Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
26.3.13 14:57

Ahojda kocky, hlasim se, ze sem na zivu, ale jen napul zrejmne..mala mi od 11-14 nechtela spat, porad knourala, mezitim sem ji 3× kojila a 2× prebalovala, z pyzama sem se dostala az nyni a k jidlu totez..dole mam 11 kilo a je ze mne stresla matka, kdykoliv malinka porekava, silene mne to znervoznuje, co s ni je atak..no mazec :lol: :lol: :lol: ale verim, ze se to vsechno srovna a ja uz se nebudu tak hroutit,..

Tanulka : zlato, delas dobre, hlavne byt v klidu, ted vim, ze to je to nejdulezitejsi, oznameni nadherny :kytka: :pankac:

a ostatnim kocickam, sem rada, ze se vam dari a ze to zvladate, myslim na vas :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.3.13 14:58

Jinak s eomlouvam, ale uplne docitat nestiham, rvu trochu casu, co musim doma jeste pocochtat, nez se mala probudi.. jinak, jestli se chcete pobavit, tak sem musela chte nechte zalozit diskuzi o autosedacce co mam, jelikoz sem nikde nenasla, jak se pouta do auta :lol: :lol: :lol: tojen tak pro pobaveni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.3.13 15:23

@Berousik Ti tři hlídači jsou boží, podrbej je za mě prosím. Doufám, že na utz bude vše, jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.3.13 15:27

@Lindii To je krása, jak to zvládáš, navíc těch 11 kilo dole ti závidím - taková rychlost. S tou autosedačkou ti bohužel neporadím, máme nacvakávání na isofix - tedy žádný pásy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.3.13 15:31

Jinak jsem si byla přes poledne zaplavat a v bazénu tři lidi, paráda. A pěknej plavčík k tomu, tak okolo čtyřicítky a můj typ… Akorát já jsem si před ním připadala jak slonice. Nicméně po mých dvou uplavaných kilometrech, když jsem vylezla z bázénu, mi ukázal palec nahoru :palec: Odměna největší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
26.3.13 15:43

Miluju když mi řekne můj chlap kdyby tady nebyl takovej bordel!!!on je doma děla ho… chrápe si do 12,ale já mam od rána šurovat a litat s hadrem. a když uklidím tak zase jdu po něm a mužu uklizet znova!!! :cert: Ježiš to je den dneska!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.3.13 15:48

@Talunka to je ale hezký oznámení, je fakt hezoučká :) :potlesk:
ta tvoje tchýně, to už je snad její diagnóza ta její nabídka neustálé pomoci…pacient no :mrgreen: buďmě shovívavé, ona za to nemůůůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.3.13 15:51

@Mimise to je ten tvůj tak náročnej na pořádek? to snad ani nemůže bejt možný, ten můj kolikrát bordel nevidí a to je značně evidentní…spíš mě dojmě, když doma uklízím od rána, luxuňg, utírání prachu a nádobí si nechám na dýl, prostě se mi nechce, a přijde domů, vidí nádobí a už se ptá, copak jsi tady lásko celý den dělala? takovým kousavým tónem :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
26.3.13 15:54

@Šalvějka ne jen zase něco hledal a než by se zeptal kde to je tak raději vyháže pulku věci a pak nadava.On bordel vubec nevidi i kdyby jsme se tady bradili v odpadcích tak je mu to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.3.13 16:05

@Lindii Nazdáárek :) tý jo 11 kilo, to je rychlost. určitě se to brzo srovná, pak už to bude každodenní klasika, ale od kamarádky vím jakej je to takhle na začátku nářez, očekávám to samé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.3.13 16:07

@Mimise takže takovej trochu nervák, to ten můj sice bordel nevidí, ale zase je děsnej pedant na organizaci věcí v šuplících, u sebe, kde má nářadí a v ledničce, kolikrát se mi stalo, že jsem tam přehlídla mírně plesnivej citron :oops: ale ta přednáška potom. on má k tý ledničce takovej vážně zajímavej vztah :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
26.3.13 16:49

@Šalvějka ježiš tak to muj ne i kdyby tam bylo ho…tak si ho nevšimne. On zase sežere na co přijde. Ja třeba koupím dvě čokolády a jeho nenapadne, že je jedna pro mě on je sežere obě. A teď se navíc vzteká protože dodělává přebalovák a tak je vzteklej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
26.3.13 17:19

@Mimise :lol: to znám, můj mi taky všechno sežere :cert: třeba nakupujem a řikám mu- chceš tenhle jogurt? ne- Fakt ne? -ne! No pro jistotu vemu dva kdyby se rozmyslel- a dopadne to tak, že sežere oba :pocitac:
A co ten tvůj furt má? Dyť tu denně píšeš že uklízíš, co by ještě nechtěl? :nevim:
@katehon Taky bych si šla zaplavat, ale 2km? 8o to vážně? 8o to jsi dobrá!! :potlesk: Talunka to oznámení je boží, nikdy jsem neviděla, že by si někdo něco takovýho nechal udělat po narození mimča, ale je to supr nápad a Elince to moc sluší :palec:
@Lindii Moc to s tim hubnutím nepřeháněj kočko ať se nám neztratíš :P a to si všechno nechala v porodnici tech 11kg??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
26.3.13 17:35

@LadyAndy No to jo. Já sice denně uklízím, jenže on to nevidí.6e je vyluxováno, utřenej prach že ma vyprano, umyty nadobí. To už nevidí. A ted si domu přitáhl svoje nařadi že si v tom uděla pořádek takže zase budu zítra uklízet ještě jeho binec co tady potom nechá.
Dneska už jsme se do něj pustila, že ať si to zkusí tady šurovat a za hodinu mužu začít znova protože jemu je jedno kde nechá hrnek od kafe atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.3.13 17:47

@LadyAndy ja ale nehubnu cilene, to proste samo, v porodce sem nechala 7 a zbytek doma..on je to hlavne ten stres, napeti, ale snazim se jist pravidelne, abych neztratila mliko, ale nekdy vazne neni cas ani na to jidlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí