Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
19.3.13 08:48

@Berousik Pravděpodobně budou oba dva stejnej živočišnej druh :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
19.3.13 08:52

@V142 u mě dělal screening doktor na ultrazvuku jenom pak mě poslal na odběr krve. což bylo nějak 7 tyden a pak v 14 tydnu. Takže si myslím, že jdeš na odběr krve na ty vady. A pak tě pošle ve 20 tydnu na genetickej ultrazvuk tam budou zkoumat jestli má malé všechno co by mělo mít. a pak tě čeká test na cukrovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.3.13 08:56

@Mimise Děkuju za info.. Tak to ani nevim, jestli mi něco takového dělal. Ultrazvuk mi dělá pokaždé.. Já právě nevěděla co se tam bude dít.. Manžel by chtěl hrozně vidět prcka na monitoru, tak chce jít se mnou. Tak to bude zklamaný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.3.13 08:59

@katehon Jinak s kotětem je mi to jasný. Já bych teď kotě taky nedala, už jen kvůli té péči a výchově, kterou bych mu s miminem nebyla schopna dát. Jsem ráda, že ti tři raubíři jsou vypiplaní (až na tu nejmladší, ale ta je blázen a vychovat nejde).
Taky hodně jezdíme, jednak jsme na vesnici, takže na nákup atd. všude autem, taky máme dost aktivní život, hodně do přírody, na hory…malá bude cestovatelka s námi, takže bezpečná sedačka je základ.
Bepanthen mám objednanej, díky za info :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.3.13 08:59

Manžel v práci vychladnul a právě volal a hrozně se omlouval :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
19.3.13 09:03

@V142 Já si myslím, že jdeš jen na odběr krve. A pak až ve 20 tě pošle na velkej ultrazvuk a tam už s tebou manža muže jít tam jde prcek vidět nádherně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.3.13 09:05

@katehon :,( strašná rychlost :( na jednu stranu dobře, nestihl se moc trápit :? Jeden umře aby se druhý mohl narodit, dobře jsi to napsala, je to tak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.3.13 09:07

@V142 já měla jak UTZ, tak krev. V tomhle týdnu Ti pravděpodobně budou dělat tripple testy a tam je to hlavně o krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.3.13 09:11

@Mimise ohledně těch kočárků - na každej najdeš jak chválu, tak stížnosti. Stejně jako na každý jiný zboží. Co si myslím, že je důležitý při výběru:

• ovladatelnost, uvědomit si, kde s ním budu jezdit. Město, polňačky…
  • velikost, já třeba budu rodit v létě, tzn. že v zimě nebude malá už tak malá :-) a bude ve fusaku a nabalená, tak aby se tam vešla
  • lehký a rychlý skládání
  • obchod s dobrýma podmínkama, např. že Ti v případě reklamace půjčej jinej. Nekupovala bych na netu, ale v kamenným obchodě.

No a pak jsou designový záležitosti jako třeba barva a to je mi po pravdě putna :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.3.13 09:12

@Berousik Díky :) Tak uvidíme noo.. Já ho před dvěma týdny viděla poprvé se hýbat, tak bych ted ultrazvuky chtěla furt :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.3.13 09:14

@V142 To chápu :-) Jen ty tripple testy jsou pěkně na ho,,, tak se na to připrav. Jsou nepřesný a často nepravdivý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
19.3.13 09:16

@Berousik přesně já podle toho vybrala můj kočárek. přez internet ale jedeme pro něj do obchodu. A když jsem tam byla tak se ke mě chovali moc hezky. Všechno ukazali atd. Takže domluva s nima je taky supr.
Tak můj chlap už se taky vyznamenal šla jsem ho budit. a začal po něm skákat pes :lol: To dělá každe ráno, ale dneska se nějak naštval, že prej ho všichni ser…atd :lol: zase asi nějaky erupce na slunci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.3.13 09:22

@Mimise :lol: dneska maj chlapi koukám své dny :mrgreen:
Taky jsme byli koukat v Hradci Králové, je tam obchod, spíš taková hala a tam jich měli asi 300. Ochotný prodavačky, ukazovaly, skládaly…super.
Já jsem se tam zamilovala do jednoho parádního :srdce: :srdce: sporťák a fakt krásnej, ale za předpokladu, že bych chtěla porodit tak leda křečka :mrgreen: prcek to byl, ale teda… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.3.13 09:23

@Berousik Jj, to už jsem taky vyčetla. Tak to mi řekni, k čemu to teda je?! Akorát to maminy pak stresuje, když to nevyjde, tak jak by mělo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.3.13 09:35

@V142 fakt to chceš napsat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie