Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@RadkaCh jooo o ponožkách mi povídej
Já jednu oblikám na dvakrát. A o močaku ani nemluvim.Mala je narvanan už 14 dni dole a když se ji něco nelibi tak se narve na močák ještě víc. A postel jsme už vzdala. Mě už začinaji i brnět nohy když ležim na jednom boku dlouho. A to jsem zkušela lehnout si na břicho jen tak na půl, ale to začala mala okamžitě kopat jak pominutá takže to taky nešlo. No už se těším až bude venku.
@Mimise Já taky lehávám napůl na břiše. Většinou taky začne okopávat, ale já se nedám
Nechám ho, ať se vykope a přestane a pak usínám
Jenže to trvá na několikrát, protože musím několikrát vyměnit bok, než se uvelebím ![]()
@RadkaCh No já to teda ztím vždycky po půl hodině usilovneho kopání vzdala
mala bude asi tvrdohlavec po mě
Hlavně jsem zvědava jestli nám vyleze takovej vlasáč jak mi každej říka, tak strašně mě pálí žáha že kdybych neměla rennie tak snad polezu po zdi.
Ale ženy něco vm řeknu za tu blbost kdo vymyslel že se v těhotenství nesmí stříhat a barvi vlasy bych vraždila. Volala jsem s kamoškou že jdu zítra ke kadeřnici a ona panebože to nesmíš. No začla histerčit. že slyšela že se to nesmí v těhu. No já myslela že spadnu ze židle.
@Mimise A už ti taky někdo řekl, proč se to nesmí? To je takových volovin, co lidi vymyslí ![]()
@RadkaCh Ne
důvod mi nikdo neřekl. No jako kdybych se měla řídit tím co se říka že se nesmí tak to těhotenství nepřežiju.
Ahoj holky, celou noc jsem oka nezamhouřila. Mám tak šílenou postel, že se na tom prostě spát nedá. Uprostřed je důlek, jak kdyby ho vyležela kráva. Mám křeče do zad, když si lehnu, tak celá zahučím do toho důlku. Zítra budu prosit každého, co přijde, ať mi daj jinou postel.
Jinak vás moc nedočitám, tak se nezlobte. Moc všem děkuju za podporu, snad to tu zvládnem a domů se vrátím ještě 2v1 ![]()
Ahoj, můžu se zeptat na vaše zkušenosti s kyselinou listovou na začátku těhotenství a možná blbý dotaz, ale cucá se nebo se polyká? V příbalovém letáku to nebylo tak jsem si nebyla jistá. Děkuju
@Míša91 nektery se i cucaj a ja myslim, ze to je uplne jedno, zda ho rozkouses nebo ne
Dobre ranko kocky, tak na jaro to zas nevypada, tady prave dosnezilo
ale i tak, odpol balim malou a jde se na prochajdu, pod nulou neni, tak at si vyvetra tvaricky potvurka jedna..
dnes bych mela neco varit, ale vubec nevim co..to je dilema ![]()
@Tůmička kocko tu postel ti nezavidim!!Ja spala vic jak tyden zas jen na zadech a to ti bylo utrpeni, az hruza..uroc s eozvi, daji ti jinou, nebo si oddelas zada a jak ti dneska je? Nejake nove zpravy,? ![]()
@Mimise taky mne silene palila zaha a malinka teda vlasata je, v porodce rikali, ze ma vlasu na dve hlavy
tak uvidis ![]()
@Lindii prý mi jinou dat nemůžou, protože nemaj.. Takže musím spát na tomhle. Ale až přijde mamka, tak ji pošlu ať mi to zařídí
je to taky sestra. Jinak dneska nález stejný, jen bez kontrakcí
čekáme na výsledky stěrů, ty budou za 3 dny a pak se uvidí. Když budou v pořádku, tak půjdu domů. Když ne, tak léčení. A krev mám v pořádku.
@Tůmička áá, ta postel by mě zabila, tak snad to mamka vyjedná
no tak to s tebou ankonec vypadá dobře, to je fajn:) ale doma to už asi bude o neustálým ležení, což?
Zdárek ženy, tak máme pátek, zajímavý, i když nechodím do práce, vždycky je mi při pátku nejlíp
půjdu upíct beránka a stahuje se mi tady horor Sinister, co jsem četla, tak je to prý docela nářez, tak jsem hrozně zvědavá, to zas chytnu paranoiu ![]()