Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
21.3.13 16:24

Ahoj holky.. tak jsem zpět. Byla jsem u babičky na obídku a pak s dědou na nákupech. Na nákupech jsme strávili hodinu a půl a já si koupila tepláky a hodinky :D jo a děda mi taky koupit ty plíny :D troje dvojky a jedny trojky :D a jedny dvojky Tesco zelený :D takže když jsem to počítala, tak při spotřebě 8 plen za den, máme plíny na 3 měsíce :D (jen ty dvojky… pak už trojky).. no šílený jako :D už víc dvojek kupovat nebudu, protože nevím, jak dlouho je ten prcek bude mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.3.13 17:01

@Tůmička ty ses teda rozjela s těma plínkama :lol: Já mám doma jeden balík a pak je koupím až bude mala na světě :lol:
Dneska si říkám ať už je to naše dítě venku. Bolej mě záda, pálí mě žáha. Připadám si jak v přechodu buď je mi teplo nebo zima.No hruza dneska.
A k tomu všemu se zítra zase k nam nasere tchyně. Jede na ten pohřeb taky a pak že přijede na kafe. Takže paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
21.3.13 17:05

@Mimise Mají poslední dobou nějaké slevy :D ale jsem ráda, protože teď jsou kačky navíc, tak můžeme kupovat :) ale já mám na dlouho útrum s nakupováním :D dlouho si teď nic nekoupím. Ty hodinky taky nebyly zrovna nejlevnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.3.13 17:43

@Tůmička :lol: :lol: Tak to já si nakupováni užila když jsme oba chodili do práce to jsem si každej den něco přivezla. Tomu mimu z toho šedivěli vlasy :lol: Teď mi uděla radost i když si koupím blbej jar :lol:
Musím říct, že naši psi asi souciti se mnou oba dva jsou dneska moc hodní jen leží a koukají co dělám. Nedovedu si představit, že bych tady byla celej den sama. ještě že je tady mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
21.3.13 18:24

@Mimise Já jsem si taky hodně nakupovala, když jsem chodila do práce. Ale co jsem doma, tak mě nakupování ani nebere, protože s tím pupkem už nic z normálního obchodu neobleču. Ale ty hodinky jsou naprosto úžasný. Fakt z nich mám obr radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
22.3.13 07:49

Dobré ranko ženy. Tak jaka byla noc? Já jsem se asi potřebovala pořádně vyspat. Včera jsme spala skoro celej den a večer jsem to zalomila už v pul 9.A dneska už mám aspoň trochu energii.
Už jsem se dala do praní věcí pro malou a ta ma tolik oblečení, že to snad ani neunosí.
A teď se modlím aby už konečně přišli peníze, protože jsem totálně vyžraní :lol: Takže to zase nechám pálku v obchodě za jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
22.3.13 10:03

@Mimise Dobré ráno :) moje noc byla super, ještě včera jsem se vzpamatovávala z těch dvou prolítaných dní a brzkýho vstávání, včera i předevčírem jsem byla tuhá už o půl deváté, naivně jsem si myslela že bych se ve středu v 9 mohla mrknou na Věřte nevěřte :D dneska už se taky cítím líp :) tobě ještě nepřišly peníze? to je blbý :|, mě teda už jo, ale zase přišly o den později než minulý měsíc, už jsem si raději volala do práce, jestli od nich v pořádku odešel lístek na peníze. taky už jsme byli totál vyžraní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
22.3.13 10:12

@Mimise Ahojky, já jsem spala celkem v klidu. Já jsem taky čekala na nemocenskou jak na smilování boží. Blbý je, že za únor mi přišlo míň, protože má míň dní, takže doufám, že ta v dubnu přijde dřív.. jak dlouho jsi vlastně doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
22.3.13 10:14

@Šalvějka mě přišli o týden pozděju skoro :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
22.3.13 10:15

@Šalvějka No nepřišli to zase přijdou až kdoví kdy. A o vyplatě mího chlapa ani nemluvím.
Já byla to stejný, už jsem s epotřebovala pořádně vyspat. A dneskka už od 7 lítám a konečně jsem už vyžehlila tu horu oblečení pro malou. Můj odjel na pohřeb tak jsem zvědava kdy přijede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.3.13 10:16

@Šalvějka @Tůmička to já už jsem nemocenskou za únor rozfofrovala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
663
22.3.13 10:21

@Tůmička Jo to mě taky nasralo- blbý tři dny (o který je únor kratší) a hned o litr míň :cert: a myslela jsem že mi budou vracet alespoň nějaký daně a vrátili mi blbých 440kč :roll:
Jinak dobré ránko, já posledních pár dní furt vyvařovala a uklízela tak jsem ani nepsala, dneska už mám nějakou depku- venku zase sněží :pocitac: - hrozně bych se šla někam projít nebo něco, ale v tomhle se mi vůbec nechce ani vytáhnout paty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
22.3.13 10:26

@LadyAndy Jo, mě to taky udělalo litr. A to už je znát docela jako. @RadkaCh No já už ji taky neměla, takže jsem čekala jak na smilování boží na další.. a ta se ráčila přijít až o 5 dní později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.3.13 10:31

@Tůmička Tak já nějak na datum radši nespoléhám. Jinak u mě taky o litr nižší. To je hnus velebnosti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1780
22.3.13 10:56

@Tůmička já jsem doma hned od začátku. Bylo mi hrozně špatně takže jsem nemohla nic dělat. Takže od nějakyho třetího měsíce jsem doma. A už je mi to dlouhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí