Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jdu do pelechu, mám teplotu
snad se to nerozjede. Zejtra jdem na ultrazvuk, hrozně se těšíme až Anetku uvidíme, přinejhorším tam rovnou vyřeším, kdyby na mě fakt něco vlezlo. Všude okolo toho je hrozně moc, to je tím počasím. Zasraným ![]()
@Berousik Jo, bude to chlapeček, to víme určitě. Ale jména neradi říkáme, protože to pak každý diví a každý k tomu má nějaký názor a mě to nebaví poslouchat. Ze začátku to měl být Adam, jenže jak všichni ťutínkovali a tak, tak mi to začalo lézt krkem, tak byl bez jména a teď máme nové, tak ho neříkáme. Nebaví mě takové to " a proč tohle?? tohle je hezčí.. to zní divně.. a proč zrovna tohle? tamto bylo lepší"… takže tak ![]()
@Berousik Jééj, tak ať to brzo vypotíš.. jsem ráda, že my už jsme v pořádku.
@Tůmička Jo to chápu, znám to. My chtěli Aničku, ale protože by měla svátek zhruba někdy nastejno s narozením, tak jsme jí to nechtěli udělat, aby měla obě oslavy tak blízko u sebe. Takže Anetka. Moje mamka ač normálně v pohodě to řešila, že se jí Aneta nelíbí a že jí stejně bude říkat Aničko, čímž mě pěkně namíchla a taky jsem si říkala - radši neříkat nic, fakt.
@Tůmička to je dobře, že jste zdraví
já jdu fakt ležet, zatím ![]()
@Talunka ono se asi rychle zapomíná, na to jak otravné byly návštěvy po porodu…je to od nich netaktní, nejhorší je, že pak některý lidi uměj být i uražení.
@Lindii porod jsi zvládla dobře
a že skončil císařem, já myslím, že je to úskalí vyvolávaného porodu, tělo není připravené, ale hlavně že jste v pořádku ![]()
@Berousik no počasí…to už nemá cenu ani komentovat, nemusím mít teplotu a cítím se pod psa, hlavně dnešek byl nějak náročnej, celý ráno jsem umírala na pálení žáhy, pak se mi točila hlava, to bylo hodně nepříjemné a teď jsem ospalá jak kdybych nespala týden
takže tě budu následovat
ať jsi brzo zase fit ![]()
@Tůmička ok
ale kdyby sis to rozmyslela tak dej hned vědět
Já furt nevim jaký tam mám napsat jméno pro holčičku- teda ono je to vlastně jedno co tam napíšu že, ale já nevim no, si furt řikám jako co kdyby nááááhodou ta setina procenta… no magor
nejspíš napíšu Denis/Denisa ![]()
Nám do toho kupodivu nikdo moc nekecal (dodneška se tomu divim) a jsem za to ráda ![]()
@LadyAndy holčičku máme napsanou Isabelu. Na té jsme se shodli už dávno. Já to až do porodu nevydržím to nevyžvanit, ale ještě je brzo ![]()
@LadyAndy u nás právě když pak došlo ke zlomu, že jsem se rozhodla že ne Adama, tak to bylo hotový peklo. všichni, že už jsou na to zvyklí a že to je krásné jméno atd atd atd…
@Tůmička no jo ale když ti to jméno takhle hezky zprotivili, tak se teď nemůžu divit ![]()
my máme pro holku Amálie.
@Šalvějka já prostě nemám ráda, když někdo mluví s mým břichem. Přijde mi to ujetý a ještě na něj mluvit jménem
třeba moje mamča, ta když přijde, tak mi jenom bříško pohladí a pozdraví malýho.. ale jinak nic. Ale ostatní. To pořád šahají, budí, mluví na něj a teĎ jak ho oslovovali, tak už mi to fakt lezlo krkem. Takže teď se to jméno dozví až v porodnici ![]()
@Tůmička no jasný
mě teda na břicho nikdo sahat nechce, nebo nemaj takový choutky
ale když už si někdo šáhne, tak je sranda jak hned čeká, že ucítí kopance, vždycky říkám, že na povel to mimino nekope
jinak my se jménem řešili hlavně to, že jsme si otevřeli pusu a řekli, že pro druhé dítko, kluka, by se nám líbilo jméno Viktor…nastalo přemlouvání ať to jméno dáme už na prvního, že Oliver je blbý jméno, že prej Oliver Twist…nějak jsem to nechápala..myslím, že jsou mnohem ošklivější jména pro děti.