Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tůmička jojo a je to boží
nejen samotný dotaz, ale i odpovědi ![]()
Ahojda kocicky, tak obed v troube a za chvili jdu budit malou na krmeni
moc vas nestiham docitat, ale to snad chapete, tak uzivejte jese pokud mate mimi v briskach, ikdyz uz je to ke konci narocny. ![]()
@Lindii nazdárek
já jsem zatím pohyblivá, pružná a ladná jako laňka
Co vaříš dobrýho?
Já jedu za chvíli za kamarádkou, co má doma od listopadu malou Klárku
Psala, abych se stavila na kafe, že má pro mě kupajznu oblečení, které jsou Klárce malé, hodně jich je nenošených. Tak jsem zvědavá, co Anetce dovezu ![]()
Kvízová otázka - budete se ženy vracet do práce až uběhne tato mateřská na kterou se chystáte, nebo si švihnete rovnou druhé? My druhé, věk je neúprosný. Teda pokud vše půjde dobře samo
A pokud nám jedna princezna nebude stačit ![]()
@Berousik No mám dost a hlavně zepředu dozadu???
no zasmála jsem se bezvadně.. ![]()
@Lindii ahojky, téééda, ty jsi pilná jak včelička
a jak vám to jde doma? ![]()
@Berousik no jako opravdu výživná diskuze
dočetla jsem do půlku. Jdu jíst. Jinak druhé dítě
možná tak za 8 let.. my nějak druhé nechceme. Né že bychom nechtěli velkou rodinu. Můj sen je mít 3 děti, baráček, zahrádku, psa a tak.. ale na to musí být prostředky ( a tím nemyslím vajíčko a spermii).. uvidíme, jak to bude. Každopádně navazovat nechci. Jestli bude druhé, tak až kolem té třicítky. My máme dost času ![]()
@Michaela99 píše:
@Berousik No mám dost a hlavně zepředu dozadu???no zasmála jsem se bezvadně..
a ne??
vážně by se to mělo
Ahojte ženy! tak já dneska ráno zažila šok
jsem se po týdnu postavila na váhu (měla jsem takový blbý tušení, protože jsem se teď ten týden zrovna neomezovala, a mám nahoře skoro kilo a půl
takže najíždím zase režim bez sladkého, jen si trochu povolím, už to leze nahoru
![]()
@Berousik nebudu se vracet do práce, teda doufám, že se to druhé podaří, aby jsme to stihli. já mám sice v práci smlouvu na dobu neurčitou, ale v poslední době tam pár mamin, co se tam vrátily hned vyhodili, s tím že jim dali odstupné, ale jsou prostě bez práce, to nechci riskovat, že bych se tam třeba chtěla na rok vrátit, by mě vyrazili třeba a pak by druhé bylo těžce v nedohlednu
@Tůmička škoda že je diskuze zamčená ještě by sme se tam vykecali ne? Tak jak dopředu nebo dozadu
![]()
@Tůmička Nojo vy máte vlastně čas
Tak to je jasný. No mě bude za tři roky 35, takže akorát
Čekat není na co ![]()
@Berousik ouu trochu drastické ale určitě by fungovalo.. teda pokud by mi tam dole pak něco zbylo ![]()
@Berousik Ad mateřská - já ti nevim. Brala bych tak nějak obojí, ani jedno mi není proti srsti a tak uvidim a počkám na ten moment a pak se rozhodnu.