Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii To jo. Hlavně já jsem vždycky chtěla starý dům, mám ráda jejich atmosféru a prostě tak…nevím jak to vysvětlit
no a tady, v těžkých Sudetech je každý dům kapitola sama pro sebe, těch osudů a utrpení, fuj. U nás se evidentně nic extra zlého nestalo. Cítím se tu dobře a hlavně se tu cítí dobře moje kamarádka, která má jakýsi „dar-nedar“ a má určité vidiny…a jako asi jediné jí to fakt věřím…a dost ji lituju. Nicméně tady je nemá
![]()
Holky máte nádherný kuchyňky- jedna hezčí než druhá
já mám takovou tu hnusnou panelákovou- linka teda původní neni, ale retro už to je a hlavně málo místa- dva lidi už se tam nehnou- holt panelák no ![]()
@Berousik toho bych se právě bála, že tam budeou strašit duchové bo něco takovýho- starý baráky mám taky ráda, ale…
a odkud že jsi?
@LadyAndy joooo to máme tu stejnou
Kuchyň byla nová dělana na míru, ale je tam blbě řešená. Takže bych ji nejraději předělala. ženy nějak se nemužu dokopat k tomu uklidu. Už jsem sice vysala a našla jsme ještě bílou barvu takže jsem přetřela šmouhy co byli na zdi od pejsků, ale ted nám vysvitlo sluníčko a já bych nejraději vypadla někam ven.
@LadyAndy 8 km od Svitav, Pardubický Kraj
Nestraší tu. Naštěstí ![]()
@Berousik tak to je dobra zprava, mne to napadlo hned, jak si to napsala ![]()
@Mimise uklízení Ti neuteče…prď na to
Hele já jsem si taky ráno pustila PC s tím, že budu chvíli pracovat a neudělala jsem ani ň ![]()
@LadyAndy a neplanujete malou predelavku? Jee ja nastesti v panelaku nikdy nebydlela, diky bohu
@Berousik No já jsme udělala to same v bledě modrém. No to že mi to neuteče už si říkám druhej den
Takže dneska už asi musím ![]()
@Lindii My právě tu bydlíme jen dočasně- je to byt mých rodičů- chceme si postavit baráček ve vesnici tady 4km- je tam nádherně, tak jsme do toho bytu tady nechtěli investovat, leda že by to nevyšlo s tim barákem tak by se to tady muselo dát do kupy no, zatim vyřizujeme stavební povolení a kvůli tý mý mateřský nějak zvlášť nespěcháme… ![]()
@Berousik My jsme taky v sudetech- ale na druhou stranu od Liberce- německýho je tu víc než českýho ![]()
@Mimise dyť úklid neuteče- já jdu taky s pejskama ven, ale na dlouho to nevidim, páč za oknem je nádherně, ale na teploměru pod nulou… ![]()
holky teď jsem se málem počůrala smíchy, přečtěte si tuto diskusi, hlavně tedy dotaz a hned první odpověď ![]()
https://www.emimino.cz/…mele-143429/
@LadyAndy Tady taky bylo Německýho víc. Naše vesnice je klasická, 9 km dlouhá, jen podél silnice. Teď kolem 1000 obyvatel. A je tu totální hovno, že to tak musím napsat. Když sem přišli Němci před pár staletími, tak se do toho pustili a vytvořili parádní vesnici. Bylo tu 16 mlýnů, vlastní záložna, lihovar, dokonce textilka, na okolních lánech se bělilo prádlo. Soběstačná a prosperující vesnice. Pak Němce odsunuli, převzali to komouši a dopadlo to jak to dopadlo. Nefungující prodělečné družtvo, všechno ostatní zpustošeno, zničeno… ![]()
Ahoj holky, tak jsem zpátky od gyndaře. Hle.. jsem z toho všelijaká. Malý má teda odhad 900g, odpovídá týdnu ve kterém jsem, čili 27. a je hlavičkou dolů, ale prý se ještě může převalit. Ale spíš už tak zůstane. Hrdlo zavřené, čípek daleko, ale měkčí. Je prý divné, že ani po měsíci užívání toho magnéska mě to pořád tolik zlobí. Mám hodně odpočívat, ležet.. prý to občas hubeňouři mívají, že nemají tuky, co by jim to zeslabovaly ty kontrakce. I sám říkal, že mám dělohu trošku tvrdší, než je obvyklé. Bude si mě teď zvát každé dva týdny a uvidíme jak to bude postupovat. Podle poslední kontroly jsem měla CS 1 a teď mám CS 2. Pokud by se to zhoršilo, tak mě budou vyšetřovat na bacili a infekce a tak. Tak snad to nic nebude. Jsem z toho taková zmatená no. A teď si vařím polívku.. mám hlada..
@LadyAndy jee to budete mit krasny, taky bych chtela domek, ale asi to neklapne, kazdopadne sem stastna, ze mame strechu nad hlavou..to vas ceka jeste spoutu prace, ale pak ten vysledek ![]()