Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
22.3.13 19:30

@Šalvějka Jsi to obrátila :D když jdeš z práce, tak si můžeš vybrat jestli 6 nebo 8. Ale když jsi na nemocenské tak jdeš automaticky 6 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
22.3.13 19:31

@Tůmička ježiš, ty máš zase něco extra :) ;) chudáku, no třeba to jen neunesl žaludek, třeba je to teď v těhu když už máš bříško na něj hodně těžký, zkus třeba sodu, nebo rennie, to by taky mohlo pomoct, snad to nebude žlučník, to by nebyla už taková sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
22.3.13 19:33
@Tůmička píše:
@Šalvějka a kolik bys jako jinak brala, kdybys šla 6 týdnů? přeci taky těch 70%.. to je stejný ten výpočet.. :)

joo tojoo, ale při té 8týdenní variantě si ukrátíš tu nemocenskou, defakto je to jedno, mám to od té kamarádky, volala jsem jí, abych netvrdila kraviny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
22.3.13 19:38

@Šalvějka Dala jsem si mátový čaj a už dobrý :) nějak mi ta klobása nesedla no. Asi byla moc těžká. Ale naštěstí jsem to zažehnala. Ono je to fakt v podstatě jedno, jen mě se třeba víc vyplatí jít těch 6 týdnů, protože ji budu brát o 2 týdny déle pak.. sice by se mi líbilo jít už za měsíc na mateřskou, kvůli těm vycházkám, ale to ještě vydržím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
22.3.13 19:39

@Tůmička no a mě zas řekla opak, tak já nevím, asi to nechám na doktoroj a bude :D :mrgreen: zkusím se ho na těch 8 týdnů zeptat a uvidíme co nám řekne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
22.3.13 19:40
@Tůmička píše:
@Šalvějka Dala jsem si mátový čaj a už dobrý :) nějak mi ta klobása nesedla no. Asi byla moc těžká. Ale naštěstí jsem to zažehnala. Ono je to fakt v podstatě jedno, jen mě se třeba víc vyplatí jít těch 6 týdnů, protože ji budu brát o 2 týdny déle pak.. sice by se mi líbilo jít už za měsíc na mateřskou, kvůli těm vycházkám, ale to ještě vydržím :)

tak toje dobře že už ti je dobře :)
tak tak, taky bych to chtěla využít hlavně kvůli tomu, že by mi skončily ty vycházky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.3.13 19:50

@Tůmička ty nekoukáš na zprávy?- Kdo ví co do tech klobás dávaj :P neé-dělám si srandu- tak občas člověku asi něco nesedne, kor ted že ;) hlavně že ti je už líp, já si dát mátovej čaj tak se spíš pobleju :poblion: :lol:
My dneska měli palačinky s tvarohem s jahodama- mnam mnam :jazyk:
A teď mám děsnou chuť na chipsy a pivo (v těhu jedno lepší než druhý 8) ) ale mám smůlu- ani jedno doma nemáme :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
22.3.13 19:54

@LadyAndy To byly domácí klobásy.. ještě to krásně vonělo tím ohýnkem :) mě právě mátový čaj strašně pomáhá, když mám problém se žaludkem. Já budu dělat v neděli k obídku zapečené palačinky s tvarohem a marmeládou :) to máme moc rádi. Jen je to pracné, tak to nedělám často. A v neděli čekáme návštěvu - mojí rodinku, tak budu dělat tiramisu zítra večer, jestli ho teda neudělá Tom, až budu v tom německu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.3.13 20:30

@Tůmička to mi povídej- jsem ty palačinky smažila hodinu :zed: z litru mlíka, ale byly luxusní :mrgreen:
Mno mátovej čaj pomáhá snad každýmu, ale mně se z něj zvedá žaludek i když mě zrovna nebolí- nějak mi ta máta a čaj nejdou dohromady :nevim:
Tiramisu je taky mnamka, ale to z mascarpone, to z pomazánkovýho másla (dělá tchýně) mi přijde těžký- jako taky dobrý, ale neni to vončo ;)
A vůj umí udělat tiramisu? 8o to je dobrej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
22.3.13 20:31

Tak jsme zpátky z večerní nečekané procházky. Utekl nám pes. Můj ho málem zabil když jsme ho našli. Navíc teď pije kvuli otmu jak byl dneska na tom pohřbu. Je z toho uplně hotovej.Tak se zavřel do sklepa s pivama a montuje ten pult.Tak tady sedíme s Nelinkou a nejraději bych si dala nějakej tvrdej. Vínová moc nejsem ale sednout si ke skliničce tulamorky to by bylo vono :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
22.3.13 20:38

@LadyAndy Hele tak já dělám z pomazánkovýho másla a těžký teda fakt neni :) dávám 1:1 máslo a smetanu ke šlehání.. nám nechutná :oops: tak není to nic těžkého :) @Mimise pěknej den teda ti povím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
22.3.13 20:43

Zajímalo by mě, jak je na tom Lindii… po tom císaři. Kdy je asi pustí domů. A Táni se tu taky dýl neukázala, snad jsou s malou v pohodě. Asi je zlobí to kojení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
22.3.13 20:46

@Tůmička No je mi ho líto. Je z toho špatnej tomu jeho bratranci bylo 23 a měl všechno před sebou. Ještěže já jsem tam nemusela.No Taky jsme na ně dneska myslela jak se asi mají s Elenkou. A Táni má určitě plno práce s Eliškou takže se nedivím, že tady ani není. Však počkej až budeme rodit my :lol:
No tak mi moje draha dcera narvala nohu pod žebra a to je teda bolest. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.3.13 21:46

@Mimise 23? 8o ty jo, to je potom drsný, když je to někdo mladej :nevim: :(
@Tůmička já ho z toho pom. másla jedla jen od tchýně a to netušim jak ho dělá, ale pěkně to zaplácne žaludek, z toho mascarpone je to takovej lehoučkej krém… ale tech receptů je mraky, určitě máš jinej než tchýně ;)
Taky se těšim na fotky od Lindii :dance: ale jestli porodila v úterý ráno, tak nejspíš bude určitě ještě v nemocnici si myslim.. :think: a Talunka má teď určitě jinou zábavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
22.3.13 21:58
Ahojky kočko. Odhadl jsi to dobře. Zlobí nás kojení…takže malá je pěkně nervní a já taky :|
A lindi by měli po císaři pustit v neděli. Takže týden v nemocnici.
@Tůmička píše:
Zajímalo by mě, jak je na tom Lindii… po tom císaři. Kdy je asi pustí domů. A Táni se tu taky dýl neukázala, snad jsou s malou v pohodě. Asi je zlobí to kojení :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí