Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
18.3.13 13:13

@Tůmička Jak kdybys mi mluvila z duše. Jednou jsme pár dítě je nás obou tak je to nefér, že nás ted tak nechavaji odstrčene. Já to mám navíc ještě o něco horší. Nikoho tady nemám všechny kamarádky mám 140 km daleko takže jsem odkazana uplně na něj. Naštěstí po minulim pruseru kdy přišel až v pul 11 rano a měl vyplej telefon a ja histerčila kde je a co se mu stalo tak nikde nebyl.Ale pořád si jezdí na dilnu hrabat se v motorce a mě nechava samotnou. Takže ted je pro mě svátek když mě vezme i do toho blbiho baumaxu a ja se podivam mezi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.3.13 13:16

Já se i bojím zůstávat sama doma.. mockrát už jsem byla na pohotovosti, v nemocnici. Minule odjel na hokej do vedlejšího města a já musela volat mamce, aby mě odvezla, ta neměla auto, takže jsem musela řídit já.. v bolestech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.3.13 13:24

@Mimise jo přesně.. pro mě i nákup je pozdvižení.. hele já sice bydlím už 22 let v jednom městě, ale kamarádky tu nemám žádné. Jak jsem psala, holky co jsem s nima chodívala ven studují a mají plné hlavy svých lásek a těhule je nezajímá. Mám jen rodinu a Tomáše. Ale to on nevidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.3.13 13:34

@Tůmička No já jsem šla z Brna do Tábora. takže jsem tady odkázana uplně na něj. Aspoň mám vyhodu v tom když mě naštve tak začnu že tady mám jen jeho atd…Ale teď je to hruza. Mamku mám daleko takže si jen voláme a pořád sedím jen doma.Jak si řekla to oni nevidí, že máme jen je, že by se mohli i snažit. A nejlepší když řekne tak poď pojedem do obchodu.To mám radost jak maly děcko na vánoce :lol: Uplně si to uživám v tom obchodě. Pak mu dám zase na 14 klid :lol:
ale už se fakt těším až budu mít malou.To už nebudu sama a budu jezdit s kočárkem a budu mít ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.3.13 13:38

@Mimise Jo, na to se taky moc těším. Včera jsme byli v Globusu a já měla takovou chuť si všechno prohlížet a koukat a on hrozně pospíchal, protože jsme měli v autě psa..
Malý teď pěkně kope.. vůbec nemám náladu si dělat něco k obědu. To je den tohle. Úplně na palici. Jsem protivná, nemám na nic náladu, chuť.. nikam se mi nechce.. no nejraději bych dnešek zaspala jako

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.3.13 13:40

@Mimise hele jak se vlastně vaše malá bude jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.3.13 13:42

@Tůmička :lol: Jak kdybych viděla sebe. Já taky stála u chladáku s jogurtama a byla jak Alenka v říši divů :lol:
To mi povídej mě mala nakopava už od rána asi zase cvičí. Já musím jít uklidit je to tady zase jak po vybuchu. a na jidlo mám dneska chuť na holansky řízky a smetanove brambory. Takže budu muset jít něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.3.13 13:49

@Mimise já jsem ještě nic nejedla.. ani na nic nemám chuť. Naštěstí jsme úklid zvládli o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.3.13 13:52

@Tůmička No já chtěla mít Denisku nebo Klárku. Ale můj řekl že by chtěl Nelu. Takže budeme mít malou Nelinku. I když mi to nejdřív vadilo to jméno tak jsem si zvykla.No to bys do sebe měla něco dostat. Aspoň něco malyho. třeba ti to dodá trochu energie.
A vy už máte jméno pro malyho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.3.13 14:05

@Mimise Dala jsem si zbytek květáku po římsku, co jsem měla v mrazáku. A asi si půjdu do ložnice lehnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.3.13 14:15

@Tůmička odpočívej ať tě zase něco nechytne. Já musím jít vyndat maso z mrazaku. A chtěla jsem vysávat ale konečně mi ti naši pesani usnuli po tom co tady dělali bordel tak pujdu umýt nadobí abych je nevzbudila :lol: A měla chvilku klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.3.13 14:22

@Tůmička jojo, to je mi jasný. Škoda, že nemáš kámošky, ale je jasný, že jsou holky někde jinde…No vydržet to, pak sama nebudeš už nikdy :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.3.13 14:27

Holky tak jsem se rozhodla, že toho miho chlapa dotáhnu k fotografce a necháme se zvěčnit. ještě když jsme 2v1.jsem zvědava jestli ho tam dotáhnu. :lol: pak tu nejhezčí nechám udělat na obraz a pověsíme si ji do ložnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.3.13 14:27

Tak jsem zpět :-) Venku sněží jako blázen a drží se to, jela jsem do takový zapadlý prdele kde prodávaj ty brikety, jela jsem lesem a prakticky na Vysočině, jako nečekala jsem, že budu i hrabat a že to bude tolik klouzat. Jela jsem pěkně pomaličku. No a tam to bylo dobrý :-) Přišla jsem do tý haly, řekla jsem kolik toho potřebuju a že jsem těhotná a chlapi se mohli přerazit, jak mi dodávku nakládali :mrgreen: :mrgreen: gentlemani ještě nevymřeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.3.13 14:28

@Mimise To jsou hrozně krásný fotky, když se fotí těhotná mamina s manželem :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí