Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tůmička bože kéž by nás takové štěstí potkalo taky
mě dneska mala dava jasně najevo, že tam asi cviči jogu to jsou polohy
Jednou mi vyjede noha na pravém boku za 2 minuty na levém. Pak mě nakopne do močáku dáva mi to pěkně sežrat ![]()
a dívala jsem s ena ten seznam co jsi sem dávala a už mám taky všechno až na tu lékárnu (líh atd)
@Berousik píše:
@Talunka Ahoja jak jinak zvládáš? Když malá pláče a tak, víš už co se děje, už poznáš proč zhruba pláče? Já mám strach, že budu furt vyplašená, že jí něco je, jsem v tomhle ohledu krapet hysterická
Auto dobrý…nenapadlo nás, že by ještě mohlo sněžit no…před pár lety jsem absolvovala školu smyku, tak z toho teď těžím…no a taky jsem jela fakt pomaličku
![]()
Teď je regulerní vánice, leden hadr…
@Talunka to zvedni mě z postylky mi připomína mamčinu kamarádku má doma 3 měsíční holčičku. A říka ja když ji nechám v košíku a zjistí že jsem tam taky tak začne békat abych s eji věnovala a když ji pochovám tak je najednou klid
Tak jsem se smála jak jsou ty děti chytrý ![]()
@Talunka
to je hezký, jak to máš zmáklý
Není nad spokojený a nakrmený miminko
![]()
@Talunka Aaaa, koukám, že mateřský plurál tě taky dostihl
ono to láká že
a jak uspáváš? Na ruce? Nebo v postýlce? To já závidím té kámošce. Ta malou položí do postýlky a ona usne sama. Když ji teda zrovna něco nezlobí nebo tak. že by lindi už fakt rodila?? No už.. už je na čase ![]()
Hele holky a do jaké vel. máte oblečky? Já mám poslední komplet 68 - do té doby nebudu muset kupovat nic. Ještě něco ze 74 mám a pár kousíčků 80.
@Tůmička já toho ještě moc nemám a to co mám, tak jaksi neznám velikosti, bo jsem aktivně ustřihala visačky, zdály se mi velké, aby ji neškrabaly na krku…ale na nich byla velikost. No, stane se
tak neřeším, až malá přijde, tak se uvidí co jí bude. Tím komplet myslíš přesně co?
Hojda som zde od dr. Dnes jen monitor a kontrola moci…nic se nedeje
ta to vazne vypada az na ten pondelek, ale porad mame vikend pred sebou a v po nastup v 7hod rano, ufff..dnes sem si tam povidala se sestrickama, bavily sme se o kosmetice, o detech vseobecne a daly mi za pravdu, ze se nemam nechat zlakat a zvrtat internetem, ze si stejne musim sama na svem mimi odzkouset, co mu bude vyhovovat, je to individualni a maji pravdu, ani mne to uz nebavi nekde cist a cim vic to clovek hrozi a zkouma, tim bliz je k nejakymu problemu ![]()
Jinak tady taky od rana chumeli!!!Mne uz vomejou, ja uz chci jaro a slunicko proboha, tohle uz je do nebe volajici ![]()
@Talunka dej vedet, jak jste holky dopadly
sem rada, ze se vam dari a ze to zvladas ![]()
@Lindii áááách jo, nerodíš
Hele ráno jsem si v klidu pustila ty kozy a fakt prdel, ještě jsem tam našla jedny a dost se pobavila
![]()
Těším se na Mílu, dneska snad dojde domů nějak normálně a budeme mít na sebe čas, pustím mu kozy a hlavně mu dám přečíst tu diskuzi o utírání po malé
![]()
@Berousik
jj kozy nemaj chybu a ta diskuze taky ne…aaano sem tu, preci vas v tom tady nenecham
se picnu uz
spani zas na pikaču, ale uz to nejak doklepu no, uz to mam fakt za par..