Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
29.3.13 15:08

@Šalvějka Já bych si horor nedala.. můj má dneska noční a já bych se v noci ani nevyčůrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
29.3.13 15:10

@Michaela99 no tak mít ten můj noční, tak se na to taky nepodívám :mrgreen: ale už mám zkouknuto a tak hrozný to zase není, možná kdybych si to pustila za tmy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
29.3.13 15:14

@Šalvějka Já se za tmy dívám jen na pohádky :D Viděla jsem za svůj život tři horory a stačilo mi. Texaskej masakr motorovou pilou, hory mají oči a jako třešničku METRO a po tom jsem byla posr*ná ještě 14 dní.. jo a vlastně ještě záhadu blair witch v dokumentu jakoby.. taky chuťovka :D

No jinak holky můj měl dnes hovor a volali mu od vojáků že byl přijat a ať si příjde pro papíry ve čtvrtek a stěhujeme se do Žatce, Chomutova nebo Mostu ale sloužit bude v Žatci.. má radost jak malej kluk.. je to jeho sen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
29.3.13 16:24

@Šalvějka tak mám novou matraci :) žákyňka jedna mi ji přesunula z vedlejší postele. To je úplně něco jiného. Se snad i vyspim :) tu paní totiž odvezli na akutní císař :/ jo, jestli mě pustí, tak to asi bude opravdu klidový režim na lůžku. Jenže upřímně to já asi jako nedám. Nevydržím ležet celý den, když kolem mě bude bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
29.3.13 17:31

Nazdárek ženy. Tak jak se vede? Já dneska byla shodit hřívu tak sna duž bude jaro. Přijela jsme ve 12 a šli jsme si lehnout. Vubec na nic nemám naladu v tomhle hnusnym počasí.
A teď chci dělat velikonoční nádivku aby jsme z těch velikonoc aspoň něco měli.
a dala jsem si po obědě skleničku pivu a tak se mi točila bedna, že to nebylo ani možný :D Ani před těhu jsem nebyla veljek piják tak to se mnou dneska zatočilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
29.3.13 20:15

@Mimise já jsem po deci vína taky měla pocit jako bych vyžahla celou láhev :D Jéé shodit hřívu, to by se mi taky líbilo. Ještě jak ležím, tak mi ty vlasy celkem překáží. Mám je do půlky zad, tak je musím mít v drdolu. Dneska na mě pěkně padá únava po té probdělé noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.3.13 09:13

@Tůmička Ahoj tak jak vám je..?a jak to s váma vypadá? Já je měla taky do pulky zad, ale pak už mi to začalo vadit tak jsem to osříhala na krátko. Takže teď je mám krátky a jsem skopojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
30.3.13 09:17

@Mimise Já bych svoje dlouhé vlasy za nic nedala.. to už by fakt muselo bejt že by mi hodně padali nebo bych plešatěla atk aby zhoustly ale zase bych je nechala dorůst :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.3.13 09:22

@Michaela99 No mě začali padat a hrozně se mastili. A už mě to štvalo. Tak jsem řekla, že to chce změnu. Tak jsem je dala dolů. ale s tou rychlostí co mě teď rostou je mám za 3 měsíce zase dorostlý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
30.3.13 09:34

@Mimise Tak to potom chápu. Mě se teda taky mastí ale hrozně co jsem těhu. Padání se také horší ale zatím se to dá… pokud by se to zhoršilo tak se nějak rozumně také schodím.. :palec: myslím že i na léto to bude fajn, jelikoš zrovna na nás listopadky připadne tahání největšího pupku přez největší horka, takže určitě každá úleva bude fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.3.13 10:19

@Michaela99 no to ti nezávidím tahat se s tím pupkem přez léto. I když teď nadávám že se musím navlíkat a pak jsem jak sud.Ale říkala jsem si že když tak padají a opravdu jsem vypadala hrozně tak to bude i praktičtější když přijde mala na svět. Nic mi nepoleze do oči atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
30.3.13 10:32

Ahojky, tak novinky po vizitě - prý jsem moc hubená, tak prostě to tvrdnutí je intenzívnější a pak na reaguje i ten čípek. Nic méně stále čekám na výsledky stěrů, po svátcích asi mi udělají kontrolní uz a pak se uvidí. Když nebude nález horší, tak by mě mohli pustit dom. Jinak ty vlasy, já jich mám hrozně moc. Teď jsem si je tu půl hodiny fenovala, tak mě to pěkně unavilo :mrgreen: nemůžu je ani nechat uschnout samovolně, protože je mám dost sestřihané a nevypadá to pak hezky a mám to jak vrabcí hnízdo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.3.13 12:00

@Tůmička ahojda,tak aspon, ze neco vis, je to holt o nervy, ale musis bohuzel vydrzet! Posilam hodne sil, at si co nejdriv doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.3.13 12:01

Ahojda holky, vcera sme byly na prvni prochajde a nejak mne to zmohlo, malou zas potrapily prdiky, tak zas kapu Lefax. Nerviky porad pracujou, hlavne vecer, snad se to srovna.Dnes u nas slunicko, uz by se to jaro mohlo umoudrit a poradne zasvitit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
30.3.13 13:26

@Lindii to počasí taky bere za svý co.. Děkuju, já jsem docela v klidu, myslím že to je teď dost důležité, abych se nenervovala. Trošku mě teda rozhodilo, když paní vedle mě vezli za akutního císaře ve 33. Týdnu, ale rychle jsem to za zahnala. Neboj, s malou to bude lepší a lepší. A kojíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí