Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@RadkaCh Joooo to u nás ze začátku bylo taky. Vždycky s maminkou vycházel a přišla jsme já a odvedla jí syna a už neposlouchal ji ale mě to bylo taky hruza. Smsky tipu:jjjá vím, že ty mi ty smsky nepíšeš ale že to píše za tebe Jana atd. Když na něj začla že je přece jeho maminka atd.Pak jsme ji vyčistila žaludek a byl klid.ale někdy je to s nima fakt boj.
Tak děvčata, já už jsem vzhůru. Nasnídat, oblíknout, namalovat a vyrážím. Se mi strašně nechce. Jedu do té rizikové poradny. Musím tu nechat psa samotnýho, to nedělám ráda, protože ať tu uklidím sebe líp, tak si vždcky najde něco, co zničí, rozkouše nebo něco zeblije
![]()
@Tůmička Tak držím palce ať to dopadne všechno dobře. Já se ted probudila musim poklidit, protože odpoledne dojede se mnou ta tchyně. ![]()
Dobré ráno ženy
mám dneska akční náladu, už jsem vyšůrovala jídelnu a ložnici, chystám se na chodbu a koupelku
dnes ráno mi volali zbytek výsledků z plodovky, vše je naprosto v pořádku a já mám hroznou radost a spoustu energie
K tomu konečně svítí sluníčko…:-)
Jak se dostanu na tu fotku Talunčiny tchyně? Nevím kde to hledat…díky ![]()
@Berousik Tak to je fajn že je všechno v pořádku.
Má to talunka na profilu ve fotoalbu, ale pokud ji nemáš v přátelích tak to myslím nejde. Já ze sebe udělám člověka a pošupajdim do města a pak mě doveze ta tchyně
@Berousik Snad jo
krásně svítí sluničko tak se těším jak si projdu město.
ženy co jste všechno kupovali v lékárně? Já se tam chystám abych už měla pro malou všechno tak to chci sfouknout všechno najednou abych na něco nezapoměla.
@Mimise Líh na pupíček, nůžky s kulatou špičkou a infadolan na na zadeček
jinak nic. Možná nemám všechno. Jinak mám jen přísadu do koupele, šampon na vlásky, olejíček po koupání.. a pak musím koupit ještě krém s ochranným faktorem, protože čekáme mimino na léto.
Jinak v poradně všechno v pořádku ![]()
Ahoj holky tak já dnes byla na kontrole, ale je vše ok, drobek má 2,2 cm a za 4 týdny mě čeká genetika
@Zezulína Jéé, takovej bobísek malej ![]()
Já byla taky na kontrole v té rizikové poradně. Natáčeli mi monitor a ozvy
všechno v pořádku.
Jinak holky, zítra mají v Kauflandu plenky za 199,– Pampers. Jedu tam už na sedmou ![]()
Tak ženy tchyně odjela až teď a kupodivu překvapila a dalo se s ni i mluvit tak doufám, že už jde do sebe.Ale za dnešek mi všechno stačilo, a mám všeho plny zuby. Takže si lehnu a mužou mi všichni políbit… ![]()
@Tůmička Taky se tam chystám, ještě pro cukr a pro Heru a pro formu na dort ![]()
Já jsem byla dneska taky v poradně a asi mám problém s tlakem ![]()
@Tůmička Ahojky, koukám, taky jsi mrkla do Kauflandovýho letáku, mě tam jede v pátek mamka, tak jsem ji poprosila ať mi nakoupí ![]()
mám za sebou ten test na cukrovku, ta glukóza
nic sladšího v životě mou pusou neprošlo a doufám, že už taky neprojde, asi hodinu od vypití jsem bojovala s žaludkem a přemlouvala ho, ať to udrží
a pak zase rozpíchaný ruce, já prostě nemám žíly na paži vůbec vidět, celkem jsem vyfasovala pět ďobanců, odběr mě zase nakonec dělali dole z ruky.
@RadkaCh jakto? vysokej? neboj, léky to zas urovnaj
já měla před pár týdny tlak naprosto ukázkovej, spíš nižší, teď se mi vrací do původních hodnot, občas je i na hranici, tak věřím, že třeba ke konci těhu taky nějaký léky budu potřebovat.
Ahoj holky, tak mám po boji
vrchol jako. Přijeli jsme ke Kauflandu v 6:53 a už taková hromada lidí tam. Neskutečný. Samozřejmě nejvíc plen měli čtyřky, to měli plné regály, ale od dvojek měli jen jednu poličku, na kterou se mohlo vejít tak 8 balíků, protože po odebrání mých pěti jim tam zůstalo fakt jenom pár
jsem ráda, že jsme jeli takhle ráno, ale připadala jsem si jak blbec.. trapas prostě. Ještě že mě tam nikdo neviděl. Tak jsem si koupila dobrou snídani, hodila mužíčka do práce a už zase odpočívám v teplíčku. U nás chvílema chumelí, chvílema prší.
Jinak já mám tlak spíš nižší, většinou je to kolem 115/70, ale to proto, že jsem u doktora. Jinak doma mívám kolem 90/60.
Dobré ráno vespolek
Dnes jsem po koupání dělala zevrubnou prohlídku, takže břicho skoro žádný, je vidět, jen když jsem nahá a bez stryjí. Zato se mi udělaly zespodu na prsou
Těch už se asi nezbavím co…1,5 kila na váze nahoře a totálně mi schne pleť, komplet. Mažu se vším co mi přijde pod ruku…hlavně čelo, to mám suchý furt. Jinak dobrý. Včera jsem uklidila komplet barák a mám z toho radost, jak je tu všude čisťoučko. V úterý jdu na ultrazvuk, to budu v 22 týdnu a už se hrozně těším, až malou uvidím
![]()