Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
15.3.13 16:24

@Lindii No mě to tak vytočilo, že mi keca ještě do toho co si mám dát na hlavu. I kdybych tam nosila ho…tak ji je do toho uplny prd.Tak jsem vylitla :lol: No blábol, moje kamoška se tím řídila cely těhu :lol: Vypadala jak kdyby prolítla roštím, ale pry je to nezdrave pro mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.13 16:29

@Mimise No, hlavně je to Tvoje hlava :D Takže si ji ostříhej třeba do hola a tchyni po tom může být víš co. Ale teda :lol: :lol: pěkně Ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.13 16:31

@Mimise Stříhat? Barvení chápu, dobře…vezmu-li v potaz, že si dám na hlavu vysoce toxickou barvu, pečlivě ji vmasíruju a nechám 16 hodin působit… :lol: ale stříhání nechápu jako CO na tom může malému ublížit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
15.3.13 16:36

@Berousik No já taky nevím, ale už jsem to slyšela hodněkrát, že by se nemělo stříhat. Ale to zase vymyslela nějaka chytrá hlava a šíří se to dál. To je jak kdybych řekla, že se v těhu nesmí stříhat nehty…Schytala to pěkně :lol: Ale hučela do mě před dvěma dny ať použivám jen látkovy plinky a peru je a když jsem ji řekla že se zbláznila tak mi řekla že jsem husa.tak jsem ji to vratila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.3.13 16:40

@Mimise tak mě by musel asi přizabít, já se předevčírem sama ostříhala, už mě to štvalo, bylo to přerostlý, a dneska jsem se nabarvila :mrgreen: chjo, co já teda asi budu za matku, takhle ubližovat miminu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.13 16:41

@Mimise Fakt? No…tohle mi říct, tak s ní asi končím veškerou komunikaci…to Ti takhle nadává jako běžně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
15.3.13 16:41

@Šalvějka Styď se za sebe matko!!Takhle ubližovat svému dítěti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.3.13 16:42

@Berousik no je to tak, že vůbec nevím, kde budu rodit, mám 2 možnosti, buď Náchod (což bych chtěla děsně děsně moc) anebo Trutnov. předtím jsem měla jasno, jenřeee, vlezlo do toho malování porodnice v Náchodě, v termínu od 4.6. do 14.6., 15.6. od 6 hodin ráno už bude porodnice zase přijímat. proto se tak modlím aby to malej ty dva dny v břiše vydržel a já mohla do mého vysněného Náchoda :mrgreen: já mám termín 13.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.3.13 16:43

@Mimise no viď, mě bude nenávidět do konce života :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
15.3.13 16:44

@Berousik No jen když s ni nesouhlasím a změním ton hlasu tak pozná že necouvnu tak se naštve. To stejny když jsme ji řekla, že si chci koupit kojici podprdu a zkusit to tak začla že ona ji nenosila a že ja ji taky nosit nebudu určitě že jsou to zbytečně vyhozeny penize atd…Tak jsem ji řekla, že je to moje rozhodnuti a ona že nevím o čem mluvím, že jsme ještě mlada a blbá. Ona to řekne vždycky se smíchem aby to nevypadalo špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.13 16:45

Holky teď mi došla pozvánka na dětský tábor, co tam jezdím už fakt mraky let…letos poprvé nepojedu a je mi z toho úplně smutno, hormony se zase plašej :?
Jenže je to zrovna v termínu porodu :) S Mílou jsme se tam brali, ale rodit v lese u rybníka fakt nechci :lol: Chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.3.13 16:46

@Mimise mladá a blbá…tyhle řeči od přestárlých lidí miluju :roll: nebo: To za nás nebylo, a taky jsme to zvládly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.13 16:47

@Šalvějka Aha :) Tak to chápu. No uvidíš, prcek si řekne :) A nebo to zkus stihnout před malováním :) Trocha tělocviku, umejt okna, sexík, dvojka červenýho vína :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.13 16:50

@Mimise Teda ale to Tě lituju, protože to si užiješ až bude mimi venku…Hele úplně se mi teď za Tebe kroutí prsty u nohou, já bytostně nesnáším, když mi někdo do něčeho kecá a ještě tímto způsobem… :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.13 16:53

@Šalvějka jj, to za nás nebylo je fakt věta na medaili. Nebo na pěst. To mi řekla jedna baba tady, když jsem šla první UTZ, že za nich takový „kraviny“ nebyly a taky děti rodily…hm na to není co říct, bo má svou pravdu a nevymluvíš, akorát se rozčílíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí