Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
18.3.13 12:39

@LadyAndy on to má Tom zadarmo to noční tady u nás.. jako já mu neberu, jet občas si zajezdit - hlavně se to musel naučit, takže budu ráda, když ho to příští rok nebudu muset učit já, ale jak říkáš.. přece jsme jednou pár, to dítě máme oba, to že ho musím nosit já přeci není handicap a on by si to měl uvědomit. Přitom v tu sobotu to bylo super ten výlet. Já jsem chtěla ještě než jsem měla břicho, ale to jsem si něco vyslechla, že je to nebezpečný a tak, tak jsem ustoupila a on teď začne jezdit sám. Mě to prostě nepřijde fér, nechávat mě tu samotnou tři čtyři dny v týdnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.3.13 12:40

A ten výlet na ten klínovec mě fakt štve. Pořádně nemáme peníze, tohle si bude muset zaplatit, prootže to zadarmo mít nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.3.13 12:40

@Mimise Snad tě to nechytne no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
18.3.13 12:42

Mě za čtvrt roku 27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.3.13 12:42

@Tůmička aha, tak to jsem nepochopila, já myslela, že nikam nemůžeš nebo nechceš. Tak to je škoda, to chápu, že ti to vadí :? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.3.13 12:43

@Talunka tomu říkám přístup, hlavně neztrácet hlavu, jsem si jistá, že občasným přikrmením Nutrilonem se nemůže nic pokazit a zas to bude dobré :) ještě co p rý pomáhá na hojnost mlíka je melta, tak pokud ti chutná, tak by se taky dala zkusit :) a je moc hezký, že jste si spolu takhle promluvili, za chvíli si zvyknete žít ve třech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.3.13 12:46

@Berousik Tak jako na výstup Mont Everest se necítím, mám mít klidovější režim a vycházky jen do sedmi, ale na procházky a výlety můžu a chci. Nebaví mě sedět doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.3.13 12:48

Holky kolik muže mít obvod hlavičky miminko? Jedna pani mi nabízi že mi ukáčkuje nádherné čepičky tak bych chtěla i nějakou malinkatou aby ji měla Nelinka i když bude prcek.ale nevím kolik tak muže mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.3.13 12:51

@Tůmička tak to chápu, mě by bylo sakra smutno, kdybych tady měla být tolik dní sama..už takhle jsem občas naměkko, když přijede z práce ve 4, a pak jde na počítač a hraje Sherlocka Holmese… nevadí mi ža hraje, ale co mi to dá vždy práce ho ukecat ať jde za mnou na gauč, dívat se na telku a pohladit mě, naštěstí to není na úplném denním pořádku, ale i těch pár dní stačí. Sport žádnej nedělá, on je compař. Jedinej sport co ho fakt bere jsou F1, už jim začala sezóna…úžasné v neděli ráno poslouchat řev 20 000 otáček :mrgreen:

jinak mě je 25, v květnu 26 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.3.13 12:52

@Mimise myslím, že je to kolem 32 cm, snad nekecám, mrknu se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.3.13 12:53

@Mimise tak je uváděno něco mezi 34-37 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.3.13 12:56

Ženy jdu si pustit Gothiku a přeluxnout, kocour začal linout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.3.13 13:00

Já nevím…já to tak nemám. I když jsme manželé a i když čekám mimčo, tak stejně beru, že občas si každej jde po svým. A jsem tomu ráda. Nemůžu mu říkat, co má dělat, kdy si má se mnou povídat a kdy se mnou má být. A jsem moc ráda, že ani on to nedělá. Teď si pojede na ty kola a já si tady budu hospodařit, nevadí mi být sama, ráda si čtu nebo někam vyrazím sama nebo s kámoškou, kámošem, s rodičema…Když má chuť, jde na pivko, tak jednou týdně se zdekuje s mým tátou na tři, řešej tam hrooozně zajímavý věci :lol: a já se zase sem tam seberu a jedu s holkama na kafe…prostě na pohodu. Minulý týden byla ve městě hrozně zajímavá přednáška a protože to téma ho nezajímá, nenutila jsem ho tam jít, co s otráveným chlapem žejo :mrgreen: šla jsem s kamarádem, přednáška trvala 3 hodiny, pak jsme šli na čaj a když mě dovezl domů, byla půlnoc, muž spal a ráno se ptal jak bylo, byl rád že jsem si užila (a že nemusel on :mrgreen: ) a další den jsme byli spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
18.3.13 13:01

@Šalvějka ti tři naši pelichaj jak o život. Koupila jsem furminátor a hele doporučuju, je to fakt dobrý, vyčešeš nesrovnatelně víc jak s hřebenem :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.3.13 13:12

@Berousik mě taky nevadí, když si jde zasportovat nebo tak, ale prostě někdy je toho moc a pak když přijde domu a dřepne k počítači a nemluví se mnou, tak mi to taky vadí. Prostě si chci po celém dnu mlčení s někým popovídat. A on mi odpovídá napůl od monitoru. Jak říkám, já kámošky nemám, protože je těhule nezajímají.. mám kolem sebe holky 22, 23 let a ty jsou prostě někde jinde.. občas jedu za babičkou, za mamkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí