Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem dnes vyhlásila den kdo si co uloví to si má. Takže nevařím. dala jsem se jarního úklidu a můj už konečně taky něco dělá
Takže bude asi pracovní víkend.
a s tím kolik utratíme…s tím že kupujeme psíkům dost drahé granule tak poměrně za jídlo dost.3× za měsíc jedeme na velký nákup kde nechám v obchodě kolem 1000 a pak chodím jen do obchodu pro pečivo. A drogerii nekupuju vubec mám to od tchyně z práce zadarmo.
Nazdárek ženy
Tak nechci provokovat, ale spala jsem klasicky od 21 hodin do 7 ráno, v kuse a bez čurání
![]()
K obědu jsem dělala bramborový salát a Míla upatlal sekanou, poslouchali jsme u toho Cimrmany a báječně si to vaření užili, mám ráda tyhle společný chvíle. Teď tu jsou truhlíci, dělají nám šatnu a schody, tak se přijeli podívat bo jim ještě něco nesedí tak přeměřujou…schovala jsem se před nima do jídelny
Ta šatna bude boží, už se hrozně těším. Máme totiž dost velikou ložnici, tak jsme ji v půlce přepažili sádrokartonem a vznikla samostatná místnost pouze jako šatna. Budeme tam mít všude možně regály a tyče a světla a židle…jak v émerickým filmu
Vymyslela jsem fialovo-pistáciovou barvu polic, různě na střídačku ![]()
Jináč kolik utratíme nevím, nepočítám to.
Tak ženy jsem se překonala a nakonec jsme dosali chuť na ty langoše a oblizovali jsme se až na na zádech
Oba dva jsem byli zapatlani od kečupu, ale spokojení
Ted můj se muj drahy zavřel ve sklepě a dělá tam přebalovák pro naši malou. Jinak mi volala tchýně že zitra přijede tak jsem na ni zvědava ![]()
@Tůmička našla jsem skoro podobný akorát jsem je nechala vykynout. Teď jsem dokoukala dům u jezera ja to nikdy neviděla a musím říct, že jsem bulela jak želva
ach ty hormony.
Tak ten můj opět nezklamal
Už jsem se těšila, že jde po schodech a nese ten přebalovák. Tak ho nemá hotovej za celej den co to měl dělat. Tak jsem řekla, že by jsme mohli přestěhovat postel protože ji máme pod oknem a zabira zbytěčně místa. Samozřejmě to dělat nebude. Takže to asi přestěhuju sama. Teď sedím a brečím protože jsme se zase chytli.Asi jsou to ty hormony, ale prostě už mě tohle nebaví. Nejraději bych se sbalila a jela k mé mamce vyplakat se.
@Mimise my je chtěli hned, takže kynutí je na dlouho
tak jsem našla tento recept. A fakt to není poznat. Nebůůůůůl
vždyť se klidně sbal a jeď ![]()
My jsme dneska byli na výletě. Jeli jsme na Komárku (taková vyhlídka s restaurací a s vlekama). Tom si vzal snowboard, tak chvíli jezdil, měli jsme sebou pesana, tak se pořádně vylítal. No krásný. Nádherný počasí, sluníčko, teplíčko. I když ve stínu teda byla pěkná kosa. A objednali jsme si pizzu, tak jsme se napucli
zase.. pěkně prasíme poslední dobou. Ale co.
@Tůmička Nebul…ono se to řekne. Pro jinyho by se rozkrájel a hnedka všechno a když po něm chci aby něco dělal doma tak je mu to za těžko a nebo to rozděla a pak nedoděla a ja si připadám jak krava
@Mimise Však já vím
taky mám takový stavy. Rozumím ti. To nemám ráda, rozdělanou práci. To pak radši jdu, a udělám to sama. Jen jsem pak nasraná. Zase bude dobře
@Tůmička No já bych si to udělala sama jenže tohle je cyloženě chlapská práce a tak zručná zrovna nejsem
No budeme mít zase tichou domácnost a snad ho trkne že něco dělá špatně. Já se pro dnešek loučím du se naložit do vany a udělám si sama hezkej večer.
Dobré ranko ženy. Tak u nás je stále dusná nálada k tomu všemu jsem měla ráno rozcvičku. Naše mala jak hára tak lita s kalhotkama a asi si myslela že má plínku a vy…se do nich
Takže paráda po ránu. Ještě ji udržet ve vaně to byl zážitek.
A noc byla hrozná vubec jsme se nevyspala navíc mi je pořád nějak špatně od žaludku tak uvidime co se z toho vyklube.
@Mimise cauky,tak u nas asi taky bude dusno, vcera vecer sme se porafali a on mne tak moc „hezky“ pojmenoval, ze teda nemam absolutne naladu se s nim dnes bavit..
a to sem se probudila jeste se zalehlyma usima a vubec nevim co s tim mam delat, nic neslysim..dnes si chci poklidit a rano nastup.
Jee smudlina, to sem zrovna nekde cetla, ze se to nekomu stalo s fenkou
to si mela asi rychly probuzeni, vid?.))
@Lindii No já čekám co bude až se vzbudí, ale pochybuju, že by jsme se bavili taky na to nemám naladu. a to planuju mu něco říct. Dala jsme na tebe a neřekla mu skoro nic ale dneska už to asi nevydržím. Tak si zkus zacpat nos a jakoby vydechnout. třeba by to pomohlo.
No vidíš už to budeš mít zítra za sebou a už budeš mít malou u sebe.
No to byl budíček jako blázen. Nechápu proč to udělala
Lítá s tím už týden a ted si do toho kákne
Ale ted chodí a ma hlavu sklopenou a pořád mi nosi hračky aby se omluvila ![]()
@Mimise je roztomili, jak si to ty zvirata uvedomujou
treba te zkousela, ze kdyz si kakne, ze ji to sundas:))) no nevim, zda ma vyznam neco rikat, kdyz neco rikam, on mlci ignorant, pak se zacne bavit, jakoby nic a mne to zas neda a stouram do toho, to oni nemaj radi, ale stve mne to, jelikoz dnes budu fakt jako na trni a jen sem mu rekla, ze mne mrzi, ze za celou dobu, si semnou treba ani nepromluvil o tom, zda bych chtela, aby tam byl semnou apod..vim jen, ze ani nechtel byt u porodu(ja taky necchi asi aby tam byl) ale slo mi o princip, kdyby aspon rekl, jestli mne to nemrzi, nebo nevadi, nebo kdyby rekl, budu na tebe celou dobu myslet, si statecna, zvladnes to..nic proste..jen mi na to rekne, ze si myslel, ze uz je to uzavrena kapitola, ze sme se takhle domluvili..no comment. On taky spi, ale ja uz nemam chut resit nic, aby mi zas rekl neco, co mne zas rozhodi, tak na to nemam momentalne stav ani naladu..tak uvidis, treba bude jak milius az se ti probudi..ja vim, ze oni nemaj radi, kdyz porad neco resime, ale bez ty komunikace to lze vse tezko chapat.
@Lindii No přesně. Když jsem něco řekla tak mlčel a čuměl a když jsem mu řekla no co čučíš tak začal vod čeho má asi oči atd.Tak jsem mlčela a to najednou chodil že mě to teda přestěhuje atd. A to mě vytočilo ještě víc protože nejdřív hrozná scena a najednou by to šlo. No pochybuju. Vztane když s nim nebudu mluvit tak se sbali a pojede k tatinkovi na celej den.
Ten porod ja taky nechci aby tam byl, ale někdy by od nich nebylo špatny kdyby řekli něco hezkyho a povzbudivyho.Oni rodit nemusi tak to tak asi neberou.Ale obdivuju tě že na to budeš sama.Ja chci aby tam se mnou byl aspoň na hekárně. Pořád budu vědět, že na to nejsem sama.