Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
610
28.3.13 18:50

Ahoj devcata.mam prosbu, asi je celkem mozne ze kdyz jsem dnes mela v praci frmol a od 6 do 18 hodin jsem si sedla mozna tak na hodku, ze me pichne sem tam v podbrisku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
28.3.13 18:57

Zdárek ženy tak se hlásím po celým dnu makaní. Rozhodla jsem že tomu mimu zpříjemním den a nachystala jsem mu práci :lol: Takže si vzal horkovzdušnou pistoli a seškrabal starej nátěr ze dveří a já je pak natřela. Byli to takovy ty stary bilý hnusný nátěry. :lol: Takže teď už to vypadá vcelku k světu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
28.3.13 18:58

@Zezulína Joooo mě píchalo tak že jsem myslela, že mě to dítě chce zmrzačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.3.13 19:00

@Mimise a jak jsi je natřela? Jakou barvičkou?

• Citovat
  • Upravit
1780
28.3.13 19:06

Jsou namořený do takové medové. Já to vzala dvakrát tak je to trošku tmavší medík ale jsou pěkny. Konečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
28.3.13 19:08

@Mimise no ja asi 5 pichnuti po sobe taky.nojo tak se mu to nelibilo tak mi to nejak muselo dat najevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
28.3.13 19:12

@Zezulína To jo. A bude to třeba ještě horší. Já když si sedla a pak se zvedala tak jsem se kroutila jak žížala jak to bolelo.Taky jsme měla strach jestli se něco neděje. Ale jak všechno roste tak to občas zabolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.3.13 19:13

@Zezulína Však neboj, za pár týdnů budeš budeš vzpomínat na tohle popíchávání a říkat si, že to nebylo nic ;)

• Citovat
  • Upravit
610
28.3.13 19:31

@RadkaCh no to jo to verim. jezis ja uz chci vedet co nosim.to je tak nefer to nevedet od zacatku.ale zacinam dobre olizat bedarama tak snad holku ta bere krasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
28.3.13 19:32
@RadkaCh píše:
@Zezulína Však neboj, za pár týdnů budeš budeš vzpomínat na tohle popíchávání a říkat si, že to nebylo nic ;)

Přesně :lol: Pak začnou bolet záda, pálet žáha, budeš se valit jak sud :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
28.3.13 19:33

@Zezulína No hele pozor :lol: my máme holky a každej mi říka že nejsem vubec škaredá :lol: a je teda pravda, že se mi spravila pleť. Akorát trpěj vlasy ty mi teda padají a mastí až hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.3.13 19:46

@Zezulína Tak my očekáváme kluka a obličej mi oblejzá taky :mrgreen: Jinak mi furt někdo říká, že prý jsem v obličeji hezčí, ale já když se podívám do zrcadla tak se lekám každým dnem víc a víc :lol: Neboj, jednou se to dozvíš a možnosti jsou jen dvě :lol:

• Citovat
  • Upravit
1633
28.3.13 19:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.3.13 19:48

@Mimise A mě bolí močák, malej se mi začíná zarývat pod žebra, to je extra chuťovka :roll: Otočit se ne posteli je pomalu utrpení, ponožky už taky začínají být veselý :mrgreen: A ještě pořád toho bude víc a víc :lol:

• Citovat
  • Upravit
610
28.3.13 19:51

@RadkaCh fnuk,chci holku. Pritelova teta cte budoucnost skrz hvezdy a horoskopy a dohromady s astronomii, no proste takova nase mala carodejnice, a ta nam predpovedela holku a ne jednu tak doufam ze ji to vyjde, nekolikrat ji to pry uz vyslo.tak jestli to nevyjde tak ji upalime :nevim: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí