Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda kocky, hlasim se, ze sem na zivu, ale jen napul zrejmne..mala mi od 11-14 nechtela spat, porad knourala, mezitim sem ji 3× kojila a 2× prebalovala, z pyzama sem se dostala az nyni a k jidlu totez..dole mam 11 kilo a je ze mne stresla matka, kdykoliv malinka porekava, silene mne to znervoznuje, co s ni je atak..no mazec
ale verim, ze se to vsechno srovna a ja uz se nebudu tak hroutit,..
Tanulka : zlato, delas dobre, hlavne byt v klidu, ted vim, ze to je to nejdulezitejsi, oznameni nadherny
![]()
a ostatnim kocickam, sem rada, ze se vam dari a ze to zvladate, myslim na vas
![]()
Jinak s eomlouvam, ale uplne docitat nestiham, rvu trochu casu, co musim doma jeste pocochtat, nez se mala probudi.. jinak, jestli se chcete pobavit, tak sem musela chte nechte zalozit diskuzi o autosedacce co mam, jelikoz sem nikde nenasla, jak se pouta do auta
tojen tak pro pobaveni
@Berousik Ti tři hlídači jsou boží, podrbej je za mě prosím. Doufám, že na utz bude vše, jak má být.
@Lindii To je krása, jak to zvládáš, navíc těch 11 kilo dole ti závidím - taková rychlost. S tou autosedačkou ti bohužel neporadím, máme nacvakávání na isofix - tedy žádný pásy.
Jinak jsem si byla přes poledne zaplavat a v bazénu tři lidi, paráda. A pěknej plavčík k tomu, tak okolo čtyřicítky a můj typ… Akorát já jsem si před ním připadala jak slonice. Nicméně po mých dvou uplavaných kilometrech, když jsem vylezla z bázénu, mi ukázal palec nahoru
Odměna největší ![]()
Miluju když mi řekne můj chlap kdyby tady nebyl takovej bordel!!!on je doma děla ho… chrápe si do 12,ale já mam od rána šurovat a litat s hadrem. a když uklidím tak zase jdu po něm a mužu uklizet znova!!!
Ježiš to je den dneska!!
@Talunka to je ale hezký oznámení, je fakt hezoučká
![]()
ta tvoje tchýně, to už je snad její diagnóza ta její nabídka neustálé pomoci…pacient no
buďmě shovívavé, ona za to nemůůůže ![]()
@Mimise to je ten tvůj tak náročnej na pořádek? to snad ani nemůže bejt možný, ten můj kolikrát bordel nevidí a to je značně evidentní…spíš mě dojmě, když doma uklízím od rána, luxuňg, utírání prachu a nádobí si nechám na dýl, prostě se mi nechce, a přijde domů, vidí nádobí a už se ptá, copak jsi tady lásko celý den dělala? takovým kousavým tónem
![]()
@Šalvějka ne jen zase něco hledal a než by se zeptal kde to je tak raději vyháže pulku věci a pak nadava.On bordel vubec nevidi i kdyby jsme se tady bradili v odpadcích tak je mu to jedno.
@Lindii Nazdáárek
tý jo 11 kilo, to je rychlost. určitě se to brzo srovná, pak už to bude každodenní klasika, ale od kamarádky vím jakej je to takhle na začátku nářez, očekávám to samé ![]()
@Mimise takže takovej trochu nervák, to ten můj sice bordel nevidí, ale zase je děsnej pedant na organizaci věcí v šuplících, u sebe, kde má nářadí a v ledničce, kolikrát se mi stalo, že jsem tam přehlídla mírně plesnivej citron
ale ta přednáška potom. on má k tý ledničce takovej vážně zajímavej vztah ![]()
@Šalvějka ježiš tak to muj ne i kdyby tam bylo ho…tak si ho nevšimne. On zase sežere na co přijde. Ja třeba koupím dvě čokolády a jeho nenapadne, že je jedna pro mě on je sežere obě. A teď se navíc vzteká protože dodělává přebalovák a tak je vzteklej.
@Mimise
to znám, můj mi taky všechno sežere
třeba nakupujem a řikám mu- chceš tenhle jogurt? ne- Fakt ne? -ne! No pro jistotu vemu dva kdyby se rozmyslel- a dopadne to tak, že sežere oba ![]()
A co ten tvůj furt má? Dyť tu denně píšeš že uklízíš, co by ještě nechtěl? ![]()
@katehon Taky bych si šla zaplavat, ale 2km?
to vážně?
to jsi dobrá!!
Talunka to oznámení je boží, nikdy jsem neviděla, že by si někdo něco takovýho nechal udělat po narození mimča, ale je to supr nápad a Elince to moc sluší ![]()
@Lindii Moc to s tim hubnutím nepřeháněj kočko ať se nám neztratíš
a to si všechno nechala v porodnici tech 11kg??
@LadyAndy No to jo. Já sice denně uklízím, jenže on to nevidí.6e je vyluxováno, utřenej prach že ma vyprano, umyty nadobí. To už nevidí. A ted si domu přitáhl svoje nařadi že si v tom uděla pořádek takže zase budu zítra uklízet ještě jeho binec co tady potom nechá.
Dneska už jsme se do něj pustila, že ať si to zkusí tady šurovat a za hodinu mužu začít znova protože jemu je jedno kde nechá hrnek od kafe atd.
@LadyAndy ja ale nehubnu cilene, to proste samo, v porodce sem nechala 7 a zbytek doma..on je to hlavne ten stres, napeti, ale snazim se jist pravidelne, abych neztratila mliko, ale nekdy vazne neni cas ani na to jidlo ![]()