Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Talunka no desne mne to ba ty blaho
ji dam pres prdel, hned jak vyleze, aby si to pamatovala, jak mne tejraaaa!! ![]()
@Zezulína ty jo neblazni, jedinny co se ti muze stat, kdyz budes mit notas na kline, tak te spali zespoda vetrak
ja tam jednu donu mela flek, jak se pc zahriva
@Lindii jako tak to nehrotím, já měla notebook na nohách i po radách strších, ale jen tak mě to napadlo se vís zeptat…
@Zezulína
jasnacka, muj problem je, ze bych potrebovala uz delsi ruce, jelikoz na nejs otva dosahnu, kdyz ho mam na kline pres ten bruch
![]()
@LadyAndy CO?!JAké slunko? Pošli ho sem, máme dopékat malou-slabá žloutenka novorozenecká. Tady je hnusně a konečně přestalo sněžit. A to jsme v té nejnižší níženě ![]()
@Tůmička Kdyby všechno šlo jednoduše tak by tě nic nebavilo
To chce být v neustálém pozoru, aby člověk věděl, že žije ![]()
Jééé, já dneska filozofuju, co?
To bude těma kloboučkama na bradavky-jedna báseň kojit, když to nebolí a konečně se to začíná hojit ![]()
@Lindii Musíš jí vyhrožovat-když z tama nevylezeš dobrovolně, tak tě z té jeskyně vytáhnou násilím, a to se ti fakt líbit nebude, a mamce taky zrovna ne
Nebo jí slibuj, že to tady na světě není až tak špatné, že naší Elišce to vyhovuje. Zatím totiž mají v popisu práce jen kakat, čůrat, papat, koukat a plakat
A že to žádná dřina nejni ![]()
Tak ženy jsem se zbláznila…vylezlo slunko tak jsem se oblékla a šla si dát kafíčko za barák na lavičku
A sice byla zima, ale byla to paráda. Volal mi muž z práce co dělám tak jsem mu řekla, že ted sedím venku, ale že jsme umyvala země a uklízela. a on mi položi stupidni otázku a proč ukliziš? kdyby jste viděli ten binec co tady byl! Ale on se zeptá proč uklizim. Kdyby nebylo uklizeno tak mi řekne že není uklizeno a je tady bordel. A aby toho nebylo málo tak mi vola tchyně, že se večer staví na kafe, že mi doveze jeden pos…dudlík co koupila malé.
@Talunka Ahoj mamino jak se máte s malou? Já se chtěla zeptat kolik tě stala kojíci podprda? Já ted přemýšlím, že bych si je koupila ale přez internet ale bojím se že netrefím velikost.
@Mimise Čauky.jo,jde to-když pominu rozkousané bradavky a kruhy pod očima, tak je to nádhera
![]()
Já si koupila podprdu od tady místní paní, co má rákosnické zboží. A je dobrá. Pěkně sedí, je to 100% bavlna a mám 3-bílou, tělovou a černou. Jedna stála 69,–
Ob den to peru, páč furt něco patlu a mlíko teče.
NA některých stránkách měli i výpočet velikosti koj. podprdy.Ale já si koupila velikost, kterou jsem nosívala-75B. Ony ty koj. podprdy jsou stejně i v té tvé velikosti o něco větší, si myslím teda. Zkusila jsem si z prdele moji podprdu, co jsem nosila před těhu a kojením. No, nelze. Normálně mi to přetékalo-paráda. Můj chlap se jen tetelil ![]()
@Talunka
jen 69 no tak to je krásná cena
No mě už ted jsou všechny moje podprdy malé tak asi ještě počkám o kolik mě ty prsa vyrostou.
Já ti tak závidím i přez ty rozkousany bradavky atd, že už máš malou u sebe. a mužeš se na ni divat a pohladit.
@Talunka ja uz na ni hazim bobek, kdyz nebude chtit, tak proste nevyleze vubec a muzes se stavet na hlavu, kaslu na to uz to nejak doklepu. Jinak sem rikala, ze tvoje mala je celej tvuj chlap, vidim ho v ni ![]()
Uff tak sem se napucla a nalozila sem jeste hermelin..poklidim kuchynku a budu odpocivat ![]()
Dneska jsem poslala manžela pro plínečky-1,newborny. Však tyto plínky nemají nikde v akci a stojí fajné love. Prý mají plno plínek v akčních nabídkách, ale až od 2 a víš. Oni na těch nejmenších prostě musí vydělat, páč ty plínky používáte tak max 3 týdny až měsíc. Pak vcelku mimčo přibírá a přejde se na větší. Ale ty nejmenší prostě musíte koupit za ty peníze. V porodnici jsem měla ty bílé Pampersky-Premuim care. Drahé a ještě mi smrděly umělou hmotou. Něčím to je napuštěné, ale vůbec to nevoní jak miminko, spíš jak vydezinfikované umavadlo
A které se mi docela líbí a jsou za fajný peníz(nebo teda vyjdou líp než Pampersky a Hugiesky),tak Bella Happy. Měla jsem vzorek v porodnici a jsou fajn-měkké a nesmrdí ![]()
@Talunka ať zajde do tety tam maji v akci ja jsem ted koupila newborny hugiesky za 200 je jich tam 54 tak to budu mít do porodky.