Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno.
U nás noc standartní
Buzení po 3 hodinách, což je super ![]()
Teď máme po snídani č. 2,takže chupšá. A já mám prostor na udělaná hlavy a ksichtíku. Dojede PPL s balíkama, tak aby pán neměl šok ![]()
@Talunka Dobré ránko. Se Ti ulevilo že? Je to z Tebe cítit. Sice nekojíš, ale myslím, že budete obě spokojenější s nutrilonem, než sice kojit, ale být nervozní z málo mlíka a bolesti. Teď už bude jenom líp ![]()
@Talunka Táni, hlavně že jste obě spokojené. Já bych taky asi neměla nervy přikládat každou hodinu. Je mi jasný, že je to hodně o psychice, ale prostě to vědomí, že to dítě ode mě potřebuje jen najíst a přebalit a ani to nejsem schopná mu dát, tak prostě taky přejdu na UM a naprosto bez výčitek. Přijde mi to šílený trápit sebe i dítě jen pro pohodlí z kojení.. ![]()
já jsem spala na dnešek dobře. Jen Tom když ráno vstával, tak šel do práce později a pořád mu doma zvonil telefon. Volal s kartáčkem v puse. Šílený. Jednou si přispí a všichni se můžou posrat. Bez něj tam nic nefunguje. Šílený.
Já dnes jedu za tou kámoškou poňuchňat miminko..
@Tůmička já jdu odpolko na ultrazvuk. Těším se a zároveň se bojím, aby bylo vše v pořádku. I když není žádná příčina, strach tu je ![]()
@Talunka Oliva je taky dobrý, to už mě taky napadlo mu takhle říkat, náš malej Olivka ![]()
jsem ráda že vám tady to jméno nepřije uhozený, že to byl nejspíš problém jen určité části mojí rodiny, ale už se sžili ![]()
@Talunka jo jo, je to na tobě vidět, teda na tvém psaní, myslím si že důležitá je pohoda nejen pro mimčo, ale i pro maminu ![]()
já co se spaní týče, začínám mít v noci problém…ve čtvrt na tři mě probudilo čůrání, a pak jsem nemohla zarat, jelikož jsem nevěděla za boha jak si mám lehnout, nejlépe se mě leží na zádech, nebo opravdu mírně na boku.
@Berousik ty jsou super
stejně, pejsci jsou úžasní, ale na kočky nemaj
teda alespoň dle mého, jenže já jsem odmalička spíš kočkomil ![]()
@Šalvějka Já jsem taky kočková. Líbí se mi, že u kočky si musíš lásku zasloužit, je obrazem Tvého postoje nejen k ní. Pes Tě bude věrně následovat, i když ho budeš mlátit. Mám psy ráda a odmalička s nima vyrůstám, ale kočky, to je jiná. Jak lidi říkají, že kočky jsou falešné, tak to říkají lidi, co s kočkama nikdy nežili. Spíš naopak, kočka je právě pravdivá až to někomu nemusí být příjemné ![]()
@Berousik právě, s tou falešností mi už argumentovalo lidí…mě vůbec nepřijdou falešné, jsou to tvorové, kteří dají jasně najevo svůj postoj a nejde si je jen tak koupit a to se mi na nich líbí ![]()
@Šalvějka Přesně. To říkají lidi, co s nima buď nežijí, nebo se chovají špatně a kočka na to reaguje nezájmem, který lze vysvětlit i jako falešnost. Ale jde o to přiznat si, kde se stala chyba ![]()
Můj mozek dneska odplul někam do věčných lovišť. Nejde mi pracovat, nejsem schopna vyplodit publikovatelnou větu…
dneska to asi zabalím a bude se jenom flákat po netu ![]()