Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
25.3.13 12:21

@Tůmička ono to prej ani není pro mimčo dobrý, spát s rodičema. Ale až bude větší, tak se tomu asi nevyhneš…všichni moji kamarádi co mají děti je mají v posteli ať chtějí nebo ne…prostě se tam v noci zjeví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 12:22

@Lindii stejně bojim :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.3.13 12:29

@Lindii taky si myslim, ten porod normál je sice horší, ale dřív jsi fit, kdežto u císaře přeci jen (neberu možný komplikace jako infekce dutiny břišní atd…) je ta rekonvalescence dlouhá. Švagrová ma za sebou dva císaře- je fakt, že jizva už skoro neni vidět, ale řikala, že prej třeba ty břišní svaly už si člověk nikdy nevypracuje protože jak je to sešitý a jsou narušený jakoby nějaký ty vlákna ve svalech, že už prostě to bříško bude vždycky povislý… teda nevim do jaký míry je to pravda, jak píšu- řikala mi to švagrová, ale logicky to zní :think: Ale zas lepší fiknout císařem než pak nějaký komplikace při porodu (třeba KP, vex, kleště…) ty jo už aby to bylo za náma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.3.13 12:30

Teď mi přivezli balík s tou tyrkysovou zavinovačkou a s dekama do kočárku a je to všechno nádhernýýýýýýýýý :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.3.13 12:42

Ahoj holky, tak jsem to poctivě všechno dočetla, jak jste se tu měly, co se Elenka narodila, jsem tu nebyla, tak to hodlám napravit.
Velikonoce budou letos dost pracovní, udělám si pak náhradní. Kéž bych měla čas aspoň na ten věnec na dveře.

@Berousik - ad maxi cosi - koupili jsme včerak manželovi do auta ten novej Pebble s Family Fixem (u nás už mají kolekci 2013) a to tůtání a blikání při testech mě přivádí k šílenství, teda teď už ne, ale než jsem se to naučila :) Manžel se smál, ať vrátím diplom (technik, no…).

@Tůmička - letos na tebe o Velikonocích snad nikdo nešáhne ;)

Jinak jsem se dnes byla poprvé ukázat v nemocnici a plná čekárna nevraživých matek na mě koukala jak na blázna, nevím, co na mě bylo blbě, ale nějak jsem nezapadla :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.3.13 12:48

@LadyAndy no nevim no, buh vi jak to vsechno bude, ale hodlam pak opravdu cvicit a necham to osudu, hlavne se zamerim na malou a na zdrave jidlo, aby clovek shodil poporodni kila a cvicit zacnu az to pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.3.13 13:00

No a jak se vsechny citite kocky? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
25.3.13 13:37

Čau holky.
Tak se hlásím, že žijeme :) Humor mě už tak trochu opouští. Jak jsem byla nadšená, že Eliška je zlatíčko, co jsme dojely z porodnice, tak se to všechno obrací. přes den spíme nespíme. noc je už lepší. já jsem absolutně K. O.!Pořád se snažím něco dělat a odpočívat prostě nejde :|
Návštěvy mě tak vysírají, že jsem včera po hodině sezení s nima v obýváku se sebrala a zavřela se s malou v pokojíčku. tím jak malou všeci chovají, mi absolutně rozesrali usínání v postýlce. a malá usne akorát na rukách! pak mě díky jedné návštavě malá neusne dřív než 2 hodiny po koupání. všichni chcou strašně vidět jak se koupeme. prostě nám narušují náš klid! a můj chlap, místo, aby ty návštavy tak trochu vyhazoval, jim nalívá a baví se. A na můj argument, že mi oprvdu nepomáhá řekne-musíme to přežít, všihni chcou vidět malou-jsem mu odpověděla, že malá nění zvířátko v ZOO, aby se na ni chodili všichni známí a vzdálené tetičky dívat! :cert:
Věříte mi, že je mi neustále do breku? malá je nervní, já taky a tak to všechno se propojuje. nejlíp mi je, když se s malou zachumleme do mojí postele a koukáme na sebe a je nám jedno, co se mimo pokojíček děje. A mlíko už fakt nemám. maličká si sice něco vytáhne, ale spíš u toho prsa usne.
Eliška je krásné, milené mimčo. ale můžu vám říct, že jsem si nedokázala představit, že to mateřství je tak náročné. hlavně, když vám pláče a vy nevíte proč-přebalení, napapaní, v teple…
A víte co? Měli by udělovat nějakou cenu jako je Oskar-a to za mateřství! ;)
A čas na sebe samu? možná 20 minut ze dne.to se vždycky těším na večerní horkou sprchu! jo a ráno-se snažím nahodit ksicht-doporučuju pořídit rozjasňující krém(já vsadila na Nutrigold od Loreálu),oční krém na pytle pod očima a fajnou řasenku. to docela pak člověk nevypadá jak úplné mrtvola! :|
a ještě to kok…é počasí! :cert: ani ven nemůžeme, aby se maličká unavila a já se nadýchala vzduchu!!!lozím jen na balkon, abych nedostala šok, až vylezu z bytu.jo a chodím s košem, aby se mi nezkrátily šlachy! :)
A jestli se to všechno nějak spraví do konce šestinedělí, tak to bude zázrak. Nám zbývají ode dneška 3 týdny a jsem furt jak nervní fena!
Včera jsem byla tak rozhozená, že po posledním jako kojení jsem si šla dát panáka slivky. Docela mazec, když pomalu devět měsíců nepijete, a pak panák tvrdého. jsem měla desetiminutovou lišu. Malá na štěstí spinkala :lol:
Jinak teďka píšu stylem-na jedné ruce Elišku, na klíně noťas a jednou rukou datluju :lol: malá na mě kouká těma svýma očkama a občas udělá šklebík jako něco úsměv. Je k sežrání! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.3.13 13:50

@Talunka cau Tani, hele vim uz o cem mluvis a to nam neni ani tyden..byt tebou navstevy nekompromisne vyhazuju, protoze to se fakt neda, ja mam podlomenou psychiku taky a kdyz mi mala zacne brecet a vse je na ni hotovo, tak mne to uvnitr sevre a mam depku, ze ji nemuzu pomoct..o tom by se dala napsat kniha..sem taky zvedava, co nas jeste ceka a nemine, zatim s emi dari ji nejak uspesne po 3 hodkach kojit a pak nejak uspat..je to opravdu obrovsky narocny a hlavne na nasi psychiku..ono pomuze si i popovidat s maminou nebo s nekym blizkym, vymluvit se..a proc nechodite ven? Mne dr. dovolila, ted na zacatku treba jen na chvilku a ne do mrazu, ale jinak muzeme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
25.3.13 13:55

@Lindii Čau matko.
Ještě jednou mooooc gratuluji!!!Jsi statečná holka, tda statečné holky :kytka: Malá je krásná a úžasná vlasatka oproti naší Eli :)
Na otázku jak se cím jsem psala dlouhý příspěvek :)

Asi to bude znít škaredě, ale už se těším až maličká bude trošku větší a já se tak nějak vrátím do života. Poslední dva měsíce těhotenství člověk nikam nešel, protože si připadal jak Titanik, a teď nikam nemůže a nechce, protože má u sebe toho drobečka. A ještě ty rozházené hormony, zavřená mezi 4 stěnama-no to je fakt na mašlu! Jediný ventil jsou slzy! Tolik jsem jich nevybrečela snad za celý život jako teď za poslední 3 týdny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 13:58

@katehon :lol: :lol: ale zas máš jistotu, že je sedačka dobře :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
25.3.13 13:59

@Lindii Ven nejdu, páč tady sněží jako kráva! :lol: A včera padalo taky jakési svinstvo. V sobotu bylo krásně, ale to si tatínek vymyslel líčení garáže a aktivně mi narval pračku prádlem. Tak jsme aspoń byly s malou na balkóně :) Nacpala jsem ji do kombinézi, položila do vajíčka, ona koukala a já věšela prádlo :) Tak jsme se aspoň trošku vyvenčily. Pak přišel jeho kolega s partnerkou. Návštěvy máme ob den! :cert: :cert:
Dneska přijde mamina.Bude mít ze mě hlavu jako pátrací balón-budu si jí jen stěžovat, chuderka maminka-babička :)
Jo a mrkni do mých fotek. mám tam tchýni! To byla taky fraška, ta její návštěva. Zkopčím ti do zprávy to, co jsem tady psala holkám. až budeš mít náladu, tak si to přečti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.3.13 14:05

@Talunka Mlíko neřeš, prostě to nejde tak to nejde.Ale ten tvůj chlap je na ranu!!Toho se bojím u nás, že se budou slejzat všechny tetičky od mího chlapa a on je přesně takovej že se baví a nalejvá. Ale asi si chlapy neuvědomují, že to už po 3 tydnech není sranda!!a mě říct že to musíme přežít tak řeknu jestli ještě někdo přijde tak se zamču s malou v pokojíčku a nikdo ji neuvidi že už toho bylo dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
25.3.13 14:11

@Talunka @Lindii teda u mě je porod a spojené návštěvy po něm ještě daleko, ale odjakživa ke kamarádkám jsem se na mimo chodila alé měsíc dřív ne, a skrz svoje mimi pak akorá dovolím přijít rodičům, sourozencum a tím to hasne, tetky a ostatní kamarádi budou muset vydržet a dojdo až po měsíci, navíc přítel by ani nedovolil abych někomu tak brzo dovolila přijet, a určitě budu mít co dělat se sebou a s prckem a ne ještě s návštěvama…když se kamarádce za kterou jsem jezdila každé týdny pač je z Hranic na Moravě narodila malá tak mi můj zakázal tam jezdit dřív než jí bude měsíc, ale ani to nemusel, mám snad rozum a ten první měsíc pro miminko ty návštěvy nejsou ideální..a už vůbec ne aby se mi stopadesát tisíc lidí vystřídalo u koupání a kojení a já nevím u čeho všeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
25.3.13 14:13

@Mimise Mlíko už fakt řešit nebudu. Stejně už to není to poctivé kojení. jen žužlá takové to mlezivo nebo co to je, to bez toho tuku.na žízeň, no :) a na usnutí :) to se zklidní, u prsa :)
Víš, je mi jasné, že ten chlap momentálně akorát tu malou může pochovat, ale být u mě, s náma by prostě mohl…nějak mu to hlava nebere.LAe prý to tak nemám sama, že si tímto prošlo plno holek :nevim: no jo no, nikdo není dokonalý, ale trocha pochopení by vážně neuškodila :)
Aspoň máš představu, jak to vypadá u nás a abyses tomu vyvarovala :|

Bože! Nějak špatně jsi ty chlapi naprogramoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí