Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj devcata.mam prosbu, asi je celkem mozne ze kdyz jsem dnes mela v praci frmol a od 6 do 18 hodin jsem si sedla mozna tak na hodku, ze me pichne sem tam v podbrisku?
Zdárek ženy tak se hlásím po celým dnu makaní. Rozhodla jsem že tomu mimu zpříjemním den a nachystala jsem mu práci
Takže si vzal horkovzdušnou pistoli a seškrabal starej nátěr ze dveří a já je pak natřela. Byli to takovy ty stary bilý hnusný nátěry.
Takže teď už to vypadá vcelku k světu.
@Zezulína Joooo mě píchalo tak že jsem myslela, že mě to dítě chce zmrzačit.
Jsou namořený do takové medové. Já to vzala dvakrát tak je to trošku tmavší medík ale jsou pěkny. Konečně.
@Mimise no ja asi 5 pichnuti po sobe taky.nojo tak se mu to nelibilo tak mi to nejak muselo dat najevo.
@Zezulína To jo. A bude to třeba ještě horší. Já když si sedla a pak se zvedala tak jsem se kroutila jak žížala jak to bolelo.Taky jsme měla strach jestli se něco neděje. Ale jak všechno roste tak to občas zabolí.
@Zezulína Však neboj, za pár týdnů budeš budeš vzpomínat na tohle popíchávání a říkat si, že to nebylo nic ![]()
@RadkaCh no to jo to verim. jezis ja uz chci vedet co nosim.to je tak nefer to nevedet od zacatku.ale zacinam dobre olizat bedarama tak snad holku ta bere krasu.
@RadkaCh píše:
@Zezulína Však neboj, za pár týdnů budeš budeš vzpomínat na tohle popíchávání a říkat si, že to nebylo nic
Přesně
Pak začnou bolet záda, pálet žáha, budeš se valit jak sud ![]()
@Zezulína No hele pozor
my máme holky a každej mi říka že nejsem vubec škaredá
a je teda pravda, že se mi spravila pleť. Akorát trpěj vlasy ty mi teda padají a mastí až hruza.
@Zezulína Tak my očekáváme kluka a obličej mi oblejzá taky
Jinak mi furt někdo říká, že prý jsem v obličeji hezčí, ale já když se podívám do zrcadla tak se lekám každým dnem víc a víc
Neboj, jednou se to dozvíš a možnosti jsou jen dvě ![]()
@Mimise A mě bolí močák, malej se mi začíná zarývat pod žebra, to je extra chuťovka
Otočit se ne posteli je pomalu utrpení, ponožky už taky začínají být veselý
A ještě pořád toho bude víc a víc ![]()
@RadkaCh fnuk,chci holku. Pritelova teta cte budoucnost skrz hvezdy a horoskopy a dohromady s astronomii, no proste takova nase mala carodejnice, a ta nam predpovedela holku a ne jednu tak doufam ze ji to vyjde, nekolikrat ji to pry uz vyslo.tak jestli to nevyjde tak ji upalime
![]()