Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
25.3.13 10:17

@Lindii No to břicho se spraví časem. nejde nic hned.
Já bych raději asi taky toho cisaře. porodu se nebojí to se prostě bude muset nějak přežít, ale že budu sešitá dole…z toho je mi špatně už ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 10:20

@Mimise přesně, sešitý spodek je moje noční můra 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.3.13 11:20

Čau holky, tak Lindii tohodle se přesně děsim :zed: já teda císaře rozhodně nepreferuju, ale právě se děsim toho, že mě nechaj x hodin trpět nebo, že i budu otevřená, ale prostě něco nepude a skončim stejně u císaře :nevim: nevlastní tchýně mi vyprávěla, že dyž rodila tak přijela do porodky, tak na ní koukli, jestli je otevřená a než se přesunuli na sál tak málem nestihli chytit hlavičku jakej to byl fofr- to by se mi taky líbilo :mrgreen:
Tak přeju ať jste obě spokojený ;)

Jinak u nás taky zima jak v pr… :roll: se toho jara snad nedočkáme :nevim: a velikonoce teda ze srdce nesnášim :zed: a manžel pravidelně na velikonoční pondělí spí po noční. U nás to teda o tradicích už moc neni- koledovat choděj kamarádi a malý děcka- to jo, ale dyž jim dáváš vajíčko tak na tebe koukaj jak na magora, že chtěj panáka (a to i malý smradi) :pocitac: takže všichni vylitý jak dobitci, no… :poblion: takže otvírám jen rodině a kdyby to šlo tak neotevřu ani jim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 11:34

@LadyAndy Takhle rodila moje máma. Jak mě, tak bráchu. S bratrem to třeba bylo tak, že táta byl kdesi mimo na nějakým školení, tak vzala tašku a šla do porodnice (pěšky), došla tam v jedenáct a v poledne už baštila oběd, báječně svěží a nepoškozená, bratr na světě :mrgreen: :mrgreen: U mě to samý. Kééééééž by toto bylo dědičné, ale v takový štěstí nedoufám :lol:
Takže před mámou vyslovíš obavu z porodu a ona si jenom odfrkne, prej brnkačka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.3.13 11:35

Tak velikonoce já k smrti nenávidím.. Tomáš má zakázáno kupovat pomlázku. Co mě v dětství kluci zmastili k nepoznání, tak velikonoce nesnáším. Udělali se pomlázky z bužírky a zmlátili mě jak psa. Modrá jsem byla až za ušima. Přišla jsem domů a babička mě málem nepoznala. Špinavá od bláta, uřvaná a zmlácená. No auví… takže tak. A dneska už to podle mě ani není moc o tradicích, ale o tom, se ožrat zadarmo. alespoň na městech.

A sešitý spodek mě taky děsí víc než porod. Mám strach, že mě sešijou špatně a já budu mít problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.3.13 11:36

@Berousik já doufám, že dědičný porod mít nebudu, protože my obě se ségrou jsme vyháněný.. já docela dlouho. Snad týden mě nemohli dostat ven :D a ségře se taky moc nechtělo. Jinak porody jako takové říkala mamka že docela v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 11:42

@Tůmička se vám u mamky líbilo :lol: Tyjo no…čím víc se Anetka mrská, tím víc si uvědomuju, že se přece jenom bude muset nějak dostat ven… :think: :? :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 11:46

@Tůmička fuj tohle je fakt trapný, to úplně nesnáším. Když mrskat, tak čerstvými proutky, ať to má nějaký smysl a tradici, když už. Ale bužírkou, no to je fakt debilní. Já bývám na velikonoce u našich, tam nikdo nechodí, jen soused a ten je fajn, vždycky pokecáme a hlavně popijeme ;). Míla je rok co rok na těch tradičních kolech. Loni tam přišel jinej soused a měl místo mrskačky lať z roštu a ještě si myslel, jak je vtipnej…poslala jsem ho normálně do pr… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.3.13 11:53

@Berousik no hele fakt jsem byla zmlácená jak pes. Strašně dlouho jsem nemohla sedět. Nejhorší je, že jak jsem se bránila, tak jsem měla zmasakrovaný i ruce a záda.. bylo mi asi 8. Jsme lítaly s holkama po sídlišti a jakože klukům utíkaly.. a dopadlo to takhle. Od tý doby se zamykám v pokoji (v bytě) a do poledne nevylejzám. Taky mě to dneska napadlo, že už to nejsou ty roztomilé kopanečky, ale pořádná děla a ven nějak bude muset.. a asi to nebude příjemný. Mám z toho takový zvláštní pocity. Na jednu stranu se těším a na druhou mám fakt mega strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.3.13 12:06

@Berousik no některý ženský to tak maj :nevim: doufám že k nim budu patřit :mrgreen: moje mamča měla takhle první porod (bráchu) ale mně rodila x hodin, takže to si taky nevybereš, holt to má ženská asi daný osudem nebo nevim :lol: já se těšim na to až pojedeme z porodnice, až si toho malýho broučka povezu domů :andel:
@Tůmička dyť to řikám pořád- velikonoce děs běs :roll: já mám zase z dětství spojený velikonoce a tim, že jak jsem byla v rodině jediná holka když jsme byli malí, tak brácha vždycky šel se všema bratrancema koledovat a všichni si pak donesli plný tašky sladkostí a dobrot a já samozřejmě ostrouhala bo jsem holka :nevim: tak mě to tenkrát vždycky mrzelo :?
asi ani nebudu barvit vajíčka dyž jsou tak nehorázně drahý a pro neteře a synovce mám koupený čokoládový :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 12:06

@Tůmička teda to museli být kreténi…zakomplexovaní ubožáci, takhle zmlátit malou holku :pocitac: :pocitac:
Pocity ohledně porodu stejný, těšení a strach. A ty sny 8o Zdají se mi pořád sny, od malička. Neznám co je to bezesná noc. Každou noc se mi zdá několik snů, většinou to jsou bláboly a ráno vím, že se mi zdálo o tomhle a tamtom…ale vyprávět to nedokážu, nepamatuju si kontrétně. Ale minulej týden se mi zdál tak hnusnej sen…byla jsem na nějakým vyšetření, vytiskli z PC :?: nějaký moje data a zkoumali je pod mikroskopem a zjistili, že tam mám nějakou bakterii, která ničí Anetce kožní buňky, je to neléčitelný a dopadne to tak, že až se narodí, tak zase umře, protože se jí velmi rychle rozloží kůže. A měla bych si ji nechat vzít. Ale já jsem tomu moc nevěřila, protože ty testy dělali v Rusku v nějaký pochybný laborce…takže jsem nevěděla, jestli to risknout a čekat do porodu jestli se stane to hrozný nebo ne a v laborce se spletli. Ten papír jsem dostala a jen tak ho odnesla mýmu veterinářovi co se nám stará o kočky :?: :?: a on se podíval taky mikroskopem, ještě mi udělal ultrazvuk a říkal, že tam sice ty bakterie vidí, ale že jsou všechny mrtvé, že by to mělo být v pořádku a malá se narodí bez těch bakterií. No a pak jsem se probudila a byla jsem FAKT ráda, že to byl jenom debilní sen :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.3.13 12:09

@Berousik :mrgreen: tak teď si mě fakt pobavila :mrgreen: :lol: :lol: :lol: by mě zajímalo, jak to ten mozek vymyslí, taky se mi občas zdaj úplný kraviny :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.3.13 12:12

@Berousik no ty máš teda sny.. i když mě se kolikrát zdají taky strašný sny. Hlavně sebou dost mlátím a křičím.. se bojím co bude, až bude malý na světě.. v posteli s náma spát nebude moct, nebo bych se nevyspala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.3.13 12:13

Holky sesiti dole se vubec niceho nebjte, ja kdyz videla ty mamci hned druhy den na snidani po porodu, tak uplna pohoda, oproti mne..ja nesmela 12 hodin po operaci vstat a pak za pomoci a neslo se poradne postavit, to hojeni u cisare je mnohem horsi, cili toho se nebojte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 12:20

@LadyAndy :mrgreen: můj mozek je na podobný bejkárny expert :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie