Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Berousik no to máš moc pěkný den! já dnes teda docela taky, půjdu se natáhnout na tu matraci, taky mi dnes poštou přišla softshellová bunda pro manžílka, tam mám radost, a odpolko poletím do města na nákup a taky pro pár pohlednic, pro babičky ![]()
@Šalvějka Taky krása
to je dobře, že se má víc lidí dobře
. No já jsem si voprskla pár žampionů, zelenej čtvrtek nečtvrtek ![]()
Hele s tou matrací - to bych se teda nasrala. Milé pány bych poslala zpátky, ať si ji odvezou a zavolala bych na firmu a řekla jim, co mají za zaměstnance. Toto je standardní služba, od toho jsou ti chlapu placení, kor jestli to byli přímo zaměstnanci. A ještě jsi těhotná…no teda, burani!!!
A když už ji máš doma, tak bych tam stejně zavolala a stěžovala si. Pokud nedělají svou práci dobře, nemají tam co dělat. Proč si vlastně nevyzkoušíte matraci v obchodě?
Ahojda kocky, tak sme prijely od dr. a vse ok, pekne pribirame..mala je fakt vysavac
musela sem dobit baterky vetrnikem a kavouu
uz mate obarvena vejce???Ja na to hazim bobek, nemam cas ted na ptakoviny
doufam, ze tu z vas nektera nejste verici
jinak nevite nahodou jak se maze vlastni diskuze??
Moje ťělo si dnes poručilo chleba s domácím sádlem a cibulí a večeřet se budou domácí jitrničky opečené s hořticí a pečivem.. to je pánečku dieta ![]()
@Tůmička s tou zravou si z toho nic nedelej, hele ja to treba mela tak, ze sem stejne neovlivnila to, kolik priberu, proste to telo si to udela jak chce a muzes se snazit jak chces..cili se fakt nestresuj, ja taky posledni mesice byla na vyzrani cely cukrarny a kdyz to telo zada, tak mu to doprej..nechci nic zakriknout, ale zatim mi to jde dolu, mam dole 12kg, cili se toho neboj.Ty posledni kila asi budou nejhorsi, ale na to je jeste cas, clovek se menil 9 mesicu, tak i bude stejne dlouho trvat, nez se da do kupy ![]()
@Lindii Tak to je super, že se má Elenka takhle k světu. Já byla včera u kámošky co má 4 měsíční Klárku…když jsem viděla jak se přicucla…týýjo je to fakt zázrak. Jsem zvědavá na sebe, jestli to půjde nebo ne. Vajca nebarvím, kálím na to
Stejně nebudem doma. Chceme si ty 4 dny volna co máme pro sebe užít. Zítra jedem do Hradce Králové pro kočárek a kouknem se do Obřího akvária v případě hnusnýho počasí, když bude hezky, pojedem do Liberce do zoo a další dny taky provejletíme. Chceme zajet někam na hory, projít se…možná se ubytujem a zůstanem na víkend v nějakým penzionu…prostě cokoli jen ne sedět doma a rozdávat vejce vožralcům
![]()
@Berousik klidně ti jednu pošlu ale nezaručuji stav či poživatelnost ![]()
@Berousik super plany! To ti schvaluju, clovek aspon vypadne a pokud jeste muzes, uzij si to, ja bych jela hned nekam..mne uz dr. dovolila s malou chodit na prochazky, kdyz nebude teda moc mrznout, tak i z toho se tesim, jelikoz doma je to nekdy na prasky..
@Lindii jojo právě, když to jde, tak si užívat. Byla jsem zvyklá na dost aktivní život a tohle vysedávání doma…můj se mi to snaží zpestřovat jak to jde a furt něco vymýšlí, je super.
To je paráda, že můžeš na procházky, je to hezký malou zababušit do kočáru a vyrazit do terénu že? Jen bacha na ty drbny v obchodě, aby zas neměly ty OTÁZKY co máme rády
Třeba jako: „tak už to máš za sebou??“
„ne, jsem furt těhotná a v kočárku mám sousedovic psa!“
![]()
@Berousik
jo asi tak nejak, uz sem se dnes prvne kolem obchodu mihla, kdyz sem prijela od dr..tak sly baby scihnout malou ![]()
no tak to je fajn, ze se te snazi zabavovat i nadale, pak budes asi rada, ze si chvili odpocines, vsechna obdobi maji sva pro a proti ![]()
@Michaela99 neni za co, tady jsou fajn zensky, tak at se ti tu libi..koukam, ze cekas dalsi mimi, sem zvedava, zda budu schopna v budoucnu chtit taky dalsi, zatim abych byla uprimna nemam ani pomysleni ![]()
@Lindii Teď jsi v pořádným zápřahu všechno se učíš a moc nestíháš. Ale až získáš ten mateřskej grif, tak budeš těhotnět znova
Kolik ti vlastně je let? Já jsem se totiž na to včera ptala té kamarádky. Jak zvládá malou atd. Ona už má pětiletého Adámka. Když se Adámek narodil, tak k ní přijela mamka z Brna, na chvíli, pomoct. Nakonec zůstala měsíc!! A když odjížděla, musela prakticky utéct, Péťa brečela ať nejezdí, že to sama nezvládne
Zvládla parádně a teď? Malou Klárku zvládá s úsměvem a levou zadní. Myslím ale, že je dobře, že se těma prvníma tak nervujeme, ona to má příroda dobře vymyšlené…je to zvýšená pozornost na cokoli a zvýšená starostlivost, abychom něco nepřehlédly a neudělaly chybu, když jsme nezkušené. Takže hr do toho a každým dnem bude líp, to radí matka teoretka Berousková ![]()