Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii píše:
@Berousik to je borec![]()
hazarduje ti se zivotem na letnakach
![]()
žejo
no ale fakt je, že jsem si toho jednak měla všimnout já, nebo spíš mi to mělo dojít… a jednak on ani neví, že jsem dnes někde byla ![]()
@Berousik no komplet jako že nebudu muset nic kupovat. být teboutak cedulky nestriham, budou se ti hodit. @Lindii tak to jsi dobrá. To já bych to neměla kde skladovat. Máme málo ulozneho prostoru. Jé, tak já myslela, že už funis a ono pořad nic.
dnes ve 14 hodin budou u obecního úřadu prodávat kuřice na počátku snůšky, brambory a jablka, kdyby to někoho zajímalo
miluju vesnickej rozhlas. Nejdřív pustili když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap a pak samotné hlášení ![]()
@Tůmička no už nebudu, byl to začátečnickej omyl
Ale zase si říkám, že až malá bude, tak budu mít míry v oku a uvidím, co jí bude a kdy…snad ![]()
@Berousik no mne by to teda nenapadlo vubec, se podivat, v cem to je obuty, kdyz by mi to dal muj chlap
on je na tohle zas dost vsimavej..rozhlas je vybornej, my ho tu na konci vesnice pro jistotu vubec neslysime
![]()
@Tůmička no ja netvrdila, ze my ano
ale nejak se to naskladalo no, museli sme se uskromnit, t yvetsi veci sem ale podedila po svagrovce, jinak bych to nemela…to budu resit, az to bude aktualni ![]()
@Lindii to jsi ale ochuzená o spoustu vtipných informací
![]()
No právě, jak jsi napsala, nenapadlo by Tě to kontrolovat po Tvém chlapovi.
Ale po mém určitě jo
Poté co jsem v minulém autě dost odvážně jezdila s brzdovou kapalinou prakticky na nule, jsem se naučila si tohle kontrolovat sama, olej, technickou atd. Míla se všechno učí. Je šikovnej, ale musí se všechno naučit, celý život kluk z paneláku a jak jsem tady už psala, táta nefungoval, takže ho neměl kdo učit tyhlety chlapský věci. No a taky je krapet nedůslednej. Takže to u nás třeba někdy vypadá tak, že on vaří a já spravuju vysavač ![]()
@Berousik hlavne ze si rozumite a o tom to je
ochuzena jsem, ale nejak mne to netrapi, co potrebuju se stejne driv nebo pozdeji dovim, aspon mistni drbny se o to postaraj zcela 100% netreba ten rozhlas mit ![]()
@Lindii to jo, rozumíme ![]()
Vesnický drbny jsou fakt super. Jsou schopný i řešit, kolik dní má která ženská venku na sušáku TO SAMÝ prádlo!!!
![]()
@Lindii před vánocema nějak blbla pračka, tak se Míla rozhodl, že ji opraví…radši jsem nezasahovala, z koupelny se ozýval nejdřív pracovní lomoz, pak hluk, pár křápnutí čímsi, sprostý slova…pak Míla vylezl, beze slova šel nahoru do patra k pc a za chvíli mi přinesl vytištěnej papír - objednávku na novou pračku. Prej: Na…jsem tam něco urval a už to nejde vůbec
A tak to je ![]()
@Berousik tak kazdej chlap to v sobe nema, ale dulezity je, ze si dokaze poradit, ikdyz ho to treba pak ve finale stoji vic, nez by muselo
budete taky roztomila rodinka ![]()
@Lindii Právě, nemá
Ale on zase umí jiný věci, pracuje a vydělává peníze hlavou no…ale je fakt, že kolem baráku a tak už spoustu věcí udělá. Můj táta mu pomáhá a Míla se od něj učí, oni si dost rozumí. A já se mu aspoň můžu smát, není urážlivej ![]()
Tyjo to je počásko, zase topím jak v lednu, jen kotel hučí ![]()
/Práskla my voda/ nemá taky chybu
to by jeden neřekl jak se tady dá pobavit ![]()
@Tůmička Ne, asi už ne…ale já to čtu pěkně od začátku a slzím smíchy. CO to proboha bylo za holku…:-))) prej práskla my voda, co mám dělat. A co jim mám v tý porodnici říct???
A odpověď kohosi: kdyby se tu všechny shodly, že máš jít s praklou vodou na bowling, tak bys šla?
no to je boží