Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
19.3.13 15:52

@Berousik Já právě taky, hlavně k tomu žehlení nebo uklízení. Proto mě to teď nebaví :D Já teď doma šůruju, tak mě to neba. Ještě mi tu do toho kníká pes, protože chce jít ven, ale já to tu musím nejdřív dodělat. Nerada odcházím od rozdělané práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.3.13 16:05

@Tůmička jojo :mrgreen: :mrgreen: já už nežehlím. Naučila jsem se věšet prádlo tak a potom pečlivě složit, abych ho nemusela žehlit. V těhotenství jsem tento systém dovedla do dokonalosti, protože žehlit za střízliva je fakt vopruz :mrgreen:
Vyjímkou jsou manželovy košile k obleku, u těch se přemůžu :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.3.13 16:08

@Berousik Tak ty mi dáváš :mrgreen: Žehlit za střízliva :mrgreen: Ale já taky nežehlím.

• Citovat
  • Upravit
1780
19.3.13 16:18

No tak paráda ženy. Zítra jem chtěla jet do města, že se podivam po obchodech atd.No a můj drahy to vykecal tchyni a ta se nabidla že mě pak hodí domu takže musím uklidit, protože ona se pak nasačkuje na kafe a to zase bude…ty tady máš binec atd…no nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.3.13 16:30

@Mimise a proč ji neodmítneš, je nějaká možnost, jak se dostat sama domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
19.3.13 16:34

Já taky nežehlím :D pověsím, usuší se a složím :D pod mikinama to stejně není vidět :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
19.3.13 16:39

@Berousik Já už říkala, že pojedu autobusem. a ona že neee že přece nepojedu autobusem. A když s ni nepojedu tak jak ji znám by stejně přijela. Takže se musím přemoct a jít poklidit aby zase nemohla říct jeee ty nemáš utřenej prach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.3.13 16:42

@Mimise nojo, ale ty jí to takhle dovolíš, aby tě dusila. Zkus jí říct někdy ne. Nauč ji to, protože až budeš mít mimčo, tak se jí nezbavíš tuplem.
Dneska ne, nemám čas. Pojedu busem a pak mám program, jindy. Lidi Tě budou dusit a vysávat jen potud, jak jim to sama dovolíš, jsi snadný terč. Nemyslím to zle, ulevilo by se Ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.3.13 16:44

@Mimise Já to mám lepší. Já to nemusím poslouchat, ona se zvedne a začne mi tady uklízet. O tom, že mám v kuchyni myčku a když ona se pustí do umývání nádobí a zbytečně mi tím plýtvá vodu a plyn, než se ta voda ohřeje, to je škoda mluvit. Hele dřív jsem se vždycky zvedla a šla si to do tý kuchyně uklidit sama, když jí to tak strašně dráždí, ale teď už jenom sedím, piju čaj a je mi to úplně jedno. A právě kvůli ní nechci jet rodit do Třebíče a radši pojedu dál do Jihlavy a budu mít klid. Ještě by mi tam každej den strašila. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1780
19.3.13 16:50

@Berousik To jo já už ji kolikrát poslala někam, ale ona řekne tak já přijedu později a nebo se neozve vubec a najednou stojí u dveří. Takže to zítra přetrpím a dneska na nějakej uklid prdím mi muže vlest na záda. Zítra ju naliju kafem a pak ju vypakuju na ni budu mít tak naladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
19.3.13 16:55

@RadkaCh No ona řekne, že tady mám binec, že mám neutřenej prach atd a pak dodá neboooj já ti to uklízet nebudu. Takže tím mě vždycky dostane. Takže teď tady litam s hadrem jak koza a utiram prach aby mi zas emohla říct kde jsem to zapoměla utřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.3.13 16:56

Teda holky já mám úplný štěstí když vás čtu. Moje tchyně je 80 km daleko, když dojede, tak je to sice náročnější, ale to proto, že hrozně žvaní a žvaní a žvaní a opakuje to samý, jaký má problémy s přítelem bla bla ale do ničeho se mi nemontuje a jezdí tak max. 2× do roka. Přes noc. Na celej víkend to nikdy nedovolíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.3.13 16:57

@Mimise a právě proto bych ji pokaždé když si zamane nepustila. Ty ji máš do svého domu pozvat, ne ona sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
19.3.13 17:06
Dokud nebude dudlík potřeba, tak nedám :) A zjistila jsem, že díky těm návštěvám je malá pěkně rozežraná. Dokrmím, chci ji trošku uspinkat a dám do postýlky-řev! Vemu na ruky a je klid! Já ty babičky, tetičky zabijuuuuu! :cert: :D
@RadkaCh píše:
@Talunka Já ani nevím, jaký k tomu máš postoj, ale dáváš jí dudlík? Třeba prostě chce jen dumlat :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
19.3.13 17:11

@Talunka No jo, nikdo se nechce dívat na miminko v postýlce, ale chtějí ňuchňat viď :D tak je jasný, že pak není nadšená, když ji „odložíš“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí