Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Talunka kolik sis brala plinek do porodky?
ja jich mam asi 40ks
@Talunka ať zajde do tety tam maji v akci ja jsem ted koupila newborny hugiesky za 200 je jich tam 54 tak to budu mít do porodky.
@Lindii No děla tam tchyně tak mám všechyn akce z prvni ruky takže na ty plinky to mám snad vychytané.
A slšela jsem velkou chválu i na Tesco plínky sensitive a jsou za dobrou cenu a ještě lepší když jsou v akci, tak jsem zvědavá jestli je to pravda…
@Zezulína jestli jsou to ty zeleny plinky, tak prej jsou dobry no ![]()
Holky, teď mají v globusu za 300 Pampers sleep and play (ty oranžové), buď 100ks, nebo 84ks.. Taky dobrá cena. Já si tam pro ně pojedu v týdnu. Mě teď volala pani, jestli by mohla přijet se svojí fenkou na oplodnění
mám totiž inzerát, že nabízím pejska ke krytí
tak si náš Dolfik asi zašoustá dneska ![]()
@Zezulína jestli nechceš mít nepohyblivý spermie, tak ho na klíně neměj
Ne vážně, u ženský to neva ![]()
@Tůmička Tak bacha na to
My měli psa, byl to totální miláček…jednoho krásnýho dne jsme na procházce potkali paní s fenou, ten náš se jí moooc líbil…slovo dalo slovo a ti dva si skočili. Od tý doby bylo po miláčkovi, nemyslel na nic jinýho, utíkal a ošukával všechno co se hnulo
Jednou dokonce utekl na tři dny, už jsme ho obrečeli…pak se objevil. Špinavej, zablešenej, ale šťastně vyprázdněnej. Pak jsme zjistili, že ty tři dny strávil s dogou…náš pes byl hrubosrstý jezevčík a nic pro něj evidentně nebylo překážkou ![]()
@Berousik
ten náš je takový aktivka
hrozně rád se mazlí, ale je strašně temperamentní.. skoro nevydrží chvíli na jednom místě. Pořád by něco dělal. Tak uvidíme, co to s ním udělá
taky se bojím, že nám pak ojede i kočku ![]()
@Tůmička to se pejsek má
mě je občas líto, že ten náš kocour už nemůže, že je kastrát, je tak pěknej, to by byly koťata
ale zase by jsme s ním doma nevydrželi ![]()
Holky já právě zase šůruju, chci mít na víkend vše hotové, tak teď meju koupelnu a ještě setřu v kuchyni a šup ke sporáku, ďáblice šla na tanečák, tak mám klid ![]()