Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Berousik
krasna diskuze, to snad ani nelze uz ani logicky chapat
@Lindii jako už dlouho jsem se neřehtala nahlas a i slzy mi tekly, kočky nechápaly. Některý odpovědi byly fakt hrozně vtipný, třeba tahle: "to já bych si u toho určitě chtěla umýt i hlavu, a vyčistit zuby, se znám " miluju tenhle humor
![]()
@Berousik
jj i ja, doctu to pak, ted pujdu neco delat a mam hladik, hodila sem sprchu..a my si pravidelne poustime tohle
http://www.youtube.com/watch?…
to mne pokazdy roztlemi
![]()
@Šalvějka ČAuky.Jasnačka,mají. A ve všech velikostech
Já měla M pro představu ![]()
Ahoj děcčata, můžu mít na nochách notebook nebo ne?
pač paní domácí v Chorvatsku mi zato hubovala že jestli chci mít jednou děti tak ho tam mít nemám tak bych ho tak asi neměla mít ani teď že?
@Tůmička Ahojky.Tyyyy brďo. Ty si fakt toho gyndaře užiješ plnými doušky do konce těhotenství. Ale bu%d ráda, že tě tak hlídá. Nechce určitě nic zanedbat, tak to je od něj zodpovědné. A víš, co se říká-Musíš myslet pozitivně a všechno bude dobré. Síla vůle je mocná
Ale u porodu to neplatí, tam můžeš věřit jak chceš, ale neovlivníš to ![]()
@Zezulína Já ho nemám nikde jinde
Pak jsem ho měla zapasovaný i na bříšku, když jsem jen něco četla a nechtělo se mi pro brýle-slepíš, no ![]()
Ničemu to nevadí, že ho máš na klíně ![]()
@Lindii Čau přenašečko. Furt nic? Tebe to musí bavit ![]()
A nebo neee, já tě prokoukla.TY si jak ta z té diskuze-Práskla my voda-Chceš být zajímavá
Proto tady píšeš jak přenášíš
A chceš, abysme tě litovali!!!
![]()
@Berousik TAk to je opět výživná diskuze!
Ti admini, co to tady hlídají, budou všichni hodně dlouho žít, protože se musí u těch diskuzí neskutečně smát, když to kontrolují ![]()
Tak ta diskuze mě taky pobavila ![]()
Jinak jsem přišla z venku a je tam náááádherně
holt sluníčko je sluníčko ![]()
@Zezulína neboj a nestresuj se kvůli každý hovadině- kdyby se měl člověk řídit všema těma radama (a dost si jich protiřečí) tak by nemohl pomalu ani dejchat
![]()
@Talunka Já jsem ráda, že si mě takhle hlídá
Naopak, já si z toho hlavu nedělám. On je doktor, já vím prdlačky. Dlouho si se mnou povídal, i když jsem nebyla objednaná. Malýho celýho měřil.. občas prostě to těhotenství není ukázkové. Jako já si to jinak užívám, když ho vidím na uz, tak jsem šťastná, když kope, je to úžasný. Ono to má něco do sebe. Jen prostě já nemůžu mít nic jednoduché ![]()