Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
2.4.13 15:49

@Berousik hele ja ho mam a muzes si tam nastavit citlivost a zatim to vubec nervalo a reknu ti po pravde, bez nej bych asi v klidu nespala..podle mne o zbytecnost neni, meli sme je i v porodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 15:54

@Lindii jakej máš? My máme Nanny. A říkali vám v porodnici co dělat, kdyby se náhodou nedej bože něco dělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
2.4.13 15:58

@Berousik my mame Angel care..kazdopadne nevim jak u vas, ale u nas ho v porodce treba na pul roku pronajimaj, pokud nechces kupovat..jj v porodce sme meli resuscitaci miminka-husty..ale pritel kdyz byl malej mel problemy s dechem a ja jako mala astma, tak ze sme do nej proste radsi investovali..mam ho zapnutej, ikdyz spim hned vedle postylky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
2.4.13 15:59

Hodku a pul sme ted spaly obe..mam jit varit jidlo a vubec s emi nechce, mam neustale teplotu…to my jeste schazelo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 16:22

@Lindii Tak to je super, že to učej v porodce :palec: To jsem ráda. Já už ho mám koupenej. To zase byla akce Míly, on se vždycky pro něco nadchne a koupí, aniž by přemýšlel. O peníze nejde, spíš o to, jakou jsme měli koupit, že prodávají i se dvěma deskama víš…aby nám ta jedna falešně neřvala, neděsila malou a nás jen proto, že se prcek odvalí z té jedné desky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 16:28

@Lindii ach jo. Tak nevař, jestli to není úplně nutný…zalezte s malou do postele a zkus to vyležet. Myslíš že máš něco s prsama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
2.4.13 16:54

Tak jsem ženy byla u doktora a ten mě postrašil, že asi budu rodit císařem. Že mala už by měla být otočená, ale má hlavičku pořád pod žebrama. on říkal že možny je všechno ale že už je dost velka a že pochybuje že se otočí. Takže teď tam musím každejch 14 dní aby jsme to hlídali a kdyžtak nějak naplánovali. Ještě řekl že to mužu zkusit odrodit i když je takhle, ale to jsem řekal že nejsem sadistka, že když cisař tak cisař.
Navíc jsem se pohádala s mojí mámou takže dneska tlak 300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
2.4.13 17:13

@Berousik neboj i s jednou deskou to bude dobre fungovat, toho se fakt neboj ;) az se ti prcek narodi, tak to odzkousite a hned budes klidnejsi..hecla sem se a varim, nic tu neni a maso uz sem mela vyndany, tak hodim spchu a dnes fakt nic nedelam, ale jetsli to zitra neustoupi, asi budu muset naklusat k dr..co se deje..je mozny ze to je laktace, ale to vetsinou po jednom paralenu odeznelo, nebo kdyz si mala odsala mlicko, pak bylo dobre druhy den, tak nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
2.4.13 17:14

@Mimise ja kdybych vedela, jak budu rodit, brala bych cisare hned, bez vahani!!!Bylo to naprosto bez problemu, vedela jsem o sobe, nic sem necitila a mala byla venku do 15.ti minut..neboj se toho, uprimne ti rikam, ze rodit jeste opacne, bych teda ja rozhodne nedlaa, kor takovych hodin, co mne tam nechali..radsi bych se zastrelila.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 18:30

@Lindii tak uvidíš, snad bude líp… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 18:32

@Mimise císař jen náhodou fajn…aspoň víš, co Tě čeká a dneska už je to pohodička, jizvička maličká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
2.4.13 19:41

@Berousik @Lindii No já si právě říkala, jestli mě nechají taky takhle trpět jak tebe tak se zbláznim. Ale když řekl že to mužu skusit rodit i opačně tak jsem myslela že mu spadnu z lehátka. To jsem mu hned řekla že to v žadnem připadě. Tak uvidime jestli se mala umoudří a otočí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
2.4.13 23:21

@Berousik Dělala jsem si kurz u ČČK, právě
na první pomoc u dětí. Pak jsem si domluvila kamaráda doktora, aby to se mnou probral ještě jednou a přečetla si příručku „První pomoc u dětí“, je to německá knížka, kupovala jsem si jí ještě, když jsem žila v Bavorsku. Určitě tady bude nějaká česká mutace k sehnání. Pro klid duše vřele doporučuju přečíst, nastudovat, nazkoušet. Pořídit si podle toho lékárnu „pro rodinu“ - teď mám na mysli pro případ úrazu, ať už tvého/manželova/dítěte, třeba pořezání, aby doma bylo dost gázy atd. než přijede sanita a tak.
Vše má navíc povinnost ti ukázat nový pediatr, já jsem vybírala podle recenzí, emailový kontakt s ní na jedničku, telefonní taky, osobně mě čeká tento týden, tak snad bude vše dobrý a sedne mi. Máme projít výbavu, teoretickou přípravu na porod a právě první pomoc. Po porodu pak přijede k nám domů hned ten den, co nás pustí z porodnice, malou si převezme do péče a zkontroluje byt včetně postýlky a toho monitoru atd. pro bezpečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.4.13 11:30

@katehon Aha tak to díky za info, super :-) :palec: Po knihách určitě mrknu v knihovně a můj kamarád je můj obvoďák, tak se nechám poučit i od něj :-) Dětskou lékařku jsem si vybrala tady u nás na vsi. Prý je moc šikovná, já nevím, neznám, ještě jsem si ji nebyla prohlídnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.4.13 11:30

@Tůmička jak je? Doufám, že jste v pořádku, i když se neozýváš… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie