Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
15.3.13 11:43

@Berousik že by už? večer tady taky nebyla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.13 11:45

@Talunka no je to přinejmenším nezvyklé, že tu není… :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
15.3.13 11:45

@Tůmička bože kéž by nás takové štěstí potkalo taky :lol: mě dneska mala dava jasně najevo, že tam asi cviči jogu to jsou polohy :lol: Jednou mi vyjede noha na pravém boku za 2 minuty na levém. Pak mě nakopne do močáku dáva mi to pěkně sežrat :lol:
a dívala jsem s ena ten seznam co jsi sem dávala a už mám taky všechno až na tu lékárnu (líh atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
15.3.13 11:46
Tak pláč je momentálně jasný-mám hlad nebo mám v plínce :lol: jo a nebo, chci chovat-vyndej me z postýlky, pak usnu :lol: jinak furt objevuju…teď nás zlobí uspávání. papáme a uspáváme hodinu a půl, pak teda spíme tak 3-3,5 hodiny.ale začíná to být náročné :andel:
@Berousik píše:
@Talunka Ahoj :-) a jak jinak zvládáš? Když malá pláče a tak, víš už co se děje, už poznáš proč zhruba pláče? Já mám strach, že budu furt vyplašená, že jí něco je, jsem v tomhle ohledu krapet hysterická :mrgreen:
Auto dobrý…nenapadlo nás, že by ještě mohlo sněžit no…před pár lety jsem absolvovala školu smyku, tak z toho teď těžím :mrgreen:…no a taky jsem jela fakt pomaličku :mrgreen: :mrgreen:
Teď je regulerní vánice, leden hadr…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
15.3.13 11:49

@Talunka to zvedni mě z postylky mi připomína mamčinu kamarádku má doma 3 měsíční holčičku. A říka ja když ji nechám v košíku a zjistí že jsem tam taky tak začne békat abych s eji věnovala a když ji pochovám tak je najednou klid :lol: Tak jsem se smála jak jsou ty děti chytrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.13 11:49

@Talunka :-) to je hezký, jak to máš zmáklý :-) Není nad spokojený a nakrmený miminko :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
15.3.13 11:51

@Talunka Aaaa, koukám, že mateřský plurál tě taky dostihl :D :D ono to láká že :lol: :mrgreen: a jak uspáváš? Na ruce? Nebo v postýlce? To já závidím té kámošce. Ta malou položí do postýlky a ona usne sama. Když ji teda zrovna něco nezlobí nebo tak. že by lindi už fakt rodila?? No už.. už je na čase :)

Hele holky a do jaké vel. máte oblečky? Já mám poslední komplet 68 - do té doby nebudu muset kupovat nic. Ještě něco ze 74 mám a pár kousíčků 80.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.13 11:57

@Tůmička já toho ještě moc nemám a to co mám, tak jaksi neznám velikosti, bo jsem aktivně ustřihala visačky, zdály se mi velké, aby ji neškrabaly na krku…ale na nich byla velikost. No, stane se :mrgreen: tak neřeším, až malá přijde, tak se uvidí co jí bude. Tím komplet myslíš přesně co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.3.13 12:04

Hojda som zde od dr. Dnes jen monitor a kontrola moci…nic se nedeje :D ta to vazne vypada az na ten pondelek, ale porad mame vikend pred sebou a v po nastup v 7hod rano, ufff..dnes sem si tam povidala se sestrickama, bavily sme se o kosmetice, o detech vseobecne a daly mi za pravdu, ze se nemam nechat zlakat a zvrtat internetem, ze si stejne musim sama na svem mimi odzkouset, co mu bude vyhovovat, je to individualni a maji pravdu, ani mne to uz nebavi nekde cist a cim vic to clovek hrozi a zkouma, tim bliz je k nejakymu problemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.3.13 12:04

@Berousik to je borec :lol: :lol: hazarduje ti se zivotem na letnakach :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.3.13 12:05

Jinak tady taky od rana chumeli!!!Mne uz vomejou, ja uz chci jaro a slunicko proboha, tohle uz je do nebe volajici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.3.13 12:05

@Talunka dej vedet, jak jste holky dopadly ;) sem rada, ze se vam dari a ze to zvladas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.3.13 12:06

@Tůmička ja mam oblecky asi az do roka a pul ditete :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.13 12:08

@Lindii áááách jo, nerodíš :lol: Hele ráno jsem si v klidu pustila ty kozy a fakt prdel, ještě jsem tam našla jedny a dost se pobavila :mrgreen: :mrgreen:
Těším se na Mílu, dneska snad dojde domů nějak normálně a budeme mít na sebe čas, pustím mu kozy a hlavně mu dám přečíst tu diskuzi o utírání po malé :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.3.13 12:10

@Berousik :lol: :lol: :lol: :lol: jj kozy nemaj chybu a ta diskuze taky ne…aaano sem tu, preci vas v tom tady nenecham :lol: :lol: :lol: se picnu uz :lol: spani zas na pikaču, ale uz to nejak doklepu no, uz to mam fakt za par..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí