Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
1.4.13 12:04

@Tůmička nervozni sem spis ja, nervy pracujou, to on je spis ten, co mne uklidnuje, jeho to bavi, koupal ji sam, jen sem dohlizela, prebalovat uz zvlada levou zadni, je sikovnej. vcera tu byla velikonocni zabava a nesel, byl s nama doma a mel vcera nejakousentimentalni naladu, porad nas libal a opakoval nam, jak je rad, ze nas ma :))) tak to bylo takovy prijemny a hezky :* nechci te desit, ale az prijde opravdova kontrakce, tak ji urcite sakra pocitis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
1.4.13 13:03

@Lindii to je mi jasný, že ji poznám, jen mě překvapila ta sestra, jak se divila :D fakt ty hodnoty docela skákaly. Tom se taky těší, až prý bude koupat a brát malého ven, tak jsem pak zvědavá :) je super, se chlap takhle snaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
1.4.13 20:39

HEzký večer holky! tak jak jste přežily Velikonoce? já měla zápřah celej víkend…v sobotu po návštěvách, včera jsme pekli mazance, o dnešku ani nemluvím, viděla jsem spoustu lidí co jsem už dlouho neviděla, z rodiny myslím. bylo to celkem milé, ale stráášně náročné, teď se chystám za tím mým na gauč srkat mátovej čaj, už skoro týden mám nějaký žaludeční těžkosti.
@Tůmička tak to je fajn, že už se ti líp leží :) a ty kontrakce :palec: budeš mít hezkej nácvik k porodu :D to ležení doma vydržíš, ať je malej pěkně dopečenej :) joo koukat se na ten bordel co se bude doma postupně kumulovat, to bude těžký, ale když toho svého trochu poinstruuješ co a jak, tak určitě rád uklidí :)
@Lindii to je super, že se k tomu takhle hezky staví :) a to že vás rád pokocá, to je taak krásný, tak to má bejt :) malá bude mít takhle o to lepší vztah k tatínkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.4.13 20:53

No ženy to byl dneska den. Měla přijet moje rodina. Mamka mi měla dovest postylku atd ale nakone cjsme se domluvili že to necháme ještě až za 14 dni.tak ja doma binec, neumyty nadobí atd. prostě jsem se dneska na všechno vy…no a najednou telefon že za 20 minut jsou unás. No to bylo :lol: rychle trochu poklidit. Já jsem taková že když někoho čekám tak se mi všechno musí blejskat.Tak přijeli dovezli postylku a spoustu věci na malou. a když jsme to probírali tak mamka řekla, že už jsme to přehnali, že těch oblečku má fakt hodně. Ale bylo to fajn je zase vidět když je mám tak daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.4.13 21:24

A aby toho nebylo málo. Tchyně se s moji rodinou ještě neviděla. A pořád je chce hrzoně poznat. A když měli dneska přijet tak planovala přepadovku aby se konečně s nima poznala.No nakonec když neměli přijet tak z toho sešlo. A když dneska udělali přepadovku oni tak jsem ji potom schválně volala že nakonec přijeli a ona mi řekla naštvaně :No to si děláš prdel.No a pak už se nebavila. Já jsem nevěřila vlastním ušim!!No a až zase přijede na kafe tak padne do mdlob co otho mamka zase dovezla tak zase bude zelená závistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
1.4.13 21:42

@Šalvějka mátový čaj je tisíckát lepší jak nějaké tablety. Taky ho dost piju. Jinak kdybych byla doma, tak nevím nevím, jak bych to zvládla. Tady mužů akorát na wc a do sprchy. Jinak jen ležet. Ani sedět moc nemůžu. Myslím, že si tu ještě hezky polezim. Jinak jako Tom se umí doma ohánět slušně. Vypere, vysaje..a fakt jako na úklid mu nemusím nic říkat. Bydlel sám a měl pořád krásné naklizeno.. Spíš jde o to, že bych se asi nezvládla postarat sama o sebe. Jídlo hlavně. @Mimise to jsou pak ale nejlepší tyhle návštěvy :) blbý je. když máš třeba zrovna vymydlenou ledničku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
1.4.13 23:01

@Tůmička Ahojky do nemocnice, držím palce, ať je všechno ok a ať zůstane ještě malý tam, kde je :hug: Jen ať tě hlídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
2.4.13 08:10

@Tůmička Jen lež ať tam malyho ještě udržíte co to jen půjde. No byla to pecka :lol: Smáli jsme se :lol: Naštěstí v ledničce něco bylo a mamka dovezla buchty, beránka a mazanec. Takže bylo i co jíst :lol: Teď jim udělám přepadovku já. Mám tam jet za 14 dní tak pojedu o den dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 08:33

@Mimise Ta Tvoje tchyně je fakt neuvěřitelná :lol: :lol:
koledníci prachy jo? To bych je hnala smrady…tohle nemám ráda, je to tradiční svátek, když už…vajíčko, čokoládu, panáka, dobrý. Ale peníze??? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 08:41

Jinak dobré ráno ženy, včera byl tááák parádní den :-) Ráno jsme ujeli před koledníkama a vším tím zmatkem. Jeli jsme do Pardubic a vzali jsme to přes vysočinu, všude nasněžíno, bylo to krásný, jako v pohádce :-)´V Pce jsme si zašli na oběd a pak do kina na Martin a Venuše, nový český film a moc se nám líbil. Pak se nám zdálo, že nás to v kině baví, tak jsme si zašli na kafčo a pokoukat po obchodech s hadrama, jak tohle nemám ráda, tak včera to bylo super, zkoušeli jsme modely a vůbec dělali kraviny :mrgreen: pak jsme šli teda zase do kina, na Babovřesky. No klasická Troškovina, ale nebyla to taková blbost jak jsem čekala a hlavně to včera sedlo, úplně jsem vypla a bavila se, byl to totální relax…jako dobrý. Na slunce seno to samo nemá, ale na odreagování dobrý :mrgreen: :mrgreen: pak jsem se stavili na pizzu a jeli zpět dom, dojeli jsme kolem 21 hodiny, utahaní, ale tááák spokojení :pankac: Byl to fakt super sváteční den :srdce: V kině jsem si vždycky trochu sundala kalhoty aby měla Anetka pohodlíčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 08:42

@Tůmička S tím jídlem, to by chtělo, aby Ti Tom vždycky navařil, nandal na talíř a Ty sis to jenom strčila do mikrovlnky a snědla v pelíšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 08:44

@Lindii :) :) To je hezký ten Tvůj chlap, jak je rád, že má ty svoje dvě holky :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
2.4.13 09:12

@Berousik tak on by to asi nebyl problém navařit, ale už takhle musí doma uklízet, starat se o kočku, chodit za mnou atd tak ho nechci „otravovat“ ještě víc s vařením. Vím, že je to naše dítě, ale tak snad mě chápeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
2.4.13 09:17

@Tůmička jo jasný, chápu :) Ještě chodit do práce…jasný. Taky by mi to bylo nepříjemný, kdyby všechno spadlo na Mílu. Bylo by to náročný. Ale kdyby Tě pustili domů, tak by musel. Ale jak o něm hezky píšeš, tak by to určitě dělal rád :) Určitě by Tě měl rád doma :) Jsou situace, kdy to jinak nejde. Nebo jídlo vozit, jak se vozí obědy. To by taky bylo řešení. Sice trošku dražší, ale tak nebylo by to napořád, na ty dva měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
2.4.13 09:37

@Berousik no to jste měli den, teda :D to by mě taky bavilo :) i když moc kinoví nejsme, ale musí to bejt faajn :) naposledy jsme byli na Hobitovi, na 2. svátek vánoční :D
@Tůmička no s tím jídlem to @Berousik napsala dobře, většinou si tyhle obědy domů nechávají vozit důchodci, takže to nebejvá ani nějak drahý a je to pohodička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí