Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise Nejsi sama tady v PCE také sněží… humus nad humus
já už bych ráda jaro.
@Lindii Jéé to je krásný, když donese malou kytičku. Taky je dostávám a je to lepší jak kdoví jakej dar že? Si vzpomene ![]()
@Michaela99 No já už bych tak chtěla jaro. Letos je ta zima opravdu dlouhá. Se vsadim, že žadny jaro nebude a skočí to zase rovnou do léta a budou vedra. i když minulej rok to taky nebyla žadna slava s létem. My jsme včera vzpomínali kdy byla zima opravdu zimou a léto opravdu létem. Kdy prostě padl červenec a bylo vedro až do srpna. Teď je to hrůza.
@Tůmička Přeju, ať vše dobře dopadne, pustěj Tě domů a máš ty poslední týdny těhu co nejpříjemnější…tfuj tfuj tfuj ![]()
@Mimise fakt si myslím, že je to úplně normální
radši to pak řekni dr až půjdeš na kontrolu, ale nemusíš se strachovat
u nás už nesněží, ale teplo teda rozhodně není. Jinak mám stále kapačku a malý je hrozně utlumeny. Skoro nekope. Ale srdíčko mu měří skoro pořád.
@Berousik zrovna jsme s babi a dědou říkali taky, že bude v květnu rovnou léto a červen a červenec už tak hezké zase nebudou. Že jaro prostě vymizí. Děkuju:) snad bude dobře. I když dr se moc netváři. Jsem zvědavá, jak tu nakonec budu dlouho. Jsem pořád strašně unavená.
Tak jsem teď byla se psem venku a bohatě mi to pro dnešek stačilo. No to je hnus co se tam venku děje. U nás šíleně fučí a do toho pada ten hnusnej sníh. Kdyby to byly aspoň velky vločky ale ony jsou to ty maly hnusny.!!
@LadyAndy no ta druha fotka vypada, jak je narachana, ale neni, fotka fakt hodne zkresluje, ale jinak velikosti je pry jak tritydenni miminko
![]()
Jinak ahojda vsem, malinka mi dnes nechce nejak spinkat, ale stihla jsem prvni nehty po porodu kamosce sousedce, jinak si to zatim neumim predstavit..
venku Vanoce a clovek nevi, jestli ma pect mazanec nebo vanocku
![]()
@Lindii ahojky,to jsi dobrá, že už děláš nehty
já dneska zvláštní. Malý se nehýbe, ale srdíčko mu kontrolují, tak je snad v pořádku. Mě nějak hodně buší srdíčko a špatně se mi dýchá, tak jsem si nechala přivést léky na astma a musím to probrat s dr. Dr se na vizitě moc netvářil. Bříško tvrdne, jsem pořád na kapačkach. Malá je opravdu nádherná ![]()
@Tůmička no nekoho jineho bych nezvladala, je to kamoska a bydli hned vedle a potrebovala uz doplnit..jejda, no chce to holka trpelivost, vsak to utece a budes mit prcinka u sebe
![]()
@Lindii jojo venku fakt sranda počasí, zpívali jsme s Mílou koledy
Ale co se rozčilovat, stejně s tím člověk nic neudělá a jen si zkazí náladu ![]()
Já mám dneska hroznou chuť na sladký, chodím jak lev v kleci
teprve děláme oběd, nebo teda Míla dělá oběd (dřív se nám nechtělo), já hledám na netu něco, co bych mohla upéct, pojedem do města na nákup surovin a něco upečem, prý se na mě nedá koukat jak mlsním
![]()
Nehty jo, takže pomalu návrat k běžnýmu životu, to je super
![]()
@Tůmička Tak se drž, myslím na Tebe…a neboj, jsi pod kontrolou
![]()