Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
25.3.13 14:18

@Zezulína Krásné je, že to všechny novopečené maminky chápeme. Ale ty kozy, co už mají děti odrostlé (viz. tety, známé a kolegyně z práce)na to nějak zapomínají! JAk se cítily, jak jim všechno lezlo na nervy. A ty, co děti nemají jsou normální! Opravdu paradox. Kamoška se mě 6× ptala, jestli může dojít a to se zdržela hodinu, dala nám plínky a hračky, vyžahla kafčo a odešla. Takto si to představju, když už někdo nevydrží nedojít!
Jak mě ti lidi lezou krkem! A to jsem pracovala jen s lidma a vyžívala se v tom.Asi se z Já extroverta stává Já introvert :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.3.13 14:23

@Talunka No pokud by to u nás mělo vypadat jako u vás tak to bych hoodně rychle zakročila a i tu návštěvu klidně vyhodila.
Jo je pravda, že teď ti chlapi nemužou nic dělat akorát chovat, ale i to chování nebo i to přebalováni by jim neuškodilo. Můj mě řekl, že přebalovat nebude, ale to se teda plete :lol:Bude přebalovat že se mu o tom bude i zdát :lol: Já už se těším až bude mala venku!!Jak jsem si pořád dělala srandu že to nemuže být horší tak už to je.Do ničeho se nevlezu, všechno mě bolí. A jak mě berou záda to není snad ani možný. A o otm že nespím ani nemluvím. Tohle vám s Lindi závidím, že už ty drobečky máte. Sice budou jiny starosti než že mě bolej záda, ale pořád s emužete podívat na malou a říct že to všechno za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.3.13 14:50

@Talunka tchyne luxusni :lol: pomerne se na ni vazne odrazi charakter, ktery jsi definovala :mrgreen: asi mi to zkopci, to nez bych nasla, by bylo do noci :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.3.13 18:02

Já myslim, že krom kojení může ten chlap dělat s mimčem teoreticky všechno- proč by ne?? :nevim: je přece taky rodič! :pankac: jasný, že ta hlavní starost je na ženský- chlap chodí do práce, ale třeba o víkendu nebo dyž má volno může pomoct :cert:
@Mimise My byli dneska ve vedlejšim městě v Mountfieldu pro granule a pak jen na menší nákup v Lidlu a v půlce krámu už jsem sotva lezla :zed: celý dopoledne jsem stála v kuchyni, takže mě bolely záda jak čert a jak jsem chodila po krámě tak se k tomu přidaly kyčle a ještě hned potřebuju čůrat samozřejmě, no už to začíná stát za to :zed: :zed: a to ještě bude hůř… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.3.13 18:24

Ahoj holky, my byli dneska na matrice kvůli příjmení pro malého a rovnou jsme zadali i jména :)

Já teda jdu zítra na návštěvu ke kámošce, předminulý týden porodila chlapečka :) už se hrozně těším. Jdeme k ní rovnou dvě, ať nás má brzo z krku, ale zůstanu jen chviličku. Podívat, pomazlit a vypadnout. Vím, jak vám @Lindii @Talunka musí být, takže tam nechci otravovat dlouho. Psala jsem jí, jeslti by jí to nevadilo, že klidně přijdu později, ale prý bude ráda, tak se moc těším.

Holky ještě těhulky, já jsem zvědavá na nás, jak to budeme zvládat. Docela z toho mám hrůzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.3.13 18:26

@LadyAndy Vím úplně o čem mluvíš. My dneska sháněli čepici pro Toma ve městě, protože jede v sobotu na hory jezdit a nemá čapku. Tak jsme prošli celé město a všude jen takové hnusné. A mě začalo všechno bolet. Záda, kyčle, malý se posunul hodně dolu, takže spona mě bolela, jak na ni tlačil, čůrat jsem potřebovala… no fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 18:33

@Tůmička To se musí na matriku? Jsem myslela, že v porodnici řeknu, že to bude Aneta a přijmení naše a je vymalováno a oni to zaříděj…no asi ne že :mrgreen: :mrgreen: Ohledně papírování atd. jsem totálně mimo…už máš domluvenou dětskou doktorku, nebo to se dělá až po narození?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.3.13 18:34

@Talunka http://www. emimino. cz/diskuse/kojeni-cesta-do-cvokhausu-aneb-zachrance-nutrilon-144865/#postId21195398

Něco pro tvé uklidnění :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.3.13 18:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.3.13 18:37

@Berousik Pokud si nezajdete s tatínkem na matriku kvůli přiznání otcovství, tak po narození bude mít malá příjmení tvoje a změnit se to pak sice dá, ale je to zbytečně složité, snad to musí odklepnout soud. Stačí jen rodné listy a občanky, skočíte si na matriku, tam řeknete jména a příjmení, dostanete papír a ten odevzdáte při sepsání porodopisu :) Jinak doktorku by sis měla zařídit před porodem, aby pak po porodu věděli, kam mají poslat papíry. Já už jsem si ji domluvila a po porodu se k ní máme hned hlásit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.3.13 18:38

@Tůmička No mně dneska právě stačil i ten Lidl- měla jsem sto chutí si tam někde sednout na paletu a aspoň půl hodky si posedět :zed: a to čůrání to mě neuvěřitelně vytáčí :pocitac: než se oblíknu a obuju tak jdu aspoň dvakrát a sotva vylezu ven, tak už za rohem zas potřebuju… :zed:
A jaký máte ty jména??? :jazyk:
@Berousik Pokud jste manželé na matriku nemusíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 18:39

@Tůmička aha, takže když jsme manželé, tak matrika odpadá ne? Doktorku zařídím, máme jednu na vsi a prej je fajn, tak k ní vlítnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 18:41

@LadyAndy hurá nemusím, díky díky. Nesnáším úřady, jsem tam hrozně zmatená :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.3.13 18:44

@Berousik Jo, to jsem zapomněla.. pokud jste manželé, tak nemusíte :) @LadyAndy jméno se omlouvám, ale neprozradím :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 18:45

@Tůmička tajnůstkaříte jo? :-) Ale pohlaví víte ne, podle barvy metříku chlapeček? Nebo je ta modrá náhoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí