Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mimise se máte
Tady fakt od rána chumelí a fučí ledový vítr
![]()
Ahoj holky, tak u nás krásně svítí sluníčko už od včéra. Sice fouká studený větřik, ale jinak je fakt krásně. Já už se konečně cítím zase jako člověk a ne jak zombie. @Mimise co budeš péct za buchtu? Já dělala včera
taky drahá pěkně. Těsto, puding a nahoru 3 zakysané smetany. Ale je to bašta. Ted jí snídám.
Ty plínky uvidíme no. Zkusíme víc druhů. Když budou stačit ty z tesca, tak budu ráda jedině.
Ahojte holky.
U nás sice svítí sluníčko, ale fouká fuj vítr.
Dneska jsme se vyspaly s Elis skoro 4 hod. v kuse v novi
Ale za to krmení a uspávání nám o to dýl trvá. No pořád máme co vychytávat
dneska nás čeká paní doktorka. určitě nám vymaže pusinu fialkou, protože se nám tam dělá takový bílý povlak z toho, jak papká mlíko-kvasinky. to budeme fialové obě jak šmoulové ![]()
@LadyAndy No vidíš, chtěl jsi ušetřit a došly ti trička do budoucna ![]()
@Berousik Letní gumy?
Tak snad to tvé autí umí dvojitého axela
ale jaro už se blíží ![]()
@Mimise Drahá buchta?8 vajec, máslo a Salko?
toto jsou vždycky ingredience, které tu buchtu zhodnotí jako zlatý náhrdelník
To tak mám recept na 3bit řezy-jsou mňamózní, ale drahé a to dost ![]()
To mám docela štístko, že u nás nikdo sladký nejí, takže nepeču. Jednou za uherský rok štrůdl
![]()
@Talunka já mám právě - 6 vajec, 3 zakysané smetany, půlka mlíka, puding a ještě pár drobností.. ale za to ta chuť potom ![]()
@Talunka Ahoj
a jak jinak zvládáš? Když malá pláče a tak, víš už co se děje, už poznáš proč zhruba pláče? Já mám strach, že budu furt vyplašená, že jí něco je, jsem v tomhle ohledu krapet hysterická ![]()
Auto dobrý…nenapadlo nás, že by ještě mohlo sněžit no…před pár lety jsem absolvovala školu smyku, tak z toho teď těžím
…no a taky jsem jela fakt pomaličku
![]()
Teď je regulerní vánice, leden hadr…
@Tůmička Ty 3bit řezy-to je taky něco podobného-Salko + 1 máslo, puding z půl litru mléka+máslo,4 vajíčka na piškot, bebe šušenky+čokoláda ![]()
@Talunka Taky dobrý
ale pak za to ty buchty stojí
já ti tak závidím, že už máš toho drobečka u sebe. Budeš mít fialový prsa ![]()
@Talunka @Tůmička nene je tam nutela,2 smetany na šlehání, pom máslo a normální máslo. Takže taky nic levnyho.Ted čekám až mi zatuhne šlehačka tak jsem na to zvědava ale nevypada špatně.
Ted jsem se zhrozila co jsme zvládla udělat v kuchyni za čurbes
No tak už se vám to prodlužuje za chvilku budete spát celou noc
Jeee ty mimča jsou vždycky tak srandovní když maji tu fialkovou pusinku ![]()
Hele kámoška má teď 7 měsíční holčičku a od narození ji krásně spinká i usíná sama. A teď - dá ji v šest spinkat, a malá spí do pěti do šesti, pak dostane UM a spí do devíti.. To je krása co? ![]()
@Tůmička ty brďo to je krása
Kamoška má teď 4 měsíční holčičku vydržela ji spát v kuse 3 hodiny a teď prý vydrží když ji nakrmí ještě v 10 tak až do 6 spinkat v kuse.
@Mimise Jako když byla menší, tak se budila na mlíko, ale pak od půl noci spala třeba 5-6 hodin ![]()