Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
18.3.13 21:17
@Zezulína píše:
Už bych se pomalu měla koukat po nějakém kočárku, ale vůbec nevím jaky si vyhlídnout…asi každý má svoje pro a proti…

Promiň, ale jak koukám na Tvoje příspěvky o notebooku na klíně, vystouplém břichu a teď o výběru kočárku…a vidím dobu trvání Tvého těhotenství…nedá mi to se nezeptat nebo spíš nenaznačit, jestli by nebylo fajn to trochu všechno tolik takhle na začátku neřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
18.3.13 21:25

@Berousik Na aukru už je zase od toho samého prodejce vystavený k prodeji další Bepanthen! :) Tak teď už se Ti musí zadařit, já nám na první rok dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.3.13 21:33

@Zezulína Záleží, jestli ho budeš chtít i na druhý. Já třeba vím, že druhé teď plánovat vůbec nebudeme, takže jsem kupovala kočárek na jedno dítě. Já taky koukala brzo na kočárky. Dokonce jsme kočárek kupovali v 17.tt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
18.3.13 21:35

@katehon hele víš co, moje věc, a jen se ptám, kačár nekupuju jen zjišťuju… jestli se ti něco nelíbí tak se na moje příspěvky nedívej…věnuj se svému těhotenství a moje nech na pokoji, ostatně ohledně notebooku atd, my tady holky aspoň poradili, ty reješ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
18.3.13 21:36

@Tůmička na druhý nevím nevím, uvidíme jak to budem zvládat s jedním, a pak uvidíme jestli bude ještě druhé…ale rádi bychom dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
18.3.13 21:38
@katehon
@Tůmička píše:
@Zezulína Záleží, jestli ho budeš chtít i na druhý. Já třeba vím, že druhé teď plánovat vůbec nebudeme, takže jsem kupovala kočárek na jedno dítě. Já taky koukala brzo na kočárky. Dokonce jsme kočárek kupovali v 17.tt :D

vidíš to, jsem jen o 7 týdnu míň těhotná než byla Tůmička a už ho měla doma, opakuju jen zjišťuju nekupuju…děkuju za pochopení…ty jsi asi o těhotenství hned věděla všechno tak ses nepotřebovala na nic ptát že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.3.13 21:47

@Zezulína my vezli kočárek z krámu teprv minulej týden- času je určitě dost- zatim můžeš brouzdat po netu- je jich na výběr mraky ale právě časem zjistíš, že tech co by se ti líbily (vzhledově, cenově…) už je míň a na živo taky kolikrát vypadaj jinak… Já už jsem tu psala že jsem to měla s kočárkem lásku na první pohled :oops: takže už jsem pak jen probrouzdala net a zjistila že stejně jinej nechci a bylo ;)
A recenze- deset lidí napíše jak byli neskutečně spokojený a dalších deset že děsnej šunt… tak to pak babo raď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
18.3.13 21:51

@LadyAndy však já jen brouzdám, plánuju kočárek koupit až pomalu ke konci těhu naco bych ho měla doma už teď to ne…jen zjišťuju kdo s jakým byl spokojenej…nic víc…no právě někdo třeba i ten Camarelo chválí a pak i někdo ho zas nechválí, a to i ostatní kočárky tak pak babo raď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
18.3.13 21:56

Nehádejte se tu holky :) :hug: @Zezulína určitě zatím jen koukej, já se chodila dívat do obchodů a vozila jsem je :D já jsem blázen a pořizovala všechno brzo, nejsem pověrčivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.3.13 21:57

@Zezulína Já jsem se na kočárky koukala ze zajímavosti už když jsem vysadila antikoncepci :pankac:

• Citovat
  • Upravit
12691
18.3.13 22:00
@RadkaCh píše:
@Zezulína Já jsem se na kočárky koukala ze zajímavosti už když jsem vysadila antikoncepci :pankac:
:pankac: :pankac: :pankac: já čučela už taky dýl :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.3.13 22:02

@Zezulína právě- do tý doby se ti to utřídí, pár si jich omrkneš naživo a nějakej u vás určitě zvítězí :mrgreen: a dost mě u tech kočárků přišlo, že jsou celkem srovnatelný- spíš rozhoduje design a takový ty vychytávky a cena samozřejmě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
18.3.13 22:02

@RadkaCh jenže tu asi tak brzo podle někoho nesmíš je to strašně brzo…víš… :mavam: @Tůmička opravdu jen koukám a zjišťuju…budu ho kupovat až tak v 7 měsíci i později, přítelova ségra ho měla koupený už ve 4 měsící, a stejně byl zkovanej na půdě tak proč bych ho měla kupovat ted´

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.3.13 22:03

@RadkaCh já se do toho mýho kočárku zamilovala a to jsem ještě antikoncepci brala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.3.13 22:03

@Tůmička :mrgreen: Jako jsou tady i náctiletý slečny, který na mimino nemají ani peníze, ani bydlení, ani chlapa a mají už skoro celou výbavu, takže vážně nevidím nic divného na tom se v 9. týdnu koukat na kočárky :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky