Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zezulína jo taky ho máme u rodičů
ale popravdě koupit ho tak o dva měsíce dřív, tak jsme ušetřili- zvedali dph
ale to už teď snad nehrozí
na kdy ti vlastně vychází termín?? ![]()
@RadkaCh píše:
@TůmičkaJako jsou tady i náctiletý slečny, který na mimino nemají ani peníze, ani bydlení, ani chlapa a mají už skoro celou výbavu, takže vážně nevidím nic divného na tom se v 9. týdnu koukat na kočárky
Ty jo, to už je ale trochu extrém ![]()
A já vám povím, že jsem ráda, že jsem kočárek dostala a toh vybírání jsem byla ušetřena. Nejdřív jsem si taky chtěla pořídit svůj a kombinovaný, ale pak jsem si to pěkně promyslela a všechno zvážila a jsem ráda, že máme ten náš ![]()
@LadyAndy Já bych to možná nazvala jinak
Ale jednu takovou znám i osobně. ![]()
@LadyAndy Jo, jsou tady takový holky.. chodí do školy, kupujou výbavu.. toužej po miminu
Ženy tak já jsem asi poslední co kočárek nemá
a asi ještě mít nebudu pomale až do porodu
jedeme ho objednat až 20 dubna takže přijde těsně před porodem.
Jinak můj chlap přišel z práce v 9 narval do sebe 6 karbenátků a teď tady sedíme u telky a mžouráme na televizi.Oba dva jsme nějakci vyřízení. Mě opět jako každej večer pálí žáha jako čert takže nádhera.
@Mimise ty jo, to bych se docela bála, takhle na poslední chvíli.. a co že tak pozdě?
@Zezulína to určitě nejsi
jen se s tím ženské moc nechlubí ![]()
Příspěvek upraven 18.03.13 v 22:31
@Tůmička No my pro něho pojedeme do brna takže tam budeme mít cestu kolem 20 dubna.No on je to spolehlivej obchod tak snad všechno vyjde. A hlavnně i kvuli penězům. Přijdou mi penize na začátku dubna tak až tak. A další měla jsme vybranej jeden ale ten mi přijde malej ten co mám vybranej ted je větší ale zase vyšší a já jsem maly pivo tak ho chci ještě vidět.
@Zezulína Já už měla koupenou vaničku s lehátečkem a mamka mi dala čepičku a tričenko. Takže i když je to brzo tak koukeeej. Vždyť na koukáni nic není a hlavně aspoň budeš mít dost času to změnit ja to ted všechno měním dalo by se říct na poslední chvíli ![]()
Ona to má hlavně každá ženská úplně jinak. Přece nemůžeme být všechny stejný ![]()