Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
14.3.13 12:57

@Talunka no desne mne to ba ty blaho :roll: :zed: :zed: :zed: ji dam pres prdel, hned jak vyleze, aby si to pamatovala, jak mne tejraaaa!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
14.3.13 12:58

@Zezulína ty jo neblazni, jedinny co se ti muze stat, kdyz budes mit notas na kline, tak te spali zespoda vetrak :lol: :lol: ja tam jednu donu mela flek, jak se pc zahriva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
14.3.13 12:59

@Lindii jako tak to nehrotím, já měla notebook na nohách i po radách strších, ale jen tak mě to napadlo se vís zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
14.3.13 13:00

@Zezulína ;) jasnacka, muj problem je, ze bych potrebovala uz delsi ruce, jelikoz na nejs otva dosahnu, kdyz ho mam na kline pres ten bruch :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
14.3.13 13:08

@LadyAndy CO?!JAké slunko? Pošli ho sem, máme dopékat malou-slabá žloutenka novorozenecká. Tady je hnusně a konečně přestalo sněžit. A to jsme v té nejnižší níženě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
14.3.13 13:10

@Tůmička Kdyby všechno šlo jednoduše tak by tě nic nebavilo ;) To chce být v neustálém pozoru, aby člověk věděl, že žije :lol:
Jééé, já dneska filozofuju, co? :lol: To bude těma kloboučkama na bradavky-jedna báseň kojit, když to nebolí a konečně se to začíná hojit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
14.3.13 13:14

@Lindii Musíš jí vyhrožovat-když z tama nevylezeš dobrovolně, tak tě z té jeskyně vytáhnou násilím, a to se ti fakt líbit nebude, a mamce taky zrovna ne :lol: Nebo jí slibuj, že to tady na světě není až tak špatné, že naší Elišce to vyhovuje. Zatím totiž mají v popisu práce jen kakat, čůrat, papat, koukat a plakat :* A že to žádná dřina nejni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
14.3.13 13:16

Tak ženy jsem se zbláznila…vylezlo slunko tak jsem se oblékla a šla si dát kafíčko za barák na lavičku :lol: A sice byla zima, ale byla to paráda. Volal mi muž z práce co dělám tak jsem mu řekla, že ted sedím venku, ale že jsme umyvala země a uklízela. a on mi položi stupidni otázku a proč ukliziš? kdyby jste viděli ten binec co tady byl! Ale on se zeptá proč uklizim. Kdyby nebylo uklizeno tak mi řekne že není uklizeno a je tady bordel. A aby toho nebylo málo tak mi vola tchyně, že se večer staví na kafe, že mi doveze jeden pos…dudlík co koupila malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
14.3.13 13:17

@Talunka Ahoj mamino jak se máte s malou? Já se chtěla zeptat kolik tě stala kojíci podprda? Já ted přemýšlím, že bych si je koupila ale přez internet ale bojím se že netrefím velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
14.3.13 13:24

@Mimise Čauky.jo,jde to-když pominu rozkousané bradavky a kruhy pod očima, tak je to nádhera :* :lol:
Já si koupila podprdu od tady místní paní, co má rákosnické zboží. A je dobrá. Pěkně sedí, je to 100% bavlna a mám 3-bílou, tělovou a černou. Jedna stála 69,– :) Ob den to peru, páč furt něco patlu a mlíko teče.
NA některých stránkách měli i výpočet velikosti koj. podprdy.Ale já si koupila velikost, kterou jsem nosívala-75B. Ony ty koj. podprdy jsou stejně i v té tvé velikosti o něco větší, si myslím teda. Zkusila jsem si z prdele moji podprdu, co jsem nosila před těhu a kojením. No, nelze. Normálně mi to přetékalo-paráda. Můj chlap se jen tetelil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
14.3.13 13:30

@Talunka :lol: jen 69 no tak to je krásná cena :lol: No mě už ted jsou všechny moje podprdy malé tak asi ještě počkám o kolik mě ty prsa vyrostou.
Já ti tak závidím i přez ty rozkousany bradavky atd, že už máš malou u sebe. a mužeš se na ni divat a pohladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
14.3.13 13:32

@Talunka ja uz na ni hazim bobek, kdyz nebude chtit, tak proste nevyleze vubec a muzes se stavet na hlavu, kaslu na to uz to nejak doklepu. Jinak sem rikala, ze tvoje mala je celej tvuj chlap, vidim ho v ni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
14.3.13 13:33

Uff tak sem se napucla a nalozila sem jeste hermelin..poklidim kuchynku a budu odpocivat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
14.3.13 13:34

Dneska jsem poslala manžela pro plínečky-1,newborny. Však tyto plínky nemají nikde v akci a stojí fajné love. Prý mají plno plínek v akčních nabídkách, ale až od 2 a víš. Oni na těch nejmenších prostě musí vydělat, páč ty plínky používáte tak max 3 týdny až měsíc. Pak vcelku mimčo přibírá a přejde se na větší. Ale ty nejmenší prostě musíte koupit za ty peníze. V porodnici jsem měla ty bílé Pampersky-Premuim care. Drahé a ještě mi smrděly umělou hmotou. Něčím to je napuštěné, ale vůbec to nevoní jak miminko, spíš jak vydezinfikované umavadlo :) A které se mi docela líbí a jsou za fajný peníz(nebo teda vyjdou líp než Pampersky a Hugiesky),tak Bella Happy. Měla jsem vzorek v porodnici a jsou fajn-měkké a nesmrdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
14.3.13 13:42

@Talunka ať zajde do tety tam maji v akci ja jsem ted koupila newborny hugiesky za 200 je jich tam 54 tak to budu mít do porodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí