Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
23.3.13 18:28

Ahoj holky, tak jsem zpátky z německa.. nechala jsem tam 8 stovek, ale mám mega balení vlhčených ubrousků od Hippu. Jeden balíček vyšel na 23 kaček. A pak spoustu drobností. Kupodivu jsem to i zvládla vcelku dobře to chození po krámě :)

@Zezulína Jo hele a ještě mě napadá, když už šlo fakt hodně do tuhýho, tak jsem si koupila čípky.. jsou výborný. Do pěti minut jdeš :) a pak ještě švestková šťáva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
23.3.13 20:39

@Tůmička a cipky jaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
23.3.13 20:51

@Zezulína Jmenují se Suppositoria glyceriny.. jsou to glycerinové čípky :) je to fakt super. Já po nich jdu do dvou minut max :D A beru je kdykoli během dne :)http://www.zbozi.cz/vyrobek/suppositoria-glycerini-leciva-10×2-06gm-cipek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
23.3.13 20:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.3.13 08:33

Dobre ranko ženy. Jakou jste měli noc???Mě konečně neboleli ani záda. Takže paráda. Mimu drahymu asi popraskaly stehy tak jsem zvědava co mu doktor zítra řekne. Kupodivu v jeho práci to vzali taky dobře až jsme oba koukali, že mu sami řekli ať si vezzme neschopenku.
A dneska máme v plánu to prválet. Uvařím něco dobryho k obědu. šla bych na procházku, ale u nas je tak kur…zima, že bych obešla jen barák a šla domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
24.3.13 10:38

@Mimise Já jsem se vyspala vcelku do růžova :) u nás taky zima, ale nádherně. Svítí sluníčko a hezky hřeje. Jsem byla se psem a jak jsem jenom stála na tom sluníčku, tak už má docela sílu. Než teda začne foukat. My dneska čekáme návštěvu - babička (mamky mamka), teta (mamči ségra) se setřenkou a mamka se ségrou :) už se těším. Jsem udělala Tiramisu včera, tak zase pokecáme a já jim ukážu pokojíček. Jen tu ještě musíme poklidit trochu. Tom musí vyčistit želvy a vytřít chodbu a já ten zbytek tady. Ale včera umyl nádobí, tak ho dneska jenom sklidit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.3.13 11:04

@Tůmička My jsem měli včera návštěvní den tak to máme už za sebou.No u nás už konečně taky vysvitlo sluničko tak mám hned lepší náladu.
To Luboš ještě chrní…kdybych ho nevzbudila tak prospí celej den.Ale má to jednu výhodu ráno jsem zvyklá uklízet tak se mi tady aspoň neplete. a s tou rukou teď stejně nic moc dělat nemuže takže po něm nemužu nic chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
24.3.13 12:15

@Mimise Tak já jsem vstávala v deset a tom kolem půl jedenáctý.. taky máme uklízecí dopoledne. Já jsem teď dodělala oběd, tak se peče v troubě.. nesnáším palačinky - je s tím sraní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
24.3.13 15:22

Ahojda kocky,
nedocitam, je toho moc, sme konecne doma! Napisu vam k veceru, az si odpocinu,, ma 3610g a 52cm a sem stastna, ze ji mame a ze jsem uz doma, bylo to hodne narocne :kytka: pak dam foto, nejak mi to tady ted nejde, nevim co to je zas za vymysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
24.3.13 15:44

Elenka

:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
24.3.13 15:45

zlatíčko

:andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
24.3.13 15:47

@Lindii Obrovská, obrovská gratulace, maminko. Maličká je nádherná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
24.3.13 16:26

@Lindii Ahoooj, všichni jsme na tebe mysleli, tak snad jste to obě zvládly v pořádku holky ;) ikdyž podle toho co psala Talunka to musel bejt horor 8o až si oddechneš tak napiš podrobnou zprávu :mrgreen:
Elenka je nádherná, úplně k pomuchlování- takovej andíleček :andel: už chci taky… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
24.3.13 16:44

@Lindii je krásná :hug: moc gratuluju!! Je fakt nádherná a má pořádný háro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
24.3.13 17:00

Čau ženy, dnes byl výletní den. Zajeli jsme si do Brna, koupili jsme velkou komodu s přebalovákem, tak jsem ráda, že už mám konečný místo pro oblečení a věci pro miminko a nemám to všechno všude možně. Taky jsme konečně vybrali kočár, parádní. Maxi cosi. Vezmem od této značky všechno, výborně se ovládá a je kvalitní. Koupíme ho ale v Hradci, v Brně jsme si ho jenom vyzkoušeli. Počkáme si na novej model 2013 co tam budou mít v dubnu a vezmem hlubokej, sporťák, autosedačku, origoš fusak, prostě všechno jedním vrzem, případný reklamace budou proto v jednom obchodě. Už se fakt těším, je nádhernej :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí