Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
610
19.3.13 12:34

@Berousik taky se mi líbí camarelo
@katehon taky se omlouvám asi jsem to taky přepískla, ale už tady na emiminu bylo několik zasloužilých mamin nebo budoucích mamin, který mě dokázali nastvat svým rýpáním atd. prostě mi to tak přišlo…hezký den
Co ta Lindii, Talunka nám nic už nenapsala tak snad jsou holky v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.3.13 12:51

@Zezulína Taky na Lindii myslím, snad je vše ok a snad už to má za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
19.3.13 13:03

Elenka je na světě!!! :kytka: 3860g 2:27.
Nakonec rodila císařem a prý je za to ráda. Od 7 od rána trpěla. Úplně ji chápu, jak jí bylo :hug: Ale jsou statečné holky!!!A jsou v pořádku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
19.3.13 13:09

Čau holky.
Já jsem už dlouho tady nebyla, protože nás zlobí to kojení a tudíž nespíme a já jsem nervózní jak pes.
Snažím se odstříkávát, takže vypije něco ode mě, pak Nutrilon-před spinkáním. Ale v noci se snažím jako šílená jen kojit.Ale prostě od půlnoci do 9 do rána se budit po hodině :think: Jak to můžu dlouho s malou vydržet? Vždyť ona mi pořádně zaspala až tak před půl hodinou! Posrané rady, články, diskuze!!Taťka mi sehnal číslo na jednu laktační poradkyni.Tak ještě dám šanci té paní, ať mi poradí a pokud to nepůjde, tak přecházíme na umělou krávu. No dyť bych skončila v blázinci! :cert: A chce se mi vždycky plakat, když vidím jak malá lape pusinkou jak kapřík, když už z prsa nic neteče (ale dle rad na netu ji mám nechat a přežít to) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
19.3.13 13:20

@Tůmička Jojo,my to máme taky tak s tím vajíčkem. Je to zbytečné kupovat to vytůněné s tím uchopením do auta a jinýma kravinama.Za chvilku ti dítě sedí a co s tím, že? A jsou i ty rostucí sedačky, což je super :palec:
PS:Já reaguju na to, co tady píšete…snad ne zcestně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
19.3.13 13:20

@Talunka ajaj, takhodně sil, kamarádka měla to samé, vztávala v noci po hodině…dlouho se netrap…pak budete nervozné obě a to nemá cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
19.3.13 13:24

@Mimise Čauky.S tou cukrovkou dělají hrozné bububu! Já jsem tu hodnotu po vypití toho roztoku měla těžce za ranicí. Ale na lačno-super, a ten poslední odběr taky dobrý-spálila jsem to vcelku rychle.Ale i přes to mě nahnali na diabetologii.Tam jsem dostala přednášku, jak mám držet dietu, jinak se malá narodí nemocná, velká a jiné hrůzy! Vyfasovala jsem glukometr. A víš co? Já sladké moc nejím, takže to nebyl problém, vyhýbat se cukru.Ale za to jsem nenažraná, což taky není dobrý pro cukrovku. Prostě jsem dietu nedodržovala, jen nejedla zbytečné jídla jako knedlo, vepřo, zelo aj. :) Jinak jsem jedla všechno!(ale je fakt, že já nesladím ani čaj)A podívej-jsme v pořádku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
19.3.13 13:27

@Zezulína Jak jsem psala-ještě zavolám té odbornici přes kojení, vyslechnu radu a pokud to nepůjde, tak nás obě dvě nebudu mučit. Chci mít šťastné miminko a spokojené rodičovství ;)

A jak se daří tobě? Užíváš si těhotenství? Hodně jste toho tady prodrbaly, ale nejni čas to všechno číst? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
19.3.13 13:29

@Talunka jeeee to je krasny.Tak to měla docela obřika :lol: No bylo jí tam dobře.
Jinak mě vyšla cukrovka dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
19.3.13 13:33

Ted jsem odvezla chlapa do práce tak konečně mám chvili pro sebe :lol: Konečně jsme ho nahala aby mi přestěhoval tu ložnici a konečně s emi to líbí. Takže ted nohy nahoru kafíčko a užívat si že mi do obyvaku konečně svítí sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
19.3.13 13:40

Jo a holky, dala jsem do fotoalba fotku tchýně s malou.Tak jen abyste věděly, s kým mám tu čest!
Včera tady byla, přežila jsem a malá taky.Ona je prostě trošku víc než jiná :roll: Pompříchodu se začala vyslíkat do tepláků, poručila si tričko manžela a mě problesklo hlavou-no jak tady chceš jako dlouho být? :cert: - Nakonec jsem to pochopila-ona byla navlečená jako eskymák, tak byla spocená, div to z ní neteklo :roll:
Na všechno mě upozorňovala, co jsem dělala (např. když jsem přebalovala, tak jsem malou měla na přebalováku a podávala si plínku z komody-vzdálenost cca 30 cm. a protože jsem nenechala ruku na malé, tak mě upozornila, že se nechce dočkat toho, že mi malá spadne!).Malá ji nezná, takže u ní plakala a to si ji vytahovala z postýlky, když spala.Pak mi malou rozbrečela, když ji začala rozbalovat při druhém přebalování a skoro mi ji vyslíkla-absolutně jsem nepochopila proč. Tak jsem ji řekla, že to tak nedělám, že to dělám tak a tak. A že to tak i dělat budu. A když jí začala dávat dudlík, když plakala, tak jsem ji upozornila, že dudlík nedávám, protože na něj není naučená a pokud to půjde, tak ani učit nebudu, tak mi odpověděla, že ji chce uklidnit, protože u ní brečí. No bodejď by nebrečela, když má baba zalehlé v uších a řve jak protržená, když mi něco vykládá a malou má v náručí! A pak že dítě nevnímá! :lol:
Nakonec mi ukazovala ty její tanečky z „kántry“ kroužku, vykládala jak je nemocná na záda, jak nám dali 2 litry a nic už od nich nedostaneme hodně dlouho, jak plete svetřík-na což jsem ji upozornila, že by bylo vhodné, kdyby začala plést trochu moderně-nic neřekla, tak nevím s čím dojde :think: Takže vcelku to proběhlo normálně.
A vrchol dne byl, že volala vzdálená jejich rodina, že za 14 dní dojedou.Jsou to 3 ségry a jejich děti. Tak doufám, že ty jaryny nenapadne dojet hromadně jak Hujerovi.No nevím, asi si nechám napsat nějaké antidepresiva a bude mi všechno u pr…e a přežiju i tuto hromadnou návštěvu! :cert: Očekávám, že malou budu po té návštěvě uspávat tak 2 dny! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
19.3.13 13:42

@Mimise No tak to je fajn, že to vyšlo dobře.
Aji nám svítí, tak malou opaluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
19.3.13 13:48

@Talunka jj užívám, ale tak nějak furt mi to nedochází…je mi pořád dobře, a celkem teď hodně spím, ale to asi tím že večer vyržím do půlnoci u televize a pak chrápu do poledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
19.3.13 13:56

@Talunka já bych za tyhle návštěvy vraždila. Vzdálená rodina, ale musí se nasáčkovat. Na tohle jedine se netěším až přijde mala na svět že mi sem každej poleze a ja na ně nebudu zvědava!!No tak ta tchyně je hustá :lol: bych ji poslala někam. To ta moje se nějak začala snažit když se neozveme my tak zavola jestli je všechno v pořádku atd. A co potřebujeme a na malou začla nějak nakupovat až jsem čuměla. A z toho kojení si nic nedělej. Kamoška nejdřív nekojila vubec tak krmila umělou a ted jak je mala větší tak se rozkojila, takže když to nepujde tak, tak to pujde jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
19.3.13 13:58

@Zezulína jen spi. Mě teda bylo zle od samiho začátku a přez den jsem vydržela byt vzhuru 4 hodiny a pak jsem pořád jen spala. Užívej si to že ti je dobře. Pak tě začnou bolet záda, pálet žáha atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí