Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
26.3.13 21:20

Já myslim, že jak to poslední dobou vylejzá na povrch ty skandály s nekvalitníma potravinama, tak by těhotná neměly nejspíš pro jistotu jíst vůbec :jazyk: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
26.3.13 21:25

@LadyAndy jako je fakt, že se snažím nekupovat polský věci. Je to fakt šílený. A pokud možno, tak nakupovat v německu nebo v rakousku. Etikety zkoumám kvůli tomu polsku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
26.3.13 21:40

@Tůmička To mi povídej, já jsem teď taky jak magor v krámě :jazyk: u všeho sleduju z jaký je to země (a když je tam vyrobeno v EU to je nejlepší :zed: ) a pak taky studuju ve složení umělý sladidla a nekupuju nic s aspartamem a takovejma mňaminama :poblion: snažila jsem se tomu vyhýbat i dřív, ale teď si na to dávám echt pozor- když už je ve všem tolik chemie a čeho všeho tak aspoň něčemu se vyhnout… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
26.3.13 21:47

@LadyAndy je to šílený, kolik musíš hlídat věcí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
26.3.13 22:35

Tak to jsem asi nepoctivá těhule pač já nečučím na nic… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
26.3.13 22:38

@Zezulína já na to koukám už dlouho… to jsem ještě těhu nebyla. Ale to polský jídlo a všechno je fakt svinstvo. Místo vanilky ve zmrzlině přípravek na vši, místo soli posypová sůl, všechno vyhnaný steroidama, hormonama, jogurty plný éček atd atd.. ty polský věci opravdu nekupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
26.3.13 22:42

@Tůmička tak ty ani nekupuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.3.13 08:15

@Tůmička Tak to mám ohledně toho jídla a pití dobrý :-) Dávám si velký pozor co jím už za netěhotna, zkoumám co v čem je než to sním, takže pomalu žádná změna. Taky si dělám spoustu věcí doma. Hele ženy kdybyste chtěly, aby váš mužskej líbal zem po který chodíte za výbornou večeři/sváču a zároveň abyste věděly co jíte a mohly si to dát klidně taky, tak vám sesmolím recept na domácí paštiku a domácí vepřovou konzervu. Takový ty masa v rosolu a tak, kdy to je sice hrozně dobrý, ale je tam semletý kde co od uší, koulí po oči…tak mám recept na domácí a stráááášně dobrý :palec: Brý ráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.3.13 09:48

Ahoj, holky příjměte mě nebo už nevím kam utéct před tím až hysterickým chováním. :nevim: z jednoho slovíčka udělají přestřelku.. já si chci užít jen normální těhotnění bez stresování a strachu z každého dne.. díky.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.3.13 12:08

@Michaela99 Ahoj :) nojo, některý místní matky jsou zralý na jinýho doktora než gynekologa :-) Až někdy lituju jejich děti, musí jim bít bídně v tom hysterickém těle :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.3.13 12:19

@Berousik ani mi nemluv! Bože to tu nejsou jiné těhulky a matky než ty co denně stresují, hysterčí a řeší tu každou koninu? Já chci pokecat s normálníma ženskejma.. obyčejnejma co nedělají ze všeho problém.. to je vážně na chocholouška. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.3.13 12:21

@Michaela99 Náhodou některý diskuse jsou fakt vtipný :lol: :lol: Třeba jak se utírat po malé…To by jeden nevěřil, kolik nástrah na naše zdraví všude číhá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.3.13 12:23

@Berousik To si děláš pr*el :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.3.13 12:26

@Michaela99 Nojo hele: https://www.emimino.cz/…mele-143429/