Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise joo, hlavně šněrování bot, mám pohory, a to je věc, nevím jak se přes to břicho ohnout, je mi ho líto, že ho utlačuju ![]()
@Berousik fakt už to skončilo? já sama tam byla před pár minutama, tak ještě že jsem to stihla
a ty jsi to teda stihla? ten poslední přihlášený jich musel vzít posledních 8, já brala jen 1 a ještě 8 jich zbývalo.
@Berousik z Tábora. Já už chci jaro. tohle už je unavny ta zima
@Šalvějka Díky moc za tip, poté, co jsem dala za ten svůj v lékárně přes tři stovky, jsem tohle uvítala.
@Berousik Omlouvám se, koupila jsem poslední ![]()
Jinak všechny zdravím po dlouhé době z Vinohrad, byla jsem týden na jihu, sluníčko, paráda. Zběžně jsem pročetla diskuzi zpět a mám jen pár postřehů od nás. Manžel mi dal na kola taky už letní gumy, jenže na Prahu to stačí, že
Na kontrole všechno ok, až
na novou sestru, díky které se čekání protáhlo na neobvyklou dobu. Odepsal mi vedoucí porodnice ohledně nadstandardních procedur, přípravků, léků pro případ císaře atd. na co jsem se ho ptala a ceny ok, ale z toho švarcsystému by jeden blil. No, jdu se uklidnit k práci ![]()
@Šalvějka Jo taky jich tam bylo ještě 8, objednala jsem, šla na mail abych to proklikem potvrdila a napsalo mi to, že je to ukončeno
Asi vzal někdo fakt všech 8 ![]()
@Mimise tak to vám zase pomalu začíná sněžit že?
Ale u vás to nebude takový, většina toho jde přes východní Čechy a Moravu.
@Šalvějka píše:
@Berousik fakt už to skončilo? já sama tam byla před pár minutama, tak ještě že jsem to stihlaa ty jsi to teda stihla? ten poslední přihlášený jich musel vzít posledních 8, já brala jen 1 a ještě 8 jich zbývalo.
Ano, vzala jsem si jich všech osm
Ještě jednou se @Berousik omlouvám…
@katehon Nic se neděje, v pohodě. Byla jsi rychlejší ![]()
Já jsem dnes taky sondovala ohledně péče v porodnici. Ještě je čas, ale chci nadstandard tak zkoumám, jak se to zamlouvá ![]()
@Berousik S tím nadstandardem je to v každé porodnici jinak a také záleží, co si všechno „navíc“ přeješ. Jestli neplánuješ rodit v Praze, tak Ti bohužel moc neporadím, neb jak jsem zjistila, tak Praha to má skutečně hodně jinak…termíny, podmínky, ceny…
A zpráva pro všechny kočičí souputnice - odešel nám ve čtyřech letech ragdollek, skrytá srdeční vada. Ty dva ostatní čičmoudi ho furt hledají…a to už je to týden.
@Berousik už zase začalo
Já se z toho zbláznim.
Holky dneska se mi to nějak vleče. Teprve půl 5.už aby byl chlap doma.ted mi volal, že maji zitra bezpečaka v práci tak bude dopoledne se mnou doma. Zítra jdu pro výsledky na cukrovku tak jsem z toho nesvá aby to vyšlo dobře.
@katehon ne, budu rodit ve Svitavách. U nás ten nadstandard bude asi jen jednolůžák s koupelnou a přistýlkou pro manžela
Víc toho tady nenabídnou ![]()
@katehon píše:
A zpráva pro všechny kočičí souputnice - odešel nám ve čtyřech letech ragdollek, skrytá srdeční vada. Ty dva ostatní čičmoudi ho furt hledají…a to už je to týden.
Ale ne
mám taky tři kočky, z toho dva ragdolly…to je strašně smutný
chudáček ![]()
@Mimise Tady je souvislá vrstva, všechno bílý. Cesty, louky, zahrady, stromy…jako v pohádce
Je to krásný nevědět, že si Míla vzal ráno moje auto s letníma gumama
A jako na potvoru přijede pozdě, počítám tak kolem osmý, dnes má samou poradu a na podvečer ještě zubaře.