pár měsíců kvůli syndromu náhlého úmrtí kojence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí