Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise Venku zas hnus celej den a člověku je tak max do spaní.. myslím že už se velice dlouho nestalo aby na velikonoce sněželo.. Nejvíce mě baví jak všichni straší z oteplováním a že hrozí to a to ale mě to teda nepříjde a až příjde účet za plyn tak se z toho po*eru. ![]()
@Lindii A co vlastně ten tvůj?? Před porodem jste se přece chytli, tak jak se k tomu pak postavil- vzal si pro vás nějaký volno?? A jak pomáhá??
@LadyAndy ahojda, v pohode, je zlatej, prebaluje, koupe, ma se hezky k maly, je z ni nadsenej a tak jak se toho bal, tak se k tomu stavi dobre a naopak ho to bavi, cili nemuzu rict krive slovo
volno nemel, sem tu jinak sama, ale snazi se apson trosku driv chodit z prace..jen doufam, ze mu to vydrzi, ale on si uvedomil, jak moc sem byla hotova po porodu a myslim, ze si to moc dobre uvedomuje. ![]()
@Berousik diky moc..no vsak si dej nejakou mnaminku
no myslim, ze do normalniho zivota jeste hodne daleko
to bude jeste hoodne dlouho trvat, spis bych tak rada se vyspala aspon 6 hodin v kuse, to by mi fakt bodlo ![]()
@Lindii to je super, že ti takhle pomáhá. Jen ať se činí že?
a není třeba nervózní když malá pláče? Z toho já mám strach trošku, že malý bude plakat, já nebudu vědět proč a Tom z toho bude nervózní.
Jinak jsem večer dostala něco proti bolestem, protože se mi pořád vracely. Tak mi ďobli něco do zadku, já se ani neptala co to bylo, ale pak jsem usnula ![]()
@Lindii Tak to je super, že se zapojil, to je paráda
Hned je o nervy a starost míň že? Hele a co vlastně říká na Elenku kočičák? Jak ji bere? Nežárlí? Neleze do postýlky?
@Tůmička je dobře, že ses vyspala
Snad bude všechno lepší a pustěj Tě dom…sice už asi budeš muset ležet, ale tak lepší jak doma…držím ať všechno dobře dopadne ![]()
Fuj velikonoce. Vesničani už couraj, takoví ti úchyláci co chtějí namrskat holce ještě v posteli. To tak. Neotvíráme, oblíkáme se a mizíme
Stavíme se někde na snídani a pojedem do Pardubic asi, cestou se stavíme na koníky ve Slatiňanech a v Pce na procházku, na zámku má být nějaká velikonoční výstava a pak asi do kina…prostě co nejdál od mrskaček ![]()
@Berousik joooo u nás už to chodí taky. A taky neotvíráme děláme, že nejsme doma.Ale u nás chodí zatím malý caparti a když jim dáš vajíčko tak na tebe koukaj že chtěj peníze. Takže jsem řekla, že se jim na to mužu vy…
Jinak ženy noc byla děsná!!Jak jsem se nafutrovala tak jsem nemohla vubec spát bylo mi vedro pak zima.Mala zase řádila. Takže jsem usla nějak okolo pul 4 a teď mě vzbudili ti parchanti. Aspoň že mi včera babička narvala hodně jídla, že nemusím dneska vařit. Navíc tchyně má rymu a kašel a mě dneska škrábe v krku. Takže taky paráda.
@Berousik no sestra říkala, že když tu byla v noci, tak jsem se ani nehnula jak jsem spala tvrdě. Ale fakt jsem se vyspala parádně.
Jinak mi znovu natáčeli monitor a vyjely mi tam krásné 3 kontrakce. Sestřička na mě koukala, jako že se ani nekroutím, že prý to byla taková slabá porodní kontrakce
s těma prý přijíždějí ženské do porodnice ![]()
@Tůmička
Tak to je dobrý teda
žensky šílí a ty ani nic necitiš
Jé ja bych si taky nejraději něco píchla abych se vyspala. Opravdu se každym dnem začínám čímdáltím víc těšit na porod. Dneska mě navíc bolej hrozně prsa tak chodím jak naprcanej kačer.
@Mimise tak jako bolelo to, ne že ne, ale jako nic hroznýho
já už jsem asi zvyklá ![]()
@Tůmička
No já se ani nedivím, po tom všem čím sis prošla. Buď ráda, že jsi ve špitále. Na nás ted pořád někdo zvoní. A zbožňuju když přijdou stejně staří kluci jako je Luboš. Celej rok se neozvou a nic, ale dneska by něco chtěli. No to bych je nakopala do!!!ještěže děláme mrtvý brouky.
@Tůmička To ty už máš jako i kontrakce?
Hele, neberete to nějak hopem?
Hlavně se držte a nic si z toho nedělej, mně už v pátek taky hrozili špitálem, když mi zase vyletěl ten tlak a vyšly mi nějaký špatný hodnoty z krve ![]()
@Berousik ahojda,tak to vis, kocicak mel rozporuplny pocity, kdyz na ni mluvime, tak mnouka, ale jinak je zlatej, je hodnej a nedovoli si skocit dokocarku nebo do postylky, ale asi by to udelal, kdyby tu byli samy. JInak v pohode, on ten nas je takovej blbec hodnej.