Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
27.3.13 12:27

@Tůmička jojo a je to boží :-)) nejen samotný dotaz, ale i odpovědi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
27.3.13 12:29

Ahojda kocicky, tak obed v troube a za chvili jdu budit malou na krmeni :)moc vas nestiham docitat, ale to snad chapete, tak uzivejte jese pokud mate mimi v briskach, ikdyz uz je to ke konci narocny. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.3.13 12:30

@Lindii nazdárek :mavam: :mavam: já jsem zatím pohyblivá, pružná a ladná jako laňka :mrgreen: :mrgreen: Co vaříš dobrýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.3.13 12:34

Já jedu za chvíli za kamarádkou, co má doma od listopadu malou Klárku :-) Psala, abych se stavila na kafe, že má pro mě kupajznu oblečení, které jsou Klárce malé, hodně jich je nenošených. Tak jsem zvědavá, co Anetce dovezu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.3.13 12:40

Kvízová otázka - budete se ženy vracet do práce až uběhne tato mateřská na kterou se chystáte, nebo si švihnete rovnou druhé? My druhé, věk je neúprosný. Teda pokud vše půjde dobře samo :) A pokud nám jedna princezna nebude stačit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.3.13 12:44

@Berousik No mám dost a hlavně zepředu dozadu??? 8o no zasmála jsem se bezvadně.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
27.3.13 12:46

@Lindii ahojky, téééda, ty jsi pilná jak včelička :) a jak vám to jde doma? :)

@Berousik no jako opravdu výživná diskuze :D dočetla jsem do půlku. Jdu jíst. Jinak druhé dítě :think: :think: možná tak za 8 let.. my nějak druhé nechceme. Né že bychom nechtěli velkou rodinu. Můj sen je mít 3 děti, baráček, zahrádku, psa a tak.. ale na to musí být prostředky ( a tím nemyslím vajíčko a spermii).. uvidíme, jak to bude. Každopádně navazovat nechci. Jestli bude druhé, tak až kolem té třicítky. My máme dost času :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
27.3.13 12:47
@Michaela99 píše:
@Berousik No mám dost a hlavně zepředu dozadu??? 8o no zasmála jsem se bezvadně.. :mrgreen:

a ne?? :think: vážně by se to mělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
27.3.13 12:49

Ahojte ženy! tak já dneska ráno zažila šok :D jsem se po týdnu postavila na váhu (měla jsem takový blbý tušení, protože jsem se teď ten týden zrovna neomezovala, a mám nahoře skoro kilo a půl 8o :mrgreen: takže najíždím zase režim bez sladkého, jen si trochu povolím, už to leze nahoru :cert: :)
@Berousik nebudu se vracet do práce, teda doufám, že se to druhé podaří, aby jsme to stihli. já mám sice v práci smlouvu na dobu neurčitou, ale v poslední době tam pár mamin, co se tam vrátily hned vyhodili, s tím že jim dali odstupné, ale jsou prostě bez práce, to nechci riskovat, že bych se tam třeba chtěla na rok vrátit, by mě vyrazili třeba a pak by druhé bylo těžce v nedohlednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.3.13 12:51

@Tůmička škoda že je diskuze zamčená ještě by sme se tam vykecali ne? Tak jak dopředu nebo dozadu :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.3.13 12:53

@Michaela99 vyčvachtat v savu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.3.13 12:54

@Tůmička Nojo vy máte vlastně čas :-) Tak to je jasný. No mě bude za tři roky 35, takže akorát ;) Čekat není na co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.3.13 12:54

@Berousik ouu trochu drastické ale určitě by fungovalo.. teda pokud by mi tam dole pak něco zbylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.3.13 12:55

@Šalvějka U nás v práci je to taky takový pochybný :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
27.3.13 13:01

@Berousik Ad mateřská - já ti nevim. Brala bych tak nějak obojí, ani jedno mi není proti srsti a tak uvidim a počkám na ten moment a pak se rozhodnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí