Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Berousik já už si taky nedokážu představit být bez té naší potvory. Máme jí rok a už bych jí nadala ani za nic… sice je to sviňka, protože se né moc ráda mazlí, ale je boží
@Mimise
no tak s tím sexem to mám podobně, občas přijde chuť, ale hrozně vyjímečně, a poslední dobou se mi i stává, že je mi to nepříjemný, trochu bolestivý. taky doufám, že se to po porodu upraví zas nazpět
a na červen mám pro jistotu doma už fusak na zimu, prozíravost, jak kdybych to věděla, že ho využijeme dřív ![]()
@Tůmička týý jo, fakt 1100 kč na den? se zbláznili nee? to ti tam jídlo musej nosit na stříbrných podnosech a postel má konstrukci posázenou diamantem
no jo, tak to pak je opravdu „jenom“ 2000 kč ![]()
@Šalvějka Hele jako je to tam pěkný, ale je to šílený ta cena.. a za epidural 800,–
@Tůmička aha takže dá se říct, že tohle zdrav. zařízení patří spíš k těm nadstandardnějším? tak zas pokud je tam supr péče, tak pak proč ne
![]()
@Šalvějka tak ono všeobecně je naše porodnice jedna z těch lepších, co se týče vybavení a tak.. máme dětskou jipku, nové přístroje.. Je to krajská nemocnice. Ale stejně je to pálka. Ale jídlo je tam mizerný.
@Tůmička a která že to je porodnice? u nás si ještě dost chválí Hradec Králové, jenže tam to máme 50 km a navíc je to fakultka, milejší mi je rodinná atmosféra v menších proodnicích jako Náchod nebo Trutnov, ale je pravda, že když se něco hoodně po*ere, tak pak miminka musej do toho Hradce letecky převážet, protože tyhle malý porodnice nejsou tak vybaveny.
@Šalvějka je to porodnice Ústí nad Labem. Jako taky bych radši rodila v jiné porodnici. Chtěla jsem do těch Teplic, ale rozmyslela jsem si to. Nemám úplně ukázkové těhu, takže budu pak ráda, že budeme mít dobré vybavení „po ruce“ kdyby se něco stalo.
@Berousik Bylo to nečekané, ucpala se mu náhle břišní tepna, nic jsme netušili, po pár hodinách kapaček byl konec. Tak je na zahradě. Řikám si, že když někdo přichází, někdo odchází… jinak bych se musela zbláznit.
Už bych se pomalu měla koukat po nějakém kočárku, ale vůbec nevím jaky si vyhlídnout…asi každý má svoje pro a proti…
@Zezulína Já jsem nejdřív sledovala recenze, hodnocení, moje požadavky, cenu a zjistila jsem, že bych se z toho zbláznila. Tak jsem si vzala ten, co se nám líbil a splňoval požadavky. Jak říkáš, on každé bude mít svá pro a proti. A chceš trojkombinaci? Už jsi přemýšlela, co by jsi od něj chtěla?
@Tůmička jj chtěla bych kombinovanej, aby to byl hlubokej, sportovní a i vajíčko do auta…
viděla jsem jednou nějakou maminu s kočárkem Camarelo a vypadal dobře…taky v Polsku jsem se kdyi dívala a tam mají hlaně prostorný kočárky za dobrej peníz, ale otázka jestli vydrží…