Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
21.3.13 08:41

@Berousik Hele to jsem taky měla. Nejdřív čelo, suchý úplně. Sotva jsem se namazala, tak jsem měla šupinky, pak nos - ten mám do teď a ještě se mi k tomu přidala pokožka hlavy, takže mám lupy jak blázen. Pořád to vyčesávám. Strašný. Nevím, co s tím. Na ten ksicht jsem si koupila peeling, tak to trošku pomáhá, ale do vlasů si krém asi nedám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.3.13 08:42

@Šalvějka No vysokej, normálně mám kolem 130, ten spodní mám v pohodě, ale včera mi to napoprvé naměřilo 164 a napodruhé 161, tak mi bral krev na testy a mám si měřit doma tlak, jenže jsem zjistila, že mám úplně naprd tlakoměr, tak za chvilku pojedeme do města nějaký sehnat :(

• Citovat
  • Upravit
26716
21.3.13 08:44

@Tůmička Peeling mě taky napadl…ale ten hodně vysušuje sám o sobě ne? Jaký máš? Jako značku myslím. to čelo je přesně jak říkáš, normálně šupinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
21.3.13 08:48

@Berousik Já mám z oriflamu Solution. Je to peeling a zároveň hydratační maska. Právě jsem si dala pozor, aby to nebyl ten vysušující. Je to jakoby maska s těma perličkama. Nejdřív vydrheneš a pak to tam necháš působit tak 2-3 minutky. Je super. A jinak na noc je pak nejlepší nějaký mastný krém - já třeba jeden čas používala i indulonu obyč, když to bylo už nesnesitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.3.13 08:55

@Tůmička dneska mám cestu do města, tak se stavím v drogerce a nechám si něco poradit. Mám dneska zase poradu, nějak to v práci začínají přehánět, takže tam musím ve dvě jet. Doufám, že dostanu aspoň zase něco dobrýho :-) Taky jdu na masáž a do knihovny. Se těšíííím :-)
Jinak já jsem si na to čelo dávala i olivovej olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.3.13 08:56

Dobré ranko ženy. kdyby mě nevzbudil pes tak asi spím až do tedka. A jsem dneska nějaka přejetá. Zítra jde můj na pohřeb. Já se z toho naštěstí vyvlíkla. Nemám to ráda a teď by to neprospělo nejenom mě ale i male ty emoce. A s tím tlakem já ho mám nízkej. A dneska asi fest motá se mi hlava a jsem jak přejetá. Takže jsem si sedla hodila nohy nahooru a nalivam do sebe kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.3.13 08:58

@Mimise Bré ránko :-) Taky mám nízkej. Kafe pomáhá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.3.13 09:19

@Berousik No pomaha už mi je líp naštěstí. Dneska už jsem se naštvala. pořád mam koberec v ložnici a mam tam zažranej flek.Tak na to dám asi savo. Víc sprasit to nemužu než to je tak to pujdu zkusit co to uděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.3.13 09:31

@Mimise aby Ti to nevyžralo bílej flek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.3.13 10:07

@Berousik já mám právě bílej koberec :lol: Tak horší už to být nemuže.
ted jsem dožehlila 60 plen a mám toho dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.3.13 10:28

@Mimise Tak to potom jo :lol: To vezmi savem.
Tolik plen??? na cooo? Nebudeš používat jednorázovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.3.13 10:32

@Berousik Budu budu, ale moje mamka je měla schované a byli ještě hezky tak jsem si je vzala všechny. Abych je nemusela pořád prát takhle to švihnu do prádla a pořád budu mít zásobu.
Tak ani to savo moc nepomaha :lol: Tak jsem to vzala ještě čističem na vany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.3.13 10:43

@RadkaCh tý jo, tak to je docela dost, ale těžká hypertenze to není, to tě uklidním ;) určitě sežeňte kvalitní tlakoměr a né ten na zápěstí, ty měřej dost nepřesně. Nemohla jsi být třeba vynervená, když jsi byla u doktora? já měla v úterý u doktora 165/99, jenže to já tam mám vždycky, proto jsem v ordinaci defakto nezměřitelná a vše se orientuje podle toho co naměřím doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.3.13 10:45

Holky, to mě se pleť spravila až koukám, vždycky jsem byla takovej ten mastnější typ, teď mám hezčí nemastný vlasy a i obličej, to by mohlo vydržet už napořád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
21.3.13 11:00

@Šalvějka Já teda nevím, jakou pleť jsem měla, když jsem nebrala HA, protože jsem ji nebrala jen 3 měsíce a hned se zadařilo, ale s HA jsem měla obličej jak dětskou prdílku. Žádné pupínky, žádné fleky.. teď to taky není nejhorší, sem tam nějaký ten červený flíček, ale mám pořád suchý nos a ty lupy ve vlasech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí