Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
28.3.13 17:33

@Lindii naprosto tě chápu já si to ještě v Pétíkových 2,5roku nedovedla představit vůbec druhé. Pak ale ze dne na den nastal obrat. Malej začal být klidnější, víc chápal atd a tak sme se na jeho třetí narozky rozhodli, že mu pořídíme sourozence. Okolí už taky tlačilo že malý by potřeboval sourozence. Uvidíš, příjde to samo. Na někoho dříve a na někoho později :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
28.3.13 17:50

@Berousik dekuji profesorko :lol: :lol: ale svym zpusobem mas pravdu, kazdopadne ja sem tu na vse sama, mne nikod nepomaha, muj chodi az ted odpoledne domu, n zrovna rikal, ze v 5 a je 6 a on nikde :cert: jinak mi ted na jare bude 29 uz zadna mladice :mrgreen: ale jako stary koste si jeste nepripadam..clovek si musi zvykat na sebe, preci jen ti vstoupi do zivota novej tvorecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
28.3.13 17:50

@Michaela99 no mne by klidne stacilo i jedno decko, ale muj chce dve..tak uvidime, zda k tomu vubec dospeju :D ale jak rikas, muze to byt obrat ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
28.3.13 17:56

@Lindii můj taky ještě není doma :-) Zase je to vykoupený tím, že vydělává víc než slušně, takže nemusíme o penězích přemýšlet…pro a proti no, víkendy si užíváme a jsme spolu a budem ve třech. No mě bylo teď v březnu 32, taky nejsem mladice, ale psychicky jsem zamrzla ve dvaceti, takže dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
28.3.13 18:06

Ahojky, hlásím se vám z nemocnice. Dneska jsem byla na kontrole a dr mě hned poslala do nemocnice na příjem. Mám zkrácený čípek jen 1,5 cm a jsem otevřená. Dostala jsem kapačku magneska a injekci kortikoidů na dozrání plic malého. Uvidíme co se bude dít dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.3.13 18:07

@Lindii hlavně se tím nestresovat a okolí obeznámit že nátlakem nic nezíská. :palec:

No holky zítra do nemocnice na citologii tak jsem na to zvědavá. Ten čípek mě teda dává. Aspoň že ty stěry byli ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
28.3.13 18:08

@Berousik aaa ja myslim, ze je uplne jedno, kolik nam je, zalezi spis na tom, na kolik se citime a ja sem jeste taky z tech telecich let uplne nevyrostla :D tak jasny, ja mu to taky nemuzu vycitat, maka jak barevnej, aby nas uzivil, ted dorazil a donesl mi malou kyticku, je to mile :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.3.13 18:10

@Tůmička tak to je na prd. Držím palečky aby si ty i malé byli oki a mohli brzko domů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.3.13 18:12

@Tůmička 8o no nepovídej. Myslíš, že už dlouho nevydržíš? Snad se to ještě srovná, ne? A máš nějakou šanci, že z tě nemocnice do porodu ještě vylezeš?

• Citovat
  • Upravit
7628
28.3.13 18:13

@Tůmička jejda holka zlata 8o tak hlavne odpocivej, to bude dobry, zadny nerviky, pusti te zas dom, drzim ti palecky, at je vse v poradku! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
28.3.13 18:14

@Michaela99 tak to ja zas nejak nepodleham okoli, pokud budem mit nekdy druhe miminko, zalezi jen a jen na nas a myslim, ze nikdo s tim problem nema..a jak si uzivas druhe tehotenstvi? A prvni si rodila normalni cestou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
28.3.13 18:31

@Berousik no prootže mtraci v obchodě vyzkoušíš jen na chvilinku, my ji máme doma na týden, ať zjistíme jak se nám na ní bude spát :)
@Lindii ahojky, tak to je dobře že tě takhle pěkně vysává :D jen doplň energii, ať je co sát :) vajíčka se chystám barvit, teda spíš zdobit, ale víš jak, zatím jako těhna na to mám doost času, mít doma mimčo tak na to taky házím bobek :)
jinak vlastní duskuze jde smazat jen tak, že požádáš admina, sama si jí smazat nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
28.3.13 18:36

@Tůmička Ahojky, teda teda, zase další jobovka 8o tak se drž, ale když už malýmu dávaj steroidy tak to asi nebude nic banálního…chjo chjo. držím pěstě ať se ještě vrátíš domů 2v1 ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
28.3.13 18:38

@Michaela99 taky si to myslím, je mi jasný že s několikaměsíčním mimčem asi žádná nemá pomyšlení hned na druhý, ale pak to přijde a pořídí sourozenečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.3.13 18:42

@Lindii ano první jsem rodila normální cestou ale byl to záhul jelikoš já uzoučká a malej 4,10kg a to mě urputně přesvědčovali jak nebude mít víc jak 3,5kg a houby. Samozřejmě obří nástřih a kleště. Manžela od porodu vyhodili od porodu protože se malý dusil a já ho nemohla vytlačit šlo nám o život už oboum. Já mezi kontrakcema ztracela védomí. N byl to pocuc a nikomu to nepřeju. Malej měl pak ještě nějaké poporodní křeče no a viděla jsem ho až druhý den a to jen přez inkubator. Začátky byli hrozné a doufám že se to nebude opakovat :-) naštěstí je malý dnes uplnê v pořadku až na malé dvě promáčkliny na hlavičce ale gy se rychle srovnávají a myslím že zmizí uplně. No a až na prozvracený první měsíc a pul takje to ok. Momentalně nevolnosti ustoupili ae as mě trápí zácpa. :-D on si člověk nevybere. Omlouvám se za chyby ale píšu přez tablet a nemh si zvyknout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí