Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
21.3.13 11:05

@Mimise a nějaký sajrajt přímo na koberce? Něco silnýho? U nás v práci byli kobercočističi a na fleky cosi nalili a ono to reagovalo, bublalo a prskalo a dokonale vyžralo bordel. Samo nevím jak se to jmenovalo, bylo to asi něco profi, ale tam mohli by mít něco takovýho v drogerce, nejlíp v tetě. Tam mají různý chemikálie. Bacha ať se toho nenačucháš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.3.13 11:10

@Šalvějka čekáš chlapečka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.3.13 11:14

@Tůmička já HA neberu už asi 10 let, protože to je prostě sajrajt do těla a měla jsem pleť vždycky pěknou. Nemaluju se a používám většinou přírodní kosmetiku. I teď to není žádná trága, jen to suchý čelo. Přemýšlím o tom peelingu i když nejdřív asi zkusím vykoumat nějaký bylinkový obklady, než se začnu drhnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.3.13 11:25

@Berousik ženy už jsem zoufalá :zed: vubec nic na ten koberec nezabírá :nevim: Nevíte o něčem? já už zkusila všechno. A když jsem čučela na pujčovnu těch vysavaču tak u nás nic není a nebo když je tak je to strašně drahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
21.3.13 11:28

@Berousik já jsem HA brala od 15, takže 6 let.. měla jsem mezi tím pár přestávek. Já se maluju, barvím si vlasy a kosmetiku používám všelijakou :D I když mám pár favoritů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
21.3.13 11:29

@Mimise Já bych taky potřebovala vyčistit koberec, ale celý :/ a ty firmy jsou drahé no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.3.13 11:45

@Tůmička No já bych ho vzala taky nejraději celej, ale ty stroje na to jsou fakt drahy. Nejraději bych ten flek vyřízla a nechala tam díru :cert: ted jsem se dočetla že voda s octem, ale to zase než uschne…a ještě že když to posypu solí tak jsem to posypala a jsem na to zvědava. Zase doporučujou vanish ale tomu moc nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.3.13 11:47

@Tůmička :-) No, já jsem v tomhle ohledu trochu na pěst :-) Dost zkoumám co si na sebe naplácnu a stejně tak s jídlem a pitím, snažím se co to jde vyhnout se chemii. Už tak toho je všude kolem dost…na vlasy mi dává můj kadeřník melír, to je fakt, ale zase vím, že to je hodně kvalitní barva s přírodní složkou co to dá :-)) nemaluju se, bo mě to nebaví :-) Ale je fakt, že s tím nikoho neotravuju a nementoruju. Muž ať si jí co chce a taky jí…sem tam domů donese něco z čeho mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě, ale je to jeho věc a já si to nedám :D A rozhodně nebudu ta matka, která bude hysterčit, když si dá dítě u ohýnku buřtíka, to fakt ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.3.13 11:49

@Mimise zkus se poptat v tý drogerce…nebo zkus na netu. Z diskusí se dozvíš celkem dost, myslím jako reference u výrobků. Nebo ho vyhoď a je, dej si plovoučku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.3.13 11:50

@Mimise jestli tam máš zažranej flek dýl, tak to octová voda nevyčistí…to chce fakt nějakou chemii a nechat to působit, aby to reagovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.3.13 12:56

@Tůmička tak třeba se u tebe stalo to samé jako u mě, s tímže ale ty jsi měla pleť lepší a ne tak mastnou před otěhotněním, proto je teď až přesušená, protože se málo mastí. já nebrala HA něco přes rok než se nám zadařilo ale jelikož se u mě hormonálně nic neodehrávalao, tak jsem měla pleť tak nějak stejnou jako s HA, spíš problémovější, na mě v tomhle směru antikoncepce moc nepůsobila, zato teď :D
no to jsi dobře udělala s těma plínkama, vůbec bych se nestyděla, má to koupit někdo jinej? :mrgreen: já doufám že budu mít štěstí alespoň na 1-2 balíky, v Náchodském Kauflandu, kterej je těsně u hranic s Polskem, je těžký sehnat to co je v akci, většinou je tohned pryč, asi Pšonci to skupujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.3.13 12:58

@Berousik jo joo :) Olivera :) (jak někteří z mého okolí rádi říkají Pažouta :cert: :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.3.13 14:27

Tak jsme koupili Tensoval na ruku a podle něj mám teda tlak ukázkový. Tak to budu v průběhu toho týdne měřit a až tam půjdu příští středu, tak ho vezmu s sebou, můžeme to porovnat. Dostala jsem instrukce v jakých stavech mám jet k doktorovi, tak uvidíme. Já jsem doteď měla tlak v normě i u toho doktora, pořád se to motalo kolem 130, jen včera to tak vyletělo. Kdoví, co mě vzrušovalo :lol: No každopádně budu radši měřit, abych něco nezanedbala, přece jen vysoký tlak v těhu taky není žádná prča.
@Šalvějka tak ty máš ten tlak taky veselej u doktora :lol:

• Citovat
  • Upravit
1780
21.3.13 16:09

Tak mám zase náladu na pikaču!!šla jsem si lehnout a už se mi vubec nic nechce.
To zas…počasí mě uplně dorazilo. Ať už svíti sluničko!!!Tohle počasi mi nějak bere energii. K to mu mě volal chlap a mačkal nějaky tlačitka na mobilu a pořád to piskalo a měl z toho ohromnou srandu a mě to akorát vytočilo!!A jsme na něho zvědava zítra. Je doma, protože jede ráno na pohřeb a ja bych po něm potom chtěla aby dodělal přebalovaci pult.Tak to zase bude u nás asi dusno přez víkend kvuli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.3.13 16:19

@RadkaCh joo, u mě je to stnadard, to není jen na gyndě, to je prostě všude, kde na mě vyrukujou s tím, že mi změřej tlak, to mi zatrne a už to jede a já to nezastavím :) naštěstí je fajn, že to doktor chápe a řešíme to takhle.
mohla jsi mít třeba zrovna vysokej tlak, ale jen na chvilku, přece to srdce nepracuje pořád pod stejným tlakem, takže pokud to bude patřit mezi vyjímečný stav, tak se nemusíš ničeho bát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí